Отзывы покупателей о Зеркало косметическое 18.5 см с подсветкой Белое HP-10-1AW
Есть в наличии
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: EmiTrade
Перестало працювати десь через місяць після використання (лампи перестали заряджатися)
- Яна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lagidna_hataUA
Дзеркало дуже красиве і якісне Виглядає стильно, добре вписалося в інтер’єр. Саме дзеркальне полотно якісне, без спотворень. Покупкою задоволена, все сподобалось!
- Достоинства:
- Якісне, хороша підсвітка
- Продавец Lagidna_hataUA
Щиро вітаємо, Яно! Дякуємо, що поділилися враженнями! Дуже приємно отримувати такий зворотний зв'язок. Користуйтеся із задоволенням та приходьте до нас ще!
- Віолетта Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lagidna_hataUA
Якісно зроблене дзеркало, виглядає стильно, підсвітка яскрава. Я покупкою задоволена. користуюсь кожного дня
- Продавец Lagidna_hataUA
Доброго дня, Віолетто! Щиро тішимося, що покупка вам сподобалася! Нехай річ щодня дарує комфорт і затишок. Чудового вам дня!
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: EmiTrade
Дзеркало дуже красиве і якісне.
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lagidna_hataUA
Дружина користується дзеркалом вже певний час — все працює без нарікань. Підсвітка яскрава. Сенсор реагує швидко, керування просте. Виглядає стильно, якість хороша.
- Софія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lagidna_hataUA
Дзеркало дуже сподобалось. Підсвітка яскрава, але приємна для очей — зручно робити макіяж навіть увечері. Сенсорне керування працює добре, легко вмикати та регулювати освітлення. Дзеркало виглядає стильно, стоїть стійко, якість хороша.
- Достоинства:
- Якість, приємна підсвітка