Отзывы покупателей о Электроодеяло от USB и павербанка электрическое одеяло с подогревом электроплед для кровати электрическое пончо с регулировкой температуры электро одеяло накидка плед односпальная 160×90 см АМ993 для дома офиса путешествий кемпинга бежевый
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Teh-Family
Ковдра-пончо дуже сподобалася, мякесенька, має декілька рівнів підігріву, гріє на спині і дуже приємна тканина.
- Достоинства:
- зручний карманчик для павербанку, гарна якість пончо
- Продавец Teh-Family
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що ковдра-пончо Вам сподобалася своєю м’якістю, приємною тканиною та комфортним підігрівом. Приємно, що Ви оцінили різні рівні нагріву та зручний карманчик для павербанка. Бажаємо Вам тепла й затишку!
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Teh-Family
Ковдра суперова, мякенька, приємна, ще й працює від павербанку, не ковдра, а мрія. Дякую!
- Достоинства:
- працює від павербанку
- Недостатки:
- Продавец Teh-Family
Щиро дякуємо за такий теплий відгук! Дуже приємно, що ковдра Вам сподобалася своєю м’якістю та комфортом, а можливість працювати від павербанка стала окремим плюсом. Раді, що покупка виправдала Ваші очікування. Бажаємо тепла, затишку та приємного користування!
- Анна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Teh-Family
Отримала свою ковдру від usb, така мякенька і приємна на дотик, вже користуюся в прохолодні вечори, а взимку це буде знахідка.
- Достоинства:
- ціна, приємна тканина
- Продавец Teh-Family
Дякуємо, за чудовий відгук та найвищу оцінку! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені електроковдрою, оцінили її м’якість і приємну тканину. Бажаємо вам теплих та затишних вечорів!
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Teh-Family
Гарна ковдра, дуже зручно що працює від usb павербанку, з нашими реаліями в країні це саме той варіант який потрібно мати кожному взимку. Тому всим рекомендую до покупки!
- Достоинства:
- Працює незалежно від електрики
- Продавец Teh-Family
Щиро дякуємо за такий корисний відгук і рекомендацію! Дуже приємно, що Ви оцінили можливість живлення від USB-павербанка та зручність використання ковдри без прив’язки до електромережі. Раді, що вона стала для Вас практичним варіантом для додаткового тепла. Бажаємо затишку та комфортного користування!