Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Электрогитара электрическая гитара 6 струн с усилителем 20 Вт для обучения начинающих гитарный комплект с чехлом кабелем ремнем тюнером медиаторами ключами электрогитарный набор музыкальный инструмент Vintage Tremolo S-S-S 22 лада черная

Есть в наличии

5/5
  • Сергіївна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZAG

Гатара класна, збулася мрія дитини, радимо, сподобалося

Достоинства:
    Все
  • Вікторія Л***

Гітара дуже сподобалася!
    Виглядає стильно, зручно лежить у руках, звук чистий і приємний. Комбопідсилювача без проблем вистачає для занять. Чудовий комплект, підключив, і можна одразу грати. Покупкою задоволена, рекомендую!

• Продан Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZAG

Купували електрогітару на подарунок. Дуже переживали, чи сподобається, але в результаті людина залишилася дуже задоволена Гітара гарно виглядає, звук хороший, все працює як треба. Подарунок вдався на всі 100%, дякуємо!

• Продавец  ZAG

Ми раді що гітара Вам сподобалася та ви задоволені покупкою у нас. Дякуємо та бажаємо мирного неба)

• Богдан Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZAG

Відкладав собі на цю гітару, купив і не пожалів. Все інтуітивно зрозуміло, підключив комбік, налаштував гітару та навчаюся. Всім задоволений, раджу до покупки. Особливо радує різноманіття комплекту, наприклад 6 медіаторів різних кольорів та розмірів, обираєш яким найзручніше для тебе, не потрібно докупляти

Недостатки:
    немаэ
    • Продавец  ZAG

Дякуємо за такий детальний відгук! Дуже раді, що гітара Вам сподобалась і Ви оцінили комплектацію. Бажаємо приємного навчання, натхнення та багато улюблених мелодій!

• Вікторович М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZAG

Достатньо якісна гітара, весь комплект теж подобається, більше нічого не докупляв бо все вже було

Достоинства:
    Гарний прилад, задоволений
    Недостатки:
    Ні
    • Продавец  ZAG

Вфітаємо, вдячні Вам за відгук, раді що все підійшло, користуйтеся із задоволенням )

• Алексей Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZAG

Взяв собі, бо давно хотів спробувати навчитись грати, але не хотілось одразу збирати все окремо. Перші враження дуже приємні, гітара виглядає наживо навіть краще, ніж на фото, в руках відчувається нормально, нічого не люфтить. Комбік для квартири мені вистачає з головою, звук можна зробити досить гучним. Я поки далеко не музикант, але вже кілька вечорів зависаю з нею після роботи ))

• Продавец  ZAG

Дякуємо за такий приємний відгук! Раді, що гітара та комплект залишили гарні перші враження. Бажаємо, щоб вечорів з гітарою ставало все більше, а гра приносила лише задоволення!

• Альона Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZAG

Довго вибирала першу електрогітару і вирішила взяти одразу комплект. За свої гроші дуже достойно. Гітара гарно виглядає, в руках зручна, звук сподобався. Окремий плюс за те, що поклали всі дрібниці -чохол, тюнер, ремінь, медіатори, кабель. Для початківця саме те.

• Продавец  ZAG

Дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що гітара Вам сподобалась і комплект виправдав очікування. Нехай навчання приносить задоволення, а гітара надихає на нові мелодії!

• Саша Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZAG

Класна гітара, я почав навчатися, непогано виходить, налаштував за хвилин 10 її, дякую

Достоинства:
    Все добре
    • Продавец  ZAG

Дуже дякуємо Вам за приємний відгук, раді що Ви задоволені гітарою, користуйтеся та насолоджуйтеся музтикою яку створюєте самі ж_

• Марія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZAG

Швидка доставка, гарна якість. Дуже сподобалась електрогітара та гарно все упаковано. Як для початку навчання все необхідне йде в комплекті, дуже вдячна

Достоинства:
    Швидко та якісно
    • Продавец  ZAG

Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам безмежно приємно, що Ви залишились задоволені.

• Ольга Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZAG

Гітара оправдала свої очікування на 10 з 10. Класний звук, якісно виготовлена, багата комплектація даного набору, комбопідсилювач на 20 ват із блютуз, ставлю музику та під неї граю.

Декілька фото з архіву із цією принцесою, раджу, кому як і мені музика - це душа, беріть не пожалкуєте

Достоинства:
    Звук, комплект, продавець хороший)
    Недостатки:
    Ні
    • Продавец  ZAG

Ваш відгук зробив наш день! Щиро дякуємо, що обрали нас.

• Вікторія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZAG

Гітару брали на подарунок, її власник щасливий, не може від неї відірватися!!

Комплектація дуже сильна та вистачить на довго, не треба нічого докупляти. Раджу

Достоинства:
    Комплектація, якість звуку комбіка, гітара класна
    • Продавец  ZAG

Дякуємо, що поділилися враженнями! Ваші слова дуже мотивують нас працювати ще краще.