Отзывы покупателей о Шоколадные яйца Kinder Joy Funko One Piece с молочным и какао-кремом, вафельными шариками и игрушкой-сюрпризом набор 6 шт
Есть в наличии
- Діана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Відкривали всі разом за вечірнім переглядом мультиків, попались різні фігурки. Шоколад теж смачний, замовленням задоволені.
- Богдан П***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Все добре,гарний товар
- Продавец AcseGroup
Доброго дня !Дякуємо за ваш відгук !Нам дуже приємно за вашу високу оцінку
- Данііл Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Задоволений товаром. Все приїхало в цілості
- Продавец AcseGroup
Щиро дякуємо за такий приємний відгук! Нам дуже цінно, що ви залишилися задоволені
- Камілла М***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Прийшло без пакування замовляла саме в подарунковій упаковці! Продавець на повідомлення не відповідає!
- Недостатки:
- Накидали просто в коробку
- Андрій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Кіндери -бомба!
- Продавец AcseGroup
Дякуємо, що знайшли час поділитися своїми враженнями! Ваша висока оцінка – найкраща нагорода для нас
- Максим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Все приїхало швидко. Кіндери топ
- Продавец AcseGroup
Дякуємо! Ми завжди прагнемо, щоб наші клієнти отримували замовлення максимально швидко. Приємно, що це помітили.
- Поліна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
гарне як для дітей, так і для фанів Stranger Things!
- Віталій О***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Все аогано!прийшла посилкав пакеті,коробки немає((((.
Немає відповідності фото.- Достоинства:
- 0.
- Недостатки:
- Усе.
- Продавец AcseGroup
Доброго дня
Дякуємо за відгук
На креативі зображено кіндери
Хочемо наголосити, що жодної згадки, про наявність подарункової упаковки/Адвент календарно немає.
Комплектація повністю відповідає зазначеному, а саме набір кіндерів Stranger things
- Ірина І***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Перед замовленням читала відгуки, що прийшло замовлення без подарункової упаковки, що прийшло в коробці звичайній, але вибачте мене, мені прийшло взагалі в кульочку. За таку ціну можна було б і в коробку покласти
- Достоинства:
- Яйця були
- Недостатки:
- Пакування замовлення
- Наталія І***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Не відповідає товар картинці на заставці, я шукала саме в подарунковій упаковці а прийшло поштучно
- Елизавета Б***
Серйозно? Я теж замовила тому що думала буде в упаковці
Зараз прийшло в поштомат і я випадково відкрила відгуки
Тепер думаю чи забирати взагалі
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Все згідно оголошення
- Продавец AcseGroup
Доброго дня !Дякуємо вам за ваш позитивний відгук! Він буде корисний для інших покупців )