Отзывы покупателей о Полотенце махровое Vin San для ванной 70х140 см Twisted Лиловое (РУ004901)
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размеры: 70x140 см
Абсолютно не відповідає кольору на фото!!
Насправді набагато світліший.- Достоинства:
- Дешевий.
- Недостатки:
- Тонкий, не надто цупкий.
Доброго дня, Сергій! Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок!
Щиро шкодуємо, що колір відрізняється від Ваших очікувань. Щодо відтінку скажемо, що вироби можуть мати незначні оптичні нюанси в кольорі залежно від освітлення (природне чи штучне світло).
Більше того, на відображення кольору можуть впливати індивідуальні налаштування екрану (тобто яскравість, тип пристрою, а також освітлення в приміщенні). У реальності відтінки іноді можуть сприйматися теплішими чи холоднішими - зокрема бежевий може мати світліший підтон при денному освітленні.
Також хочемо зазначити, що наші рушники цілком та повністю відповідають характеристикам, зазначеним на сайті (щільність, склад, розміри). Ми детально та прозоро зазначаємо параметри наших товарів, щоб кожен міг обрати саме той варіант, який підходить. Якщо Вам потрібен щільніший рушник, варто розгяладти варіанти, де щільність більша за 500г/м2.
Ми завжди відкриті до діалогу і нам важливо, щоб Ви були задоволені та отримували комфорт від використання нашого текстилю.
- ЕнніОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кремовый. Размеры: 50x90 см
рушник чудовий, приємно тримати в руках, якісно зроблений; тож дякую за таку річ!
- Достоинства:
- якісна річ, акуратно зроблений
- Недостатки:
Дякуємо Вам за теплі слова!
Нам надзвичайно приємно, що наш махровий рушник сподобався і виправдав Ваші очікування. Ми завжди дбаємо про якість матеріалів і комфорт, щоб наші вироби приносили тільки позитивні враження.
Бажаємо, щоб рушник прослугував Вам довго і у Вас залишались лише приємні враження після кожного використання.
Завжди раді бачити Вас серед наших покупців знову!
- Ирина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размеры: 70x140 см
Хороша якість, не тонкий
Щиро вдячні за відгук та раді, що ви задоволені покупкою!
- Людмила Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размеры: 70x140 см
Чудовий рушник.
Щиро дякуємо за відгук!
- ЕнніПродавец: Rozetka. Цвет: Мокко. Размеры: 50x90 см
рушник дуже гарний та якісний
- Достоинства:
- якість