Отзывы покупателей о Зарядная станция BLUETTI Elite 100 V2 (P-EL100V2-EU-GY-BL-010)
Есть в наличии
- Світлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Забрали станцію на розетці, перевірили, всі розетки і виходи працювали. Зарядки було 33 відсотки. Дома зарядили до 100 відсотків за 1 годину і 20 хвилин. Сподіваюся буде служити довго
- Достоинства:
- Зручно що є ручка на станції, щоб нести.
- Недостатки:
- Поки не можу сказати, час покаже
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримав швидко. Заряд не більше 30%, при зарядці працює тихо без лишніх звуків. Ще не використовував з сильним навантаженням.
- Достоинства:
- Ціна. Відносно тихо працює.
- Недостатки:
- Поки не виявив.
- Костянтин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купуйте, не пожалкуєте.
- Достоинства:
- Станція чудова. Це вже друга, яку я купую. Першу придбав собі ще минулого року. Дуже виручала під час блекаутів. Котел, світло, ТВ - без проблем. Кавоварка (у мене ріжкова) - також без проблем. Дружина зранку вмикала ФЕН - також без нарікань. Управління просе, інтуітивно зрозуміле. Додаток - можна побачити витрату батареї в реальному часі та час роботи під тим чи іншим навантаженням. Заряджається дуже швидко, працює як ДБЖ, перемикання митєве. Тому придбав таку саму сину на всяк випадок.
- Недостатки:
- Недолік лише один. Хотілось би за ці гроші більше ємності...
- Ольга П***
Добрий день,ви написали перемикання миттєве,вона що автоматично може заряджатися і не потрібно знеструмлювати будинок?
- Павел К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вещь
- Недостатки:
- Отсутствуют
- Сергій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша станція ...за свої гроші саме то ...брав по знижці..
- Достоинства:
- Зручне керування ...
- Недостатки:
- Не знайшов
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
І так, дуже детальний відгук
Станція коштує своїх грошей (кому достатньо такого відгука)
Тепер пройдемось детально
ШУМ: Станція дуже тиха на низькому навантаженні, я трішки переймався стосовно цього показника, тому що брат придбав пару років тому дуже гарну станцію ANKER F1200, і все в ній добре окрім шуму, в ній вентилятори не вміють тихо працювати, там або шумно, або дуже шумно, ця ж станція вміє ледь ледь їх запускати, що створює ледь помітний ненавязливий шум, що при розряджанні її до 300 ват +-, що при заряджанні на рівні 1-2 ампер (розповім нижче що за ампери)
РЕЖИМИ ЗАРЯДЖАННЯ: в ній є не тільки 3 режими як багато де описано, (турбо 1200, стандарт 600 і тихий 600) а щен є в додатку власні налаштування, де є шкала амперів, і ти сам можеш виставити скільки ампер буде на вхід, тобто 1 ампер 230 ват, 2 ампери - 460 ват і так далі, але як я писав раніше, є нюанс. Розрядив я її якось до 0 і вирішив зарядити самою малою потужністю, і після того як я виставив 1 ампер, мені показник орієнтовного часу заряду видав цифру в 8.5 годин до повного, з чого я трохи здивувався, так як ця цифра десь в 2 рази була більшою ніж я очікував побачити, простояла вона так до 70%, після чого я вирішив протемтити її зовнішнім ватметром (через іншу мою станцію) яка показала фактичне споживання в районі 140-150 ват, що розставило сві крапки над і, після не довгої бесіди з ШІ, він сказав що так як сам зарядний блок дуже потіжний, аж на 1200 ват, коли ми його так сильно затискаємо по входу аж на 1 ампер, в нього виходить дуже низький КПД і станція бачинь в налаштуваннях 1 ампер, на екрані пише на її думку реальні 230 ват зарядки а фактично в станцію заливається близько 130-140 ватів, от така петрушка, тому майте на увазі, а от вже 2 ампери працює як треба і бере реальних 450 ват з розетки, тому спокійно юзайте його і буде вам щастя
Тримання в діапазонах 20-80%: Якщо коротко, нижній поріг має місце бути, а от верхній не раджу не дозаряджати, тому що в таких станціях стоїть ПАСИВНИЙ БАЛАНСИР, який балансує тільки тоді коли станція майже заряджена, шляхом розряджання тих комірок що першими встигли зарядитися, тому нижній поріг юзаємо, верхній заряджаємо до 100%
СПОЖИВАННЯ: мій пк з 27 дюймовим 2к високогерцовим монітором і системним блоком в ютюбі і не складних задачах ця станція живила близько 8 годин, для помірного споживання її з головою + якщо вона сяде то віднести в найближчій супермаркет її буде суттєво лекше ніж 2+ км/год станцію
Ну і останнє с моментів, коли ви підключаєте щось слабе, допустимо зарядку на 30 ват до розетки станції, вона показує близько 65-70 ват споживання, я також спілкувався на цей рахунок з ШІ, загалом це нормально, вона чи то враховує споживання інвертора і блочка, чи то імпульсний блочок шумить в мережу і трохи спотворює показники, але суть в тому що десь вже на 150 ватах цієї різниці майже нема, тестив пк в однакових умовах на 2 станціях, і різниця в показниках склала 20 ват- Достоинства:
- Швидке заряджання, потужність, функціонал, сонячний вхід аж на 1000 ват, тиха робота
- Недостатки:
- На найнижчому рівні заряду показник потужності не відповідає фактичному, хоча і не спеціально (уточнював це з ШІ)
- Євген
DC-вихід на USB-порти і не буде втрат від інвертора.
- Сергій Б***
Я це написав далі, але текст був на стільки великим що його не пропускало, тому стер цю частину)
Так, юзайте по максимуму встроєні порти так як вони вам зекономлять батарею і не буде подвійного перетворення з постійного струму батареї на перемінний 230 і потім з 230 на постійний для вашого гаджета
- Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна станція, тягне двухконтурний котел , холодильник, фен , телевізор і це все в мене пропрацювало 5 годин і з 100% залишилось 30% , заряджається швидко і що ще прикольно це те , що можна керувати через застосунок телефоном, що є дуже зручно!
На свої гроші вона того вартує!) - Ірина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
НЕГАТИВНИЙ: замовлення прийнято 01.09.26, повідомлення про надходження було до 06.09 потім 10.09 та прийшла смс про готрвність видати замовлення. У відділенні повідомили, що замовлення немає. Після звернення в чат знову повідомили про очікування надходження до 11.09 потім до 13.09 . При замовленні товар був у наявності, та за його сплачені кошти. Враховуючи на складну ситуацію в країні- пройшло уже достатньо часу для направлення товару. Де моє замовлення?
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово,все як треба
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вітаю! Шнур сонячний вже навіть в інструкції вилучено, заспокойтеся. Гудять вентилятори постійно під час заряджання від потужності 400 Вт. На 200 Вт не так сильно. У всьому іншому, у порівнянні з ідентичним Анкер, - ККД мабуть трохи краще. Холодильник на 2 компресори 45 Вт та 55 Вт запускає, на екрані 1820 Вт. На 10 годин вистачить, але це все індивідуально. У мене при помірному користуванні та середніх налаштуваннях у камерах - 14 годин, але є ті, хто з станції витискав більше за рахунок мінімального положення по температурі. Що і на скільки вистачає - рахуйте самі або в школу на фізику/математиу, або в Інтернеті шукайте, - бо вкрай облінилися. В інструкції читко описана формула розрахунку ємності - будь ласка завантажуйте. На пластику зверху залишаються незначні відбитки (не критично, майже не помітно). Додаток - майже як у всіх. Є комбінації клавіш, якими можна робити без додатку, але вони малофункціональні, - додаток краще. У всьому іншому станція, як станція. Беріть поки є, якщо переймаєтеся. Ціна середня. Доречі, не зміг знайти номер партії, бо люди переймалися чи виправлена проблема. Пральна машина інверторна: 40°С, 800 об/хв, 38 хв/цикл - додаю фото пику віджиму, ємність циклу, графік споживання. Вентилятори ледь чутно працювали. Є питання по калібруванню. Бо на другому пранні контролер видавав нісенітниці і майже одразу уйшов в покази 10%. На цьому заряді вдалося зробити аналогічний цикл з залишками 9%. Всім вдалого вибору.
- Євген С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова станція, дуже зручне керування через хмару за допомогою додатку
- Достоинства:
- Висока потужність та ємність заряду, що дозволяє підключати холодильник, фен та, навіть, електричний чайник
- Олена Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидка доставка,гарно упаковка,Швидко заряджає, як далі буде-зима покажє)
- Достоинства:
- Ціна,якість
- Недостатки:
- Сподіваюсь не буде
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пришла зарядженою на 33%. Зробив повну зарядку та розряджання станції. Поки нарікань ніяких немає. Можливо в додатку хотілося б трохи більш гнучкі налаштування деяких моментів, але так все норм
- Достоинства:
- Тиха. Є швидка зарядка станції
- Недостатки:
- Можливо спочатку є невеликий запах корпусу
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сьогодні отримав замовлення. У відділені Розетки перевірив DC та АС порти через заряджання телефону та заряджання самої станції. Вдома підключив фен потушність 1кВт. Ніби вже працює без нарікань. Попереду ще повне заряджання та розряджання пристрою. На перший погляд недоліків не виявив.
- Достоинства:
- Тиха робота, швидше заряджання, зручне керування через офіційний додаток.
- Недостатки:
- Не сподобався матеріал корпусу. Хоча не дивно, адже "ЕКО" версія.
- Костянтин В***
А не знаете где можно скачать инструкцию не на Английском?
- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сьогодні отримав. Все супер, працює тихо.
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сьогодні зранку отримали. Перевірили відразу на пошті, заряджається, працює тихенько, нічого не стучить. Тож забрали. Заряд був 29 % , як і повинно бути. Вже зарядили і підключили холодильник, все працює. Пробувала підключити фен 1100Вт, працює. Телефон заряджає. Тож поки все норм.
- Достоинства:
- Ціна.
- Недостатки:
- Поки не виявлено.
- Віталій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна станція, приходить всеж таки без кабелю для сонячної панелі, трохи інакше працюють кулери, можливо трохи частіше вмикаються на відміну від звичайної 100 V2, але такаж тиха і продуктивна.
Перевірив, холодильник, чайник, мікрохвильовку, все тягне, додаток працює, останнє оновлення на момент купівлі.
Подивимось як буде працювати, сподіваюся що хоча б у цій версії виправили косяк с DC як у звичайній, бо зову чекати 60 днів поки відримонтують таке собі задоволення.- Достоинства:
- Можна використовувати майже всю техніку в квартирі.
- Недостатки:
- Як завжди ціна, можливо вага.
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не пощастило, товар з заводським браком, кулер стучить при запуску і на малих оборотах
- Недостатки:
- Кулер стучить
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбав дану станцію наприкінці серпня 2026 року в магазині Розетка. Станцією задоволений ,свої функції виконує згідно характеристик. Прийшла у магазин із зарядом 28 відс, що свідчить, що вона нова і ніхто її не підзаряджав. Рекомендую до покупки.
- Достоинства:
- Свої функції виконує згідно характеристик.
- Олексій
А яка у вас дата виробництва стоїть?
- Михайло Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую
- Петро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная станція за свою ціну 12 часов роботи телевізор 55 дюймов . звичайний заряд десь півтори години . На швидкій година . Відгук шо не має шнура за 500 гривен зайвий бо ціна нижче ніж інших продавців і шнур можно купити окремо розстрочка яку мало хто дає
- Достоинства:
- Гарна річ на свої кошти
- Недостатки:
- Не виявів
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вчора получила, але на сайті написано, що в комплектацію входять два кабелю, мені прийшов тільки один, той що від розетки, писала в службу підтримки, написали теж, що кабелі входять до компетенції. А продавець Розетуи вчора запевняє, що в комплект входить тільки один кабель (
Ще не перевірила як буде працювати- Недостатки:
- Немає кабеля: зарядний від сонячних панелей
- Олексій
Розетка помилилась в описі на сайті. Кабель для сонячних панелей не входить в комплектацію. Можете перевірити на на оф сайті bluetti
- Вячеслав Р***
Ну як перевірили в роботі ? Все працює ? І чи була відповідь від тех.підтримки на рахунок кабеля ?
- Ігор
Прочитайте в інструкції. Там вказана уся комплектація
- Владислав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маю подібну станцію, але поперднє покоління. Купував для по більшій мірі конкретно під котел Ferolli. Вчора забрав цю станцію, а для підсраховки, у разі розрядки старішої на випадко довгих відключення. Брав за рекомендацією газовщика, єдина порадив підключати до котла із заземленням, фото дадам. Від котла працю так сам як і попередння
- Достоинства:
- Відносно мала та легка, у разі необхідності можна закинути у великий рюкзак. Це якщо у вас є можливість заряджатись у іншому місці, якщо вдома довго не буде світла.
- Недостатки:
- Відносно мала потужність, квартиру не заживити, але якщо брати під конкретні задачі, то ціна/якість виправдовують себе. Пікова потужність 2700 дозволяє у разі необіхідності увімкнути навіть фен
- Володимир К***
У меня фен 1600w просто , даже 2000w фен можно подключить без макс нагрева будет тоже до 1.5 квт , даже не придётся включать режим силы
- Олександр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша станція, нічого зайвого.
Нажаль, відповідно інструкції яка йде в комплекті, ця модель не комплектується кабелем для сонячних панелей. Розетка, виправте будь ласка опис.- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Відсутність додаткових кабелів
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Помилку на сайті виправлено.
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В комплектації немає кабелю MC4 XT60, і опис вже змінили, наче його і не мало бути.
- Недостатки:
- Не повна комплектація.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Нина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кабеля сонячної зарядки нема 550гр.
- Достоинства:
- Працює
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В комплектації немає Сонячного кабелю MC4 XT60
- Достоинства:
- Швидка доставка
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.- Олександр Д***
Добрий день.
У підтримці з Розетки відповіли що дату виготовлення та номер партії можна дізнатися лише при отримані товару.
Прохання, чи не могли би Ви підказати дату виготовлення та номер партії даної станції?
Дякую.
- Назарій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кабель для сонячної панелі був відсутній це єдиний мінус
- Достоинства:
- Відповідає заявленим характеристикам
- Недостатки:
- Неповна комплектація
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар отримав швидко,це плюс,але комплектація не повна,відсутній кабель для сонячної панелі 1,5 м,це великий мінус, і це за такі гроші
- Достоинства:
- Швидкість
- Недостатки:
- Недокомплектація
- Андреев
В комплектации кабель указан, значит вам его должны выслать или вернуть его стоимость
- Дмитро
А де написано, що має бути
- Дмитро
Це розетка з описом провтикала
- Іван С***Отзыв от покупателя. Продавец: BirdsHub
Станція працює, все добре. Рекомендую
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Geodome
- Продавец Geodome
Дякуємо за гарний відгук ;)
- Олександра С***Отзыв от покупателя. Продавец: Geodome
Дуже задоволена покупкою зарядної станції в цьому інтернет-магазині!
Особливо хочу відзначити приємне та професійне спілкування з продавцем — усе пояснили, відповіли на запитання та допомогли з вибором. Замовлення відправили та доставили дуже швидко.
Було дуже приємно, що після оформлення замовлення ціна у постачальника змінилася, і мені зателефонували та зробили знижку.
Сама станція працює чудово та повністю покриває потребу в додатковому живленні.
Однозначно рекомендую цей інтернет-магазин і сама із задоволенням звертатимусь ще - Инна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: X1Plast
Швидка доставка. У відділені перевірили станцію. Візуальних недоліків не знайшли. Працює гарно.
Дякую!- Достоинства:
- Все працює
- Недостатки:
- Не виявили
- Продавец X1Plast
Дякуємо за Ваш відгук
- АндрейПродавец: Rozetka
Достал с коробки, зарядил до 100%.
Подключил холодильник не включая станцию в розетку. Холодильник проработал ровно 18 часов разрядив аккумуляторы до 0.
Зарядка станции от 0 до 100% (600 ватт по заводским настройкам) - 2 часа 7 минут. - Андрій П***Продавец: Rozetka
Нажаль виявилась бракована, не заряджається від мережі. Добре, що виявили при перевірці товару на точці видачі.
- Андрій П***
Замовив другу, при перевірці виявилася теж з браком, горить червоний індикатор на екрані, станція не заряджається.
- Нина Г***Продавец: Rozetka
Не заказуйте буде все одно не еко.
- Илья С***
Дуже дууууууууже хорошая
- Дмитрий
Подскажите, какая дата производства указана на вашей станции?
- Світлана С***
Що значить не еко.