ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Отзывы покупателей о Термос термобутылка из нержавеющей стали 18/8 вакуумный с двойными стенками герметичная ёмкость 950 мл с трубочкой ударопрочная для горячих и холодных напитков питьевой стальной с силиконовой накладкой в комплекте Mountflask DUO белый

Есть в наличии

5/5
  • Зіновій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum. Объем: 950 мл. Цвет: Черный

Користуюсь щодня. Напій довго залишається потрібної температури, кришка герметична і зручна, рідина не протікає. Також окремо сподобалася силіконова накладка. Беру з собою і на роботу і в спортзал. Об'єм взяв саме 950мл, бо вживаю багато рідини.

Достоинства:
    Все сподобалося
  • Любава Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum. Объем: 710 мл. Цвет: Белый

Пляшка дійсно класна. Чудово тримає температуру, зручна як для води, так і для смузі або кави. Дуже сподобалася зручна ручка і колір (колір прямо дуже зайшов). Беру з собою на роботу кожного дня)

Достоинства:
    Гарна, тримає температуру, універсальна
    Недостатки:
    Не помічено
  • Богдан Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum. Объем: 710 мл. Цвет: Черный

Користуюсь для кави й води: не протікає, тримає температуру, дуже зручна і продумана кришка. Рекомендую!

Достоинства:
    Добре тримає температуру, зручна
  • Павло Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum. Объем: 710 мл. Цвет: Черный

Термос реально супер! Тримає напій холодним навіть у спеку, а гаряче – як щойно з чайника. Кришка дуже зручна, пити супер зручно, і жодного разу не пролився, хоча постійно ношу його в рюкзаку. Силіконова накладка врятувала при сильному падінні. Раджу для тих, хто хоче стиль і функціонал в одному.

Достоинства:
    Якість, зручність, міцність
    Недостатки: