Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Крем-фарба професійна ING для волосся Colouring Cream 8/66 Світлий блондин інтенсивно-червоний 100 мл

Оценка пользователей 4.2/5
  • Марина П***

Хороша фарба

• Марина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cosmo-exspress. Объем: 100 мл

Саме та,що я хотіла. Навіть дешевше ніж в магазине)

• Віра Б***

ЦЕ ЖАХ!
    Придбала 2 одиниці фарби. Почала замішувати, перший тюбик мав звичайний кремовий колір, почала видушувати другий, мені не сподобався колір фарби. Перевірила назви кольорів. Ідентичні. Вирішила, що мабуть то так треба.
    Після завершення фарбування почав виступати коричневий і синій колір. Знову таки, я припустила, що так треба, вперше беру фарбу цієї марки.
    При змиванні був який завгодно колір, але не синій.
    Висушила. Що я бачу? Сірий, синій, чорний. Полотно було рівне, двічі освітлювалась, щоб точно був однотонне покриття (ха ха)
    В мене, дідько, завтра важлива подія, а я маю волосся дитячої мазні.

• Продавец  Cosmo-exspress

Доброго дня! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.

Синій мікстон — це концентрований коригуючий пігмент, який зазвичай додають у фарбу для нейтралізації або підсилення тону. Його не рекомендовано використовувати як самостійний барвник без точного розрахунку пропорцій, особливо на освітлене волосся — результат може бути непередбачуваним.

Ми розуміємо, що Ви розраховували на інший ефект. Якщо Ви змішували два тюбики й один із них був мікстоном, це могло вплинути на кінцевий результат.
      Будемо вдячні, якщо надасте фото упаковки та обох тюбиків — це допоможе нам точніше розібратись у ситуації. Також із радістю порадимо, як можна скоригувати відтінок.

Дякуємо за довіру!

• Ольга З***