Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Детская зубная щетка Nordics Kids Dino 6900 Ультрамягкая От 2 лет Фиолетовая (3800500324791)

Оценка пользователей 3.4/5
  • George
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Пурпурный

щіткою задоволені, можна брати

Доброго дня, George. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!

• КАРИНА К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Зеленый

Нормальна щітка. Дійсно, щетинки розпатлаються швидко, але це тому що вони дуже мякенькі. Форма ручки дуже зручна для дитини. І кріпиться щітка стоячи достатньо міцно

Доброго дня, пані Карина. Дякую Вам за відгук та високу оцінку! Здоров'я Вам та Вашій дитині.

• Ольга Є***

Дизайн щітки привабливий. Але сама якість не дуже. Після 2 місяців використання щітка втратила форму.

Достоинства:
    Дизайн
    Недостатки:
    Якість не дуже
    • Тимошенко К***

Скоріше за все, надмірна сила. Зазвичай функціонування 3 місяці, як то і потрібно.

• Богдан П***

Після 2 місяців можна і нову придбати, хоча б з гігієнічних міркувань

• Іванна

щітка дуже сподобалась, дитина чистила з радістю. правда клеїла її на всі рівні поверхні

Доброго дня, Іванна. Дякую Вам за відгук та високу оцінку! Здоров'я Вам та Вашій дитині.

• Юлія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Зеленый

Якщо дитина гризе щітку, то не беріть. Гумова основа швидко пошкоджується і щетинки також швидко розтріпалися. 2 тижні вже треба нову

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Зеленый

брали схожу в Єва, але тут набагато якісніші щетинки.

Доброго дня, Ірина! дякуємо Вам за відгук, високу оцінку та Вашу лояльність до нашої продукції.

• Ігор

щітка сподобалась.
    якісна на висоті.

можна брати

Достоинства:
    якісна, подобається дитині

Ігор , вітаємо!
      Дякую за ваш відгук! Приємно чути, що щітка сподобалася. Якість дійсно на висоті, і вона стане чудовим вибором для тих, хто цінує ефективність та комфорт.

• Вікторія М***

Щітка гарна. Але змініть опис - super soft(супер м'яка). Нам треба було замінити на середньої жорсткості. Маю тепер купити іншу дитині. Radius м'які кращі.

Достоинства:
    Справді м'яка
    Недостатки:
    Опис не відповідає дійсності

В лінійці продуктів бренда Nordics - це дійсно середня, на 6900 щетинок, оскільки серед дитячих щіток Nordics є ще модель на 9240 щетинок м'яка (Mermaid Дитяча м'яка) і є модель на 10500 щетинок ще більш м'яка (Rocket Дитяча дуже м'яка ).

• Андрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Зеленый

Щітка просто жах, щойно викинув в смітник (розлізлася). Навіщо таке продавати? Товар продаєте для дітей. Таке відчуття, що у вас не має дітей.

Достоинства:
    Переваг не має
    Недостатки:
    Соромно, що хтось може продавати такий товар
  • Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Зеленый

Не рекомендую, користувались менше місяця. Щітка не якісна, фото додаю.
    Вище я вже залишали коментар, що товар прийшов деформований.

Достоинства:
    Гарний дизайн
    Недостатки:
    Не якісна
    • Ігор

Дитинка явно гризе та занадто давить щіткою у самого дитина з щітки курапрокс робила щось схоже. на дані щітки перейшли знаючи що в цих щітках і щітках курапрокс ідентична щетина, ідентичний виробник ворсинок.

• Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Зеленый

Гарна щітка, дитині подобається.
    Щітка прийшла деформована .
    Перевірте умови зберігання вашого товару .

• Тимошенко К***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Пурпурный

Всім задоволені.

Достоинства:
    Виконую свою роботу, на протязі свого життєвого циклу у 3 місяці.
  • Анастасія К***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Пурпурный

Мені та дитині сподобалась, якість гарна, дуже зручно тримати дитині в маленькій ручці, нам 1,9. Подобається, що щітку можна поставити, закріпити на ліпучку

Достоинства:
    Якість, ціна, зрусність
    Недостатки:
    Поки що не побачила