Отзывы покупателей о Ортопедическая анатомическая эргономичная подушка с местом для рук бабочка гипоаллергенная мягкая для сна на боку спине животе поддержка шеи и плеч с наволочкой
- Марина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Размер: 62x40
Чемний продавец, Швидко відправили. Сплю вже третю ніч поспіль - тільки приємні відчуття. Дуже раджу і продавця і подушку.
- Сергій А***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar. Размер: 42x63
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar. Размер: 42x63
Гарна подушка, користуюсь другий місяць
- Михалевич О***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar. Размер: 42x63
Чудова подушка , мені і дружині сподобалась
- Ольга Н***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar. Размер: 42x63
Дуже подобается,це я вже другу замовила
- Достоинства:
- Дуже зручна для шиi. Швидка доставка.
- Недостатки:
- Немае
- Платон Г***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar. Размер: 42x63
Товар соответствует описанию: аккуратно сделан, удобен в использовании и без лишних деталей. В быту показывает себя хорошо, могу рекомендовать.
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar. Размер: 42x63
Подушка класс, руки спокойно лежат, не затекают. Спала севодня в первий рак как в первий клас, проснулась без головной боли как часто бывает, а значить выспалась) Форма необичная, думала что нужно привикать, но на деле не нужно. прогрес на месте не стоит)
- Достоинства:
- подушка легкая удобная, голова свежая
- Недостатки:
- рано говорить, но пока нет
- Адріан К***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar. Размер: 42x63
Подушка дуже зручна, форма дійсно добре підлаштовується під тіло, руки не затікають. Cьогодні був першис сон, я задоволений.
- Достоинства:
- Виявилась для мене це майже ідеальний варіант
- Недостатки:
- за одну ніч нерзнайшов
- Тетяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar. Размер: 42x63
Дякую, але мені подушка не підійшла. Чи можна її повернути ? Я нею не користуюсь.
- Продавец InfinityStar
Дякуємо за Ваш відгук! Нам шкода, що подушка Вам не підійшла. Дана модель має анатомічну форму та спеціальні виїмки для рук, тому її конструкція може відрізнятися від звичайних подушок і потребувати певного періоду звикання. Згідно з умовами гарантії, обмін/повернення товару можливе протягом 14 днів. Оскільки зазначений термін уже минув, на жаль, оформити повернення за цією причиною неможливо. Дякуємо за розуміння!
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar. Размер: 42x63
Пошкоджена, якась брудна. І ефект пам'яті я не замітила
- Продавец InfinityStar
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, Ви оглядали посилку при отриманні?
Пошкодження могли виникнути при доставці замовлення
- Василь М***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar. Размер: 42x63
Дуже зруна подушка заснув як динина
- Володимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar. Размер: 42x63
Все добре.
- Достоинства:
- Дуже комфортна для сну. Мені підійшла.
- Недостатки:
- Дійсно присутній невеликий специфічний запах, у додадковій наволочці некритичний і практично невідчутний. Подушка приїхала запаяна у пакет тому сподіваюсь що це просто запах новою речі, який з часом піде.
- Адріан С***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar. Размер: 42x63
Ця подушка просто космос для сну на боці і животі! М’яка, з пам’яттю, руки круто туди лягають, прокидаюсь без напруги — кайфую реально.
- Данило Г***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar. Размер: 42x63
Ну чесно, я не думав, що подушка може так змінити настрій до сну. Після того, як почав користуватися цією штукою, шия перестала нити, і прокидатися з ранку всім тілом нарешті кайфово. Там ще проскакує місце для рук, і це реально зручно, ніби подушка підлаштовується під тебе.
- Достоинства:
- незвичайна
- Светлана А***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar. Размер: 42x63
Подушка має приємний ефект пам’яті і добре підтримує голову при різних позах сну. Матеріал м’який і не викликає алергії, що важливо для мене.
- Леся П***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar. Размер: 42x63
Ну шо, цей товар просто космос, як для мене! Робе свою справу так, що аж дивно, наче чаклунство. Можу сміло радити всім навколо.
- Омелян Р***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar. Размер: 42x63
Подушка дуже зручна і реально допомагає розслабитись уві сні.
- ЄваОтзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar. Размер: 42x63
Це не ортопедична подушка! Ефекту памʼяті взагалі немає, це просто паралон! Це звичайний погано вирізаний шмат паралону! Натискаєш на неї і вона в мить вертається в своє положення! Тхне дуже сильно! Сама подушка була запакована в якийсь целофан! Наволочка звичайний кусок синтетики та ще й помʼятий.
- Достоинства:
- Немає.
- Недостатки:
- Не ортопедична подушка, звичайний погано вирізаний шматок паралону!
- Продавец InfinityStar
Доброго дня! Нам прикро, що Ви отримали товар у такому стані. На фото дійсно видно можливе пошкодження наповнювача, такого бути не повинно. Менеджер звʼяжеться з Вами для вирішення питання
- Віталій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Перемога
Брав для себе й дружини – обидва в захваті. Подушка тримає форму, не збивається, дякую!
- Продавец Перемога
Дякуємо за відгук!
- Іван П***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar. Размер: 42x63
Товар соответствует описанию, качество достойное, удобен в использовании. В целом товар устраивает и выполняет заявленные функции.
- Достоинства:
- не твердая? для моей анатомии просто идеально
- Недостатки:
- сплю больше недели. замечаний нет
- ПокупецьОтзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar. Размер: 42x63
Обережно! Продавець продає відвертий брак або підробку! На пошті коли забираєте товар обовязкво перевірте що вам прислали, зніміть обшивку і перевірте якість ортопедичної піни. Якщо вона липка і вязка значить це низькоякісна підробка або спорчений матеріал
- Продавец InfinityStar
Доброго дня Володимир. Нам прикро, що у вас склалося таке враження про товар. Вся продукція проходить перевірку перед відправкою для нас дуже дивно читати подібнрий відгук, оскільки ваше замовлення від 01.04.2026. з того часу минуло понад 10 неділь.
- Михайло Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Перемога
Подушка допомагає зняти напругу після робочого дня. Матеріал приємний, не збивається. Рекомендую!
Дякуємо за відгук!
- Віталій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Перемога
Сіро-білий дизайн виглядає універсально. Рекомендую для профілактики болів у шиї!
Дякуємо за відгук
- Ввлентина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Перемога
Стійкий запах поліурітану.
- Достоинства:
- Не видно
- Недостатки:
- Парить
- Ауріка Т***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar. Размер: 42x63
Подушка мега зручна, особо для сна на боку и животі. Матеріал мягкий, памяти ефект реально відчутний. Сплю без напрягу, рекомендую.
- Назар З***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar. Размер: 42x63
Зранку не болить шия і можна спати як завгодно. шкада за замовили тыльки одну штуку
- Борис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar. Размер: 42x63
Сплю как в объятиях облака, утром чуствую заряд сил, а ето самое главное!
- Достоинства:
- легенька
- Недостатки:
- немае
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar. Размер: 42x63
Я не можу націй подушці спати. Вранці болить шия і голова, і взагалі самопочуття погане. Чуда не сталося.
- Достоинства:
- Для мене переваг немає
- Недостатки:
- Не відповідає заявленим характеристикам
- Продавец InfinityStar
Доброго дня! Дякуємо за відгук. Ортопедичні подушки підбираються індивідуально, тому рівень комфорту та ефект від використання можуть відрізнятися залежно від особливостей користувача.
- Вероніка С***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar. Размер: 42x63
Дуже зручна подушка! Анатомічна форма «метелик» ідеально підтримує шию та голову, незалежно від того, сплю на боці, спині чи животі.
- Дар'я Г***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar. Размер: 42x63
Зручненько )
Трошечки б вище наче хотілось, але мабуть і не треба, бо шия після сну не болить- Продавец InfinityStar
Дякуємо вам за зворотній зв'язок! Ми цінуємо вашу довіру
- тетяна м***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar. Размер: 42x63
Дякую, подушка чудова, правда декілька днів довелося звикати і підлаштовуватися, але воно того варте.
- Достоинства:
- Для остеохондрозу шиї це знахідка
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Продавец InfinityStar
Щиро вдячні за відгук та раді, що ви задоволені покупкою приємного користування.
- Інна К***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar. Размер: 42x63
Чудова ортопедична подушка! Анатомічна форма, місце для рук, ефект пам'яті, гіпоалергенна.
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar. Размер: 42x63
Товар не відповідає заявленому, на фото порівняння вашого продукту з тим який ви виставляєте. Ви просто скопіювали фото нормального товару і вводите в обману покупців
- Достоинства:
- Недостатки:
- Жахлива якість
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar. Размер: 42x63
Продавец занимается обманом, прислал не тот товар который указан, качество ужасное, на возврат.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Очень плохая подделка
- Продавец InfinityStar
Доброго дня! Дякуємо за відгук. Нам прикро, що Ви не отримали позитвивні враження в даному замовленні. Товар відповідає опису, заявленому на сайті. Невдовзі менеджер зв'яжеться з Вами для вирішення даного питання
- Денис С***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar. Размер: 42x63
Гарна подушка, зручна форма для шиї
- Кирило Б***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar. Размер: 42x63
Подушка підлаштовується під контури голови та шиї, забезпечує правильне положення хребта під час сну. Вранці шия не болить
- Продавец InfinityStar
Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Всім приємних вражень від покупок.