Отзывы покупателей о Кресло Hanert Spark Black Офисные и компьютерные кресла с регулировкой спинки Качественное современное модное
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: ForBabies. Цвет: Коричневый
Хороше крісло, цілком задоволені. Легко було зібрати, зручне, швидко відправили. Сподіваємось прослужить нам тривалий час. Отримали сьогодні, відгук одразу написала. Надалі будемо бачити при користуванні. А так рекомендую з задоволенням
- Достоинства:
- Швидка
- Недостатки:
- Поки що не виявила
- Продавец ForBabies
Олено, щиро дякуємо за такий приємний відгук! Раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Нехай користування буде комфортним, а крісло прослужить Вам довго!
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: ForBabies. Цвет: Черный
Крісло сподобалося. Зручне, добротно зроблене, спинка висока, сидіти комфортно. Механізм гойдання працює добре, усе регулюється без проблем. Збірка проста, усі деталі на місці. Доставка швидка. За свої гроші дуже хороший варіант. Рекомендую.
- Продавец ForBabies
Дякуємо за такий детальний позитивний відгук та рекомендацію! Дуже раді, що Ви залишилися задоволені кріслом, і відзначили його зручність, функціональність та якість. Бажаємо комфортної роботи та приємного користування!
- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ForBabies. Цвет: Черный
Хороше стуло,швидко відправили
- Продавец ForBabies
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені якістю крісла та швидкою доставкою. Бажаємо комфортного користування!
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: ForBabies. Цвет: Коричневый
Очень комфортное, мягкое кресло. Никаких косяков при сборке не обнаружено, собиралось легко. Хорошая поддержка поясницы. Единственное что при моем весе 53 кг и росте 163 см я поднимаю кресло повыше, а когда сажусь то кресло каждый раз немного опускается.з
- Продавец ForBabies
Дякуємо за відгук! Раді, що Ви задоволені комфортом і якістю крісла. Незначне опускання сидіння після посадки пов’язане з роботою газліфта під навантаженням і є нормальним явищем. Бажаємо приємного користування!