- Александр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Bins. Размер: 45
Замечательный продавец!
Хороший товар!- Достоинства:
- Получил, что заказал!
- Недостатки:
- Дороговато....
- Продавец Bins
Дуже вдячні Вам за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Матвей И***Продавец: Bins. Размер: 45
Из дерева ли они сделаны, и как они сидят в обуви?
- Bins
Сделаны из дерева. А то, как сидят в обуви, зависит от конкретной модели обуви. Но имея универсальную форму, колодки подходят к большинству моделей обуви.
- Яна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Translation tools. Размер: 41
Замовляла три пари колодок для взуття у цього продавця.
Колодки відрізняються між собою за формою та розміром, що помітно візуально. Обробка дерева неакуратна: є стружки, нерівні прорізи, краї недостатньо зашліфовані. Виглядає так, ніби виріб виготовлений без належного контролю якості.
Окремо була неприємна ситуація з доставкою — під час оформлення зазначалась безкоштовна, але кілька днів з’ясовувалось питання оплати. Комунікація з продавцем також була складною. - Лариса Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 39
Полезная вещь. рекомендую
Доброго дня, дякуємо за відгук.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: MDX. Размер: 43
То, что было нужно. Относительно других вариаций дёшево и вполне качественно.
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 42
дуже задоволений покупкою дякую,рекомендую
Доброго дня, дякуємо за відгук)
- Игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 41
Почему-то абсолютно все поливают грязью эти колодки дескать их ручка рвёт пятку обуви... но почему-то никто не догадался, что запихивать её туда не надо! Естественно если эту дуру свернуть в бараний рог и засунуть в туфлю, то оно её порвёт рано или поздно. Она жёсткая и гибкая потому что ЭТО РУЧКА для извлечения и установки формодержателя. И все как один её внутрь засовывают НЕ НАДО ЭТОГО ДЕЛАТЬ. Вещь достойная и удобная, крайне рекомендую за свою цену.
Прочие колодки за тысячу и более я боюсь рассматривать ввиду дороговизны.- Достоинства:
- Дерево, удобная гибкая ручка, прорези для вентиляции и эргономика. ЦЕНА
- Недостатки:
- Неоправданно плохая репутация.
Доброго дня, дякуємо за відгук)
- Иван Ф***
Ні, має впиратись в пятку, в тому і весь фокус що має бути підпружинене, інакше для чого пружину туди приципили? Має бути взуття на кшталт вашого з твердим задником, якщо з мяким типу мокасин то може видавити гулю. На сайті всіх виробників цих колодок, на всіх торгових площадках де вони продаються є фото правильно вставлених формотримачів
- Дмитро
А кто мешает подогнуть пружину? Сделать треугольной формы? Она поддаётся изгибу. Прям взять и согнуть в месте, где дуга. И сделать угол. Да, вид будет не комильфо у самой пружины, но функцию свою она выполняет. После изгиба, нет давления на задник, а просто в него упирается.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 43
За таку ціну - відмінні формотримачи. Нормально, акуратно зроблено, свою функцію виконують.
Добрий день, дякуємо за відгук.
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: MDX
Гарна якість
- Игорь Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MDX. Размер: 45
Норм. Жалко только,что не регулируется.
- Достоинства:
- Выполняют свои действия
- Недостатки:
- Не регулируется
- Инна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 38
Я придбала 2 шт, одна - в заказі розмір 38, друга - 39.
та прийшли 2 однакові пари: суміщені 38-39. І я не можу використовувати пару зі свого заказу для 38 розміру, бо цей виріб просто не влазить у цей розмір взуття.
Я вважаю, що потрібно на сайті писати, що моделі мають по 2 розміри. І треба вказувати, які. Тобто, це 37 - 38 або 38-39. Це важливо. А так, я просто втратила гроші, бо треба ще придбавати розмір 37 (тому що, напевно, прийде суміщений 37-38). Але як здогадатися при першому замовленні?- Достоинства:
- якість гарна
- Недостатки:
- це виріб не на 1, а на 2 розміри
Добрий день.
Існують розміри 36/37 та 38/39. Якщо бажаєте, то можемо зробити заміну із оплатою доставки нової пошти, але в тексті нашої відповіді ресурс Rozetka не дозволяє вказувати контактні дані. Якщо такий варіант обміну Вам підходить, дайте згоду і ми будемо шукати шлях, як контактними даними обмінятись.
- Вікторія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: MDX
Чудові формотримачі, ввічливий продавець, дуже швидко відправили замовлення. Щиро рекомендую.
- Наталия Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MDX
Чудова якість виробів та швидка доставка
- Портной М***Отзыв от покупателя. Продавец: MDX. Размер: 43
Чудовий магазин, дуже швидко все відправили, товаром задоволений
- Достоинства:
- Термін доставки, якість
- Богдан Х***Отзыв от покупателя. Продавец: MDX. Размер: 45
Чудові формотримачі, підійшли до лоферів
- ДавидОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 41
- Родіон З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 44
Якісні за таку ціну
Дякуємо!
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 43
Прислали різної форми ( на різні моделі взуття ) і прийшлося повернути . Пропонували поміняти , але я відмовилася по причині низької якості виконання . На фотографіі вони виглядають значно краще ніж в реальності .
- Илья В***Отзыв от покупателя. Продавец: MDX. Размер: 45
Колодки хорошие. Однако MDX во второй раз прислали не заказанный 45-й размер, а 43-й. Отдам их кому-то с меньшим размером. Надеюсь больше такого не повторится.
- Симеон И***Отзыв от покупателя. Продавец: GladSell. Цвет: Коричневый. Размер: 43
Хороші
- Алексей М***Отзыв от покупателя. Продавец: MDX. Размер: 45
Отлично
- Андрей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MDX. Размер: 43
Просто ідеальні формотримачі за свої кошти
- Достоинства:
- ціна
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: MDX
Гарні формотримачі для черевиків!
- Достоинства:
- Дерев’яні
- Подольский Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: MDX
Отличная вещь!
Хороші
- Продавец GladSell
Дякуєм за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням! Будемо раді і надалі бути Вам корисними.
- Андрій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: MDX. Размер: 45
44-45:
Ш максимум 86 мм
Д 328 мм без згинання пружини
Д ~270 мм із зігнутою пружиною
Висоту не вимірював. Розміри навряд чи будуть ідентичні у всіх, залишаю просто як орієнтир.- Достоинства:
- Надійна підтримка форми взуття за рахунок деревини ; універсальність ; довговічність ; зручна кліпса для зберігання колодок разом.
- Недостатки:
- Не знайшлось.
- Людмила А***Отзыв от покупателя. Продавец: MDX. Размер: 43
Отличные, качественные колодки! Спасибо
- Вера Е***Отзыв от покупателя. Продавец: MDX
- Достоинства:
- удобные
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: MDX. Размер: 45
Колодки хороші. Добротні. Виглядають гарно. Вперше купую подібний товар. Думаю що залишуся задоволеним.
- Достоинства:
- Якість матеріалу. Дерево.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Герзон М***Отзыв от покупателя. Продавец: GladSell. Цвет: Коричневый. Размер: 43
Отличные колодки. Перезвонили оперативно, отправили так же. Все без проблем. Берите, не пожалеете. Ваша обувь заслуживает на хорошее отношение к себе.
- Достоинства:
- Отличные колодки.
- Недостатки:
- НЕТ
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: GladSell. Цвет: Коричневый. Размер: 45
Гарний товар, за свої гроші
- Достоинства:
- Шеняк А***Отзыв от покупателя. Продавец: GladSell. Цвет: Коричневый. Размер: 45
Был вопрос по колодкам, заменили без проблем.
- Достоинства:
- хорошее дерево
- Максим П***Продавец: GladSell. Цвет: Коричневый. Размер: 45
Отличные