Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Мышка Canyon Haster GMW-18 Wireless Black (CND-SGMW18)

Есть в наличии

3.8/5
Оценка пользователей 3.8/5
  • Олександр В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Бажаю здоров'я, замовив мишку та нажаль вона зовсім не заряджається, працює тільки при підключеному кабелі
    Хочу зробити повернення

Добрий день, Олександре! Розуміємо, як Ви засмучені. Рекомендуємо звернутися з повним комплектом та чеком про оплату за місцем придбання для діагностики і в подальшому обміну в рамках гарантії у 24 місяці.
      Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися до служби підтримки на офіційному сайті виробника ссылка Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.

• Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Миша велика та важка. Кліки гучні. Незрозуміло,як перевірити який dpi ввімкнений.

Достоинства:
    Недостатки:
    Гучні кліки, важка. Незрозумілі налаштування dpi.

Добрий день, Олегу! Дякуємо за Ваш відгук та вибір нашого бренду. Щодо визначення рівня DPI, у цій моделі окремого індикатора поточного значення DPI немає. Визначити встановлене значення можна практично, оскільки різниця між 800, 1200 та 1600 DPI відчувається за швидкістю переміщення курсора. Бажаємо комфортного користування!

• Яна Ф***

малому 15 років дуже подобається

Достоинства:
    зручна для гри
    Недостатки:

Вітаємо Вас, Яно! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Нам дуже приємно, що наша продукція повністю виправдала Ваші очікування. Бажаємо лише позитивних вражень від користування і надалі!

• Олег К***

За 400 грн абсолютний топ

Вітаємо Вас, Олегу! Дякуємо Вам за вибір техніки Canyon, а також за високу оцінку якості нашої продукції. Бажаємо лише позитивних вражень від користування і надалі!

• ..

Гарно працює

Недостатки:

Вітаємо Вас! Дякуємо, що надали перевагу нашому бренду Canyon. Користуйтеся із задоволенням!