Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Флисовый плед (Арт. 5215)

Код:  62204840
Оценка пользователей 4.77/5
  • Отзывы про товар продавца SunDay
  • Оксана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Размеры: 180 x 210

Товар співпадає з даними. Гарненький, тоненький пледик, який використовується щосезонно. Брала для гуртожутку. Продавець вічливий. Надіслав в двох пакетах.

• Продавец  SunDay

Оксана, дякуємо за позитивний відгук! Ваша думка дуже важлива для нас! Сподіваємося, що й надалі наші товари та обслуговування викликатимуть лише позитивні емоції!

• Віктор Г***

Вишуканий, барвистий плед.

Достоинства:
    Доступна ціна.
    • Продавец  SunDay

Віктор, дякуємо Вам за зворотній зв'язок і приємний відгук! Нам дуже важливо знати, що наші покупці задоволені нашими товарами.

• Оксана Т***

Купую вдуге. Все гаразд.

• Продавец  SunDay

Оксана, вдячні за те, що ви приділили час та поділилися з нами своїми враженнями. Нам дуже цінна ваша думка. Користуйтесь нашим товаром із задоволенням!

• Ольга Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Размеры: 180 x 210

Плед не поганий, дуже тоненький

• Продавец  SunDay

Ольга, дякуємо за замовлення. Завжди будемо Вам раді в нашому інтернет-магазині!

• Елена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Homeday

Пледом користуюсь вже третій місяць - подобається: легенький, м'якенький) Вже й другий купила). Дякую

• Продавец  Homeday

Олено, дякуємо, що поділилися своїми враженнями про роботу нашої компанії. Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Ольга

Гарний плед, дякую)

• Продавец  Homeday

Ольго, дякуємо Вам за зворотній зв'язок і приємний відгук! Нам дуже важливо знати, що наші покупці задоволені нашими товарами.

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Homeday

Отримала у Розетці, розпакувала та оглянула, без пошкоджень, оплатила. Вдома випрала, колір не змінився. Вже третій день як сплю під ним. Дуже задоволена. Дякую

Достоинства:
    легкий , теплий, м'який; розмір відповідає
    Недостатки:
    не має
    • Продавец  HOMESALE

Тетяно, дякуємо за Вашу увагу та високу оцінку. Раді, що Вам сподобалося. Намагатимемося приємно дивувати Вас новими товарами. Будемо щасливі бачити Вас серед наших постійних покупців!

• Інна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Homeday

Пледики легкі, але теплі, без дефектів, гарно упаковані
    Покупкою задоволена.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не побачила
    • Продавец  Homeday

Інна, ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку роботи нашого магазину. Звертайтеся до нас ще, будемо раді.

• Валерий Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Homeday

Нормальний плед за свої гроші

• Продавец  HOMESALE

Валерій, дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашого товару. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Заходьте до нас ще!

• Галина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Homeday

Гарний і приємний на дотик.

Достоинства:
    Широкий
    • Продавец  Homeday

Галина, дякуємо за замовлення та відгук. Завжди будемо вам раді в нашому інтернет-магазині!

• Дарина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Homeday

Брала на подарунок, прийшов вчасно. Якісний, такий як на картинці

• Продавец  Homeday

Дарина, вдячні за те, що ви приділили час та поділилися з нами своїми враженнями. Нам дуже цінна ваша думка. Користуйтесь нашим товаром із задоволенням!

• Игорь Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Homeday

Мягкий,удобный,по размеру,не емкий,не знаю как на прочность,а так доволен

Достоинства:
    По размеру,комуникабельный
    Недостатки:
    Пока нет
    • Продавец  Homeday

Ігор, вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися з нами своїми враженнями. Нам дуже цінна Ваша думка. Користуйтесь нашим товаром із задоволенням!

• Вика П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Homeday

Тепленький, м'якенький, гарний малюнок, матусi сподобався, рекомендую,вчасно приiхав, як раз опалення iсвiтло були вiдключенi, дякую

Достоинства:
    Колiр, тканина, теплий
    • Продавец  Homeday

Вікторія, дякуємо за позитивний відгук! Ваша думка дуже важлива для нас! Сподіваємося, що й надалі наші товари та обслуговування викликатимуть лише позитивні емоції!

• Анжеліка С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Homeday

Граний, красивой плед. Дуже м'якенький і приємний на дотик, мені сподобався.

Достоинства:
    Красивий, великий розмір
    Недостатки:
    Не побачила
    • Продавец  Homeday

Анжеліка, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку нашого товару. Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Заходьте до нас ще!

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Homeday

Гарний і якісний плед. Придбала два і дуже задоволена, тим більше за акційну ціну. Відповідальний продавець. Щиро вдячна!

Достоинства:
    Якість, розмір, ціна.
    Недостатки:
    Відсутні.
    • Продавец  Homeday

Ірина, велика подяка за ваш позитивний відгук! Вдячність клієнтів - для нас найбільша нагорода!

• Ольга Р***

Дякую, дуже сподобався!

• Продавец  Homeday

Ольга, дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що у вас залишилося позитивне враження від нашого товару!

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Homeday

Дуже гарний,приємний на дотик плед

Достоинства:
    Гарно виглядає, як покривало на диван
    Недостатки:
    Тоненький, але як покривало виглядає дуже гарно
    • Продавец  Homeday

Оксана, дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашого товару. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Заходьте до нас ще!

• Иван Р***

Хороший плед

Достоинства:
    Хороший
    • Продавец  Homeday

Іван, ми дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати високу оцінку нашого товару! Будемо щасливі бачити Вас серед наших постійних покупців!

• Ірина Ч***

Дуже приємний до тіла.

Достоинства:
    Легенький і теплий.
    Недостатки:
    Не побачила.
    • Продавец  Homeday

Ірина, ми дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати високу оцінку нашого товару! Будемо щасливі бачити Вас серед наших постійних покупців!

• Анастасия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Homeday

Чудове співвідношення ціна/якість, купляла, щоб застелити старий диван на зйомній квартирі, дуже освіжив кімнату!

Достоинства:
    яскравий, приємний
  • Вікторія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Homeday

Приємний на дотик дуже тепленький плед повноцінного розміру.

Достоинства:
    Теплий
    Недостатки:
    Тонкий
    • Продавец  Homeday

Вікторіє, вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися з нами своїми враженнями. Нам дуже цінна Ваша думка. Користуйтесь нашим товаром із задоволенням!

• Ольга Р***

Дуже тонкий.

• Продавец  Homeday

Ольга, дякуємо за відгук! Шкода, що вам не підійшов товар. Маємо надію, що всі наступні замовлення в нашому магазині пройдуть виключно вдало!

• Виктория Щ***
    Продавец: Homeday

Звонять і кажуть що товар не оглядаються і возврату не підлягає,откуда можна знати що пришлють ,чи плед,чи що???

Достоинства:
    Всі недоліки.
    Недостатки:
    Товар не оглядаються,і возврату не підлягає.
    • Продавец  HOMESALE

Вікторія, доброго дня!
      Наш менеджер повідомив Вам, що згідно з Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості, тому бажано оглянути товар перед оплатою.
      Дякую за відгук!