Отзывы покупателей о Лучшее средство от тараканов Advion Cockroach Gel Syngenta USA 1 шприц 30 мл , полный комплект
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Best Presents. Количество: 1. Вес: 30 г
Після першого нанесення таргани зникли зовсім (до того зрідка траплялися після використання пасток). Буду спостерігати далі.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Best Presents. Количество: 1. Вес: 30 г
Таргани вмирають. Працюе.
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Best Presents. Количество: 1. Вес: 30 г
Таргани пропали. Через тиждень жодного немає
- Анна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Best Presents. Количество: 1. Вес: 30 г
Товар соответствует описанию
- Достоинства:
- Хорошо справляется при борьбе с тараканами.
- Олександра Г***
Вітаю. Куди саме ви його наносили
- Валентина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Best Presents. Количество: 1. Вес: 30 г
купувала засіб у 2024 році. півтора роки не було тарганів в квартирі. зараз з'явився один і я терміново купила цю отруту. сподіваюсь що якість така ж чудова, як і раніше. єдиний недолік - стало ковзати по підлозі. минулого разу щільність зчеплення з підлогою була відмінною. зараз - майже ніяка
- Достоинства:
- зникають таргани
- Недостатки:
- ковзає по підлозі
- Юрий Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Best Presents. Количество: 1. Вес: 30 г
Отлично
- Достоинства:
- Работает на все сто.
- Недостатки:
- Нет.
Перед этим брал всё отлично,в этот раз что-то не то. Быстро сохнет и эффект уже не тот. Работает но уже не так.
- Достоинства:
- Пять из десяти.
- Недостатки:
- Быстро сохнет и становится бесполезный.
- Людмила Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Best Presents. Количество: 1. Вес: 30 г
Купую вже другий шприц, дуже ефективний ,але на жаль сусіди маргінали,промазую для профілактики.
- Достоинства:
- Ефективний
- Николай З***
Если средство эффективное то второй шприц не нужен.
- Михайло Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Best Presents. Количество: 1. Вес: 30 г
- Маргарита Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Best Presents. Количество: 1. Вес: 30 г
Дуже дієвий засіб
- Вера Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Best Presents. Количество: 1. Вес: 30 г
100 % работает. Покупайте не задумываясь.
- Достоинства:
- Без запаха
- Недостатки:
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Best Presents. Количество: 1. Вес: 30 г
Працює. Таргани зникли
- Достоинства:
- Без запаху
- Недостатки:
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Best Presents. Количество: 2. Вес: 30 г
Хорошее средство!
- Алина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Best Presents. Количество: 1. Вес: 30 г
З першого разу і першого шприця нема тарганів вже місяць, але треба для профілактики другий раз пройтися. Один препарат найдавніший у світі ! Топчік
- Достоинства:
- Дієвий
- Недостатки:
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Best Presents. Количество: 1. Вес: 30 г
Все супер, допомогло
- Тарас Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Best Presents. Количество: 1. Вес: 30 г
Єдиний дієвий засіб всі інші гроші на вітер!
Средство работает на все сто процентов. Продавца рекомендую.
- Достоинства:
- Качество отличное
- Недостатки:
- Олександра П***Отзыв от покупателя. Продавец: Best Presents. Количество: 1. Вес: 30 г
Здихають таргани прям на очах. Дієвий засіб
- Олена З***Отзыв от покупателя. Продавец: Best Presents. Количество: 1. Вес: 30 г
Засіб дійсно дуже дієвий, вже на наступний день після застосування збирала мертвих тарганів по кухні. Окремо дякую за швидку доставку!
- Достоинства:
- Швидкий результат
- Ольга О***Отзыв от покупателя. Продавец: Best Presents. Количество: 1. Вес: 30 г
Доставка быстрая. Намазала сегодня, надеюсь поможет. Спасибо продавцу и Розетке
- Катерина Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Best Presents. Количество: 1. Вес: 30 г
Дуже якісна отрута, ефект видно було вже на ранок.
- Достоинства:
- Легкий у використанні, не має їдкого запаху
- Недостатки:
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Best Presents. Количество: 1. Вес: 30 г
Добре працює. Рекомендую
- Любов Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Best Presents. Количество: 1. Вес: 30 г
Тільки придбали. Раніше брали, були дуже задоволені.
- Сергій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Best Presents. Количество: 1. Вес: 30 г
Працює на 100 % результат на ранок
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Поки не помітив
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Best Presents. Количество: 1. Вес: 30 г
Дієвий препарат.Рекомендую.
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Best Presents. Количество: 1. Вес: 30 г
Дуже дієвий засіб
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Best Presents. Количество: 1. Вес: 30 г
Натуральний порятунок. У нас старий багатоквартирний будинок з хронічним зараженням, багато років намагалися травити тарганів усім чим можна, але вони хавали і дякували. Ця штука спрацювала на них у першу ж ніч і далі тільки встигай підмітати. Велике полегшення від багаторічної проблеми, рекомендую!
- Достоинства:
- 1. Діє дуже швидко 2. Вбиває взагалі всіх комах та павуків 3. Витрата набагато менша, ніж може здатися. Я проводила смужки по 20-40 см вздовж дверей та плінтусів, але після основного моря виявилося що отрути з'їли добре якщо чверть від покладеного.
- Недостатки:
- Я люблю будинкових павуків, але отрута вбиває їх. У нас їх багато розвелося через велику кількість здобичі, а як здобич стала їсти отруту - отруїла і їх. Почуваюся ніби випадково пристрелила своїх гончих собах. Якщо ви така сама дивна людина - виселіть павуків завчасно (і по одному, при колективному транспортуванні вони починають полювати один одного)
- Руслан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Best Presents. Количество: 1. Вес: 30 г
Якісний та швидко діє
- Достоинства:
- Швидко діє
- Юрій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Best Presents. Количество: 1. Вес: 30 г
Гель супер рекомендую
таргани догори лапками лежать, зручна упаковка
треба оновлювати періодично бо сохне- Достоинства:
- таргани догори лапками лежать, зручна упаковка
- Недостатки:
- треба оновлювати періодично бо сохне
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Best Presents. Количество: 1. Вес: 30 г
Вирішила написати відгук після двох недільного користування гелем,працює сто відсотково!Тарганів майже не має,куча мертвих.Обробляю дальше.Рекомендую,кого замучили таргани так як мене,беріть не по жалкуєте!
- Достоинства:
- Працює!!!Легкий у використанні!
- Недостатки:
- Не має.
- Сергій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Best Presents. Количество: 1. Вес: 30 г
- Тамара З***Отзыв от покупателя. Продавец: Best Presents. Количество: 1. Вес: 30 г
Гарно справляється, дорогий препарат,але самий ефективний
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Best Presents. Количество: 1. Вес: 30 г
Кращий засіб від тарганів,і надовго вистачить
- Достоинства:
- Ціна,якість
- Недостатки:
- Ганна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Best Presents. Количество: 1. Вес: 30 г
Крутий гель. Тараканів немає, рекомендую.
- Достоинства:
- Працює
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Best Presents. Количество: 1. Вес: 30 г
Засіб допоміг. Таргани одразу зникли, хоча вони приходили від сусідів, а сусіди нікуди не зникли))
- Достоинства:
- Швидкий ефект, на наступний день тарганів вже не було