Отзывы покупателей о Піджаки ISSA PLUS SA-764 M бежевий
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: XL. Цвет: Серый
Тканина під замшу, м ягенька та приємна до тіла. Мені подобається саме як міський варіант під джинси. Якість дуже сподобалась.
- Продавец «ISP»
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!
- Анастасія В***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: L. Цвет: Серый
Фасон повсякденний, підійде як під класику, так і під джинси з футболкою. Сподобався жакетик, якісний.
- Неля М***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: XL. Цвет: Серый
Екозамша приємна на дотик, виглядає якісно та добре імітує натуральну. Колір і фасон універсальні, сидить чудово, образ одразу виглядає більш стильним і завершеним. Покупкою задоволена
- Продавец «ISP»
Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: XL. Цвет: Серый
Якісний жакет, не широкий, обирайте по замірам виробника. На легку осінь підійде ідеально.
- Оксана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: L. Цвет: Серый
Тканина під замшу, приємна на дотик. Жакет ліг по фігурі, вгазагі не широкий, якість пошиття хороша, обирала по замірам, все підійшло.
- Достоинства:
- тканина