Отзывы покупателей о Вешалка офисная деревянная Fenster Реаль Красно-серая

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STIL-CITY. Цвет: Белый

Товар якісний, виготовили швидко.
    Доволі мінімалістичний дизайн.
    Сам вішак стійкий та не перевертається навіть при повному завантажені на одну сторону.

Достоинства:
    якість
    Недостатки:
    відсутні
  • Ганна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STIL-CITY. Цвет: Венге

Мій чоловік брав виріб для офісу, до нього часто приходять люди на зустрічі і був неприємний момент, коли їм не було куди діти верхній одяг. Ця вішалка повністю задовольняє потребу, а завдяки своєму цікавому дизайну додала нудному офісу якусь перлинку. Зручне розміщення навіть багатьох речей, на положення стійки це не впливає. До речі, шукали щось із натурального дерева, береза цілком нас задовольнила, це гарний матеріал для вироблення меблів. Ми обов'язково будемо радити речі вашого інтернет магазину своїм рідним та друзям, сервіс на високому рівні, доставка відбулась за лічені дні, навіть і з іншого міста.

Достоинства:
    стійкість, матеріал
    Недостатки:
  • Александр С***

Хорошая аккуратная вешалка.

• Анна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STIL-CITY. Цвет: Белый

Стойка соответствует фото, сделана качественно, устойчивая даже если все вещи повесить на одну сторону, покупкой довольны, единственное что б прикрутить стойку к основанию нужен ключ, без него плотно и ровно не прикрутите, по крайней мере у нас не получилось)

• STIL-CITY

Благодарим вас за отзыв, рады что вы довольны)

• Роман
    Продавец: STIL-CITY. Цвет: Венге

Придбали для кав’ярні три штуки. Дуже задоволені! Гарно пасує у інтерьері , не люфтить і не гойдається. Користуємося близько місяця, все гаразд) рекомендую!)