Отзывы покупателей о Мышка Canyon Haster GMW-18 Wireless Black (CND-SGMW18)
Есть в наличии
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Бажаю здоров'я, замовив мишку та нажаль вона зовсім не заряджається, працює тільки при підключеному кабелі
Хочу зробити повернення
Представник постачальникаДобрий день, Олександре! Розуміємо, як Ви засмучені. Рекомендуємо звернутися з повним комплектом та чеком про оплату за місцем придбання для діагностики і в подальшому обміну в рамках гарантії у 24 місяці.
Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися до служби підтримки на офіційному сайті виробника ссылка Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Миша велика та важка. Кліки гучні. Незрозуміло,як перевірити який dpi ввімкнений.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Гучні кліки, важка. Незрозумілі налаштування dpi.
Представник постачальникаДобрий день, Олегу! Дякуємо за Ваш відгук та вибір нашого бренду. Щодо визначення рівня DPI, у цій моделі окремого індикатора поточного значення DPI немає. Визначити встановлене значення можна практично, оскільки різниця між 800, 1200 та 1600 DPI відчувається за швидкістю переміщення курсора. Бажаємо комфортного користування!
- Яна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
малому 15 років дуже подобається
- Достоинства:
- зручна для гри
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо Вас, Яно! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Нам дуже приємно, що наша продукція повністю виправдала Ваші очікування. Бажаємо лише позитивних вражень від користування і надалі!
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
За 400 грн абсолютний топ
Представник постачальникаВітаємо Вас, Олегу! Дякуємо Вам за вибір техніки Canyon, а також за високу оцінку якості нашої продукції. Бажаємо лише позитивних вражень від користування і надалі!
- ..Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарно працює
- Достоинства:
- .
- Недостатки:
- .
Представник постачальникаВітаємо Вас! Дякуємо, що надали перевагу нашому бренду Canyon. Користуйтеся із задоволенням!