- Аксьонов М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Розетка вочевидь вважає, що обгорнути книгу в один шар поліетиленової плівки - це ок. Як наслідок, плівка на краях обкладинки обірвана, присутній бруд на самій обкладинці. Якби не терміновість в подарунку, відмовився б від отримання . Більше не буду замовляти книги на сервісі, який не розуміє як слід пакувати книжки при пересилці. Це неповага до книги в першу чергу. Тому залишаю найменшу оцінку, яка стосується виключно сервісу Розетки
- Достоинства:
- Гарна книга
- Недостатки:
- Жахливе пакування
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидко доставили у магазин Розетки. Ще була приємна знижка
- Достоинства:
- Чудова книга
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Книга чудова. Брала на подарунок племіннику. Дитина в захваті.
- Достоинства:
- Цупкий парі, великій шрифт і яскраві картинки
- Недостатки:
- Вага книги вражає, для дитини підняти її важко
- Михайло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Страницы плотные. Картинки четкие. Обложка не сильно гнется.
- LesiaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарна книжка видавництва «А-ба-ба-га-ла-ма-га» для малят і не тільки. Не вперше купую саме цей том на подарунок! Рекомендую!
- Достоинства:
- Приємна ціна
- Яна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Яка гарна книжка!!!
Малюнки просто шедевральні.
Діти роздивлялися весь вечір.
Книжку таку сміливо можна дарувати тим, хто любить читати.
Тепер хочу ще інші частини придбати.- Достоинства:
- Якість. Велика. Малюнки бомбезні!
- Максим Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брал сразу 3 тома (не комплектом, но пришли одной посылкой). Упакованы очень качественно (в плотном картоне + каждая книга завёрнута в стрейчплёнку). На подарок (племяшу, в России, а так как моя сестра украинка, она хочет, чтоб её сын знал культуру и язык маминой родины...), поэтому, все разматывать не стал. Третий том полистал, и всё. Все 3 книги, одинаковой толщины. Купил бы и своей дочери, но мне не очень нравятся наши, украинские, сказки (этнические разногласия здесь ни при чём, дело исключительно вкуса, касаемо сюжетов...). И, издательство "А-БА-...", короче, "АБАБАГАЛАМАГА", знакомо с детства.
- Достоинства:
- Очень качественная, толстая бумага. Книги огромные (прилагаю фото), доволно увесистые. Ярки, сочные картинки...
- Ольга В***
Цікаво, як там племінник? Читає книги, мабуть.
- Irina K***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Хороша якість, класичні українські казки
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Книга дуже сподобалась. Висока якість, чудові, оригінальні ілюстрації. Самі казки написані автентично до регіону де записувались. Загалом чудова книга. Брав одразу три томи.
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякуємо! Малечі сподобалася.
- Достоинства:
- Ілюстрації-шедевр.
- Мария Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шикарна книга. Абабагаламага вміє радувати, однозначно)
- Александр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Внук радіє!
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Bookerly
Барвисті, яскраві малюнки. Глянцеві листи.
- Достоинства:
- Ціна, якість, швидкість доставки!
- Галина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Знайшлися і казочки які в дитинстві читала бабуся! Візьму ще й 2 збірник.
- Достоинства:
- Гарні малюнки, приємно тримати в руках!
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупал ребенку 6 лет, забавная книжка, задумка очень классная. Ребенок доволен, и я доволен :) Всем советую
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Bookerly
Книга с потрясающими иллюстрациями, а этот язык! Обожаю книги издательства АБАБАГАМАГА. Серия сказок просто волшебная, такая должна быть у каждого малыша. Доставка быстрая, спасибо!
- Liliia R***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Книга супер , детям очень понравилась. Большое спасибо продавцу, стоимось книги хорошая.
- Достоинства:
- Качество
- Геннадій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова книжечка! Ціна хороша.
- Достоинства:
- Дуже гарні та добрі за змістом казки, картинки гарні та яскраві. Папір та обкладинка книги високої якості. Великим плюсом даної збірки є те, що представлені казки різних регіонів України.
- Елена Л***Продавец: Rozetka
Книга замечательная, оформлена великолепно! В руки брать приятно, на подарок отлично подойдёт. Но ребенку читать и воспринимать тексты тяжело!
- Достоинства:
- Оформление супер!
- Недостатки:
- Текст ребенку сложно воспринимать!
- Карина К***Продавец: Rozetka
Великолепное качество,чудесные сказки.
- Достоинства:
- Сплошные достоинства
- Недостатки:
- Не обнаружила