ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Отзывы покупателей о Геймпад ASUS ROG Raikiri Pro (90GC00W0-BGP000)

Есть в наличии

4.3/5
Код :  613319279
Оценка пользователей 4.3/5
  • Волков В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Доволі зручний і тактильно приємний девайс. Але усе задоволення зруйнувало те, що раптово під час ігри включилося вібро, і вимкнути ні як... і відімкнувся від комп'ютера. І так пів години гудів, поки самостійно не вимкнувся. Якась така несподіванка , надіюсь що то бів перший і останній раз, але ...

Достоинства:
    Дуже приємна і зручна річ.
    Недостатки:
    бувають глюки.
      Представник бренду

Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук! Нам щиро прикро, що Ви зіткнулись з труднощами при використанні нашої продукції. Іноді, програмні помилки чи зависання можуть траплятися з будь-якими електронними пристроями. Сподіваємося, то був поодинокий випадок. Для автоматичного оновлення прошивки контролера встановіть утиліту Armoury Crate

• Максим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Якщо об’єктивно, та по правді, то це недороблений продукт (халтура), назвати цей гейпад (про версією), не має ніякого бажання, описувати всі недоліки, також не має ніякого бажання ( бо їх дуже багато)
    Три зірки лише тому, що я обожнюю продукти ASUS ROG
    В руках відчувається, як іграшковий, про задні чотири кнопки, взагалі потрібно мовчати ( бо користуватись ви тими кнопками не захочете) Ну якось так))
    Але бачу відгуки гарні (дивно)

Достоинства:
    Недостатки:
    Є
  • Устименко Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мій перший геймпад, вибрав бездротову модель і жодного разу не пожалкував. Гарне доповнення до колекції пристроїв Asus ROG

Достоинства:
    Компактний, довго тримае заряд, можливість створити декілька профілів, аудіо вихід
    Недостатки:
    не зручне перемикання між 2,4Гц та bluettoth
  • Роман О***

Дуже крутий геймпад! Рекомендую

Достоинства:
    Якість Asus Rog все цим сказано
  • Шатайло Я***

Все добре робить

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

На одном из двух геймпадов была проблема с крестовиной - "влево" нажималось иногда дважды, а иногда не нажималось вообще. Вернул по гарантии. Со вторым все ок. Заряд держит долго, выглядит стильно. Дополнительные лепестки очень помогают биндить на них нажатие стиков во многих играх.

• Анатолий Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Взял эту беспроводную модель, и это лучшее решение - больше не надо возиться с проводами. Можно спокойно сидеть на диване и играть, полностью погрузившись в процесс. Аккумулятор заряжается быстро и работает долго, так что предельной свободы хватает на весь вечер. Кнопки и стиковые движения отзываются четко, что очень важно для управления в играх. Я выбрал именно беспроводную модель, потому что устал ограничиваться проводом и хотел больше комфорта. По ходу, сделал правильный выбор - с геймпадом теперь одно удовольствие заниматься любимым хобби.

• Катерина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Зважилася взяти бездротовий, хоча побоювалася, що не запрацює. Однак тест показав зворотне. Працює відмінно, добре лежить у руках. Система і емулятор легко розпізнали і завдяки автоналаштуванню, не довелося особливо підганяти геймпад під себе. Стіки низькі, що для мене істотний плюс - не чіпляються за пальці. Я задоволена)

Достоинства:
    Автоналаштування, низькі стіки, швидко розпізнається пристроєм
    Недостатки:
    Не виявила
  • Сергей Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

В целом - отличный геймпад, но есть нюансы.

Достоинства:
    Форма, oled-экран, расположение кнопок, варианты подключения, дизайн.
    Недостатки:
    Нет чехла, нет стиков с эффектом холла как у конкурентов, даже в китайских геймпадах в 3 раза дешевле они уже есть. Оверпрайс.
  • Віталій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

За кілька днів користування, раптово, хрестовина почала погано реагувати на введення: або не спрацьовує, або спрацьовує, або спрацьовує як подвійний клік (як та хвороба старих мишок з зіпсованими клікерами), гарантійний випадок? чи у них у всіх клікери які помирають за тиждень? Драйвера оновлені на момент коменту, тип підключення не впливає на проблему. (+відео, на ньому видно як клік не спрацьовує, або спрацьовує, або спрацьовує двічі (персонаж робить ривок уперед як від подвійного кліку))
    Аура не синхронізується у режимі безпровідного з'єднання, також геймпад не налаштовується, ще ваші інпути відображаються цифрами, тобто замість X, Y, A, B, LB, RT і так далі у вас будуть цифри 1, 2, 3, 4..., відповідно якщо умовно в якомусь МК1 дивитись на комбо, то вам видасть якесь "1, 1, 3".
    Дуже лояльний до ROG, але це розчарування якесь, шкодую про покупку.

Достоинства:
    дизайн, ергономіка, матеріали, батарея
    Недостатки:
    купа недоліків
    • олексій г***

Нажаль у вас брак зверніться в точку видачі

• Павло М***

Покупал 2 геймпада, на одном из них тоже столкнулся с аналогичными проблемами крестовины. Только на клавише влево.

• Виталий

Как вообще в файтинги на такой крестовине играть? Удобно?

• Александр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Чудовий дизайн, улюблений бренд, екранчик (який не надто корисний, але все ж), додаткові кнопки, перемикач ходу тригерів (короткий хід для шутерів - саме воно!), підсвітка (ТАК!), налаштування через Armory Crate - начебто все ідеально. Але по-перше, дорогувато, а по-друге - трохи менший за мій старий MSI Force (хоч я швидко звик). В будь-якому випадку - відчуття від використання - фантастичні!

Достоинства:
    бренд, підсвітка, додаткові кнопки-пелюстки, перемикачі ходу тригерів, керування з Armory Crate
    Недостатки:
    дещо менший за мій попередній геймпад, завищена ціна
  • Павло М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мой первый геймпад ever. Показался маленьким, но мне нравится. Все четко, красиво, премиально, стильная подсветка с Aura sync.
    Очень выручили 4 программируемых лепестка сзади. Сразу назначил на них нажатие стиков. Потому что стики вращаются и нажимать на них ну очень неудобно. Лепестком гораздо проще. (В dark souls 3 нажатие стика - одно из ключевых действий)
    Также сразу переключил триггеры на короткий ход, лично мне так быстрей и легче на них нажимать.
    Изюминка - возможность вывести кастомный текст на дисплей, например подписать чей геймпад (я брал два).

• Мокиенко Р***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Не плохой джостик, но дорого...

Достоинства:
    Клевый дизайн