ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Отзывы покупателей о Сварочная маска хамелеон защитная с автоматическим затемнением светофильтром 2в1 очки сварщика с широким обзором щиток для сварки термостойкий компактный со съёмной защитой лица регулируемым размером поролоновым фильтром в комплекте

• Ганна Б***

Якістю задоволені, працює відмінно

• Продавец  My Generation Market

Ганно, дякуємо за зворотній зв‘язок і високу оцінку, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Зоя К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: My Generation Market

Все добре. Зручно працювати із-за ваги, хороший огляд, світлофільтр швидко затемнюється під час зварювання

• Продавец  My Generation Market

Зоя, дякуємо за зворотній зв‘язок і високу оцінку, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Андрей С***

Чудова маска

• Продавец  My Generation Market

Андрію, дякуємо за зворотній зв‘язок і високу оцінку, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: My Generation Market

Легка вага, зручно сидить на голові, швидко реагує світлофільтр. Маскою задоволені!

• Продавец  My Generation Market

Ірино, дякуємо за зворотній зв‘язок і високу оцінку, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Євген Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: My Generation Market

Вчора отримав і вже встиг трішки попрацювати з маскою. На перший погляд все класно - cидить зручно, свої функції виконує.

• Продавец  My Generation Market

Євген, дякуємо за зворотній зв‘язок і високу оцінку, нам дуже важливо знати думку наших покупців.