Лише 4 години вражаючих знижок!

Отзывы покупателей о Заточная машина Grand МЗС-350 для Сверл, Ножей, Стамесок + Гибкий вал

Код:  64251964
Оценка пользователей 4.33/5
  • Солодкій В***

Станком дуже задоволений дякую

• Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DAM instrument

Користуюсь цим станком місяць. Пробував точити ножі, ножиці і свердла. Ножі гострити не дуже зручно, краще купити окремо точилку для ножів (краї леза незручно прикладати до каменю). Ножиці нормально, але їх точиться раз в рік. Ну і свердла, в принципі, якщо пристосуватися то нормально, тільки V-подібне гніздо рядом зовсім не потрібне. Ну і загальний недолік великозернистий камінь, треба або купляти дрібний, або доправляти вручну. Гнучкий вал не пробував, але якість матеріалу хороша. Насадку для стамесок також не тестував, але, думаю, що буде нормально.

Достоинства:
    Можна робити декілька операцій, недорогий, компактний, відносно безшумний
    Недостатки:
    Приспособлення для сверл не зовсім продумане в плані фіксації перед заточуванням, камінь грубої зернистості
    • DAM i***

Спасибо Виталий за Ваш отзыв!

• Ямковой А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DAM instrument

Для меня, как для домашнего использования сверла точит отлично, ножи надо доводить до идеала на оселке. Толстые ножи отлично точит, но доводить надо.

Достоинства:
    компактная, аккуратно сделаны приспособления, соотношение цена-качество отличное. Для домашнего использования
    Недостатки:
    стаместку угробил сразу; очень не советую, малый диаметр круга
    • DAM i***

Спасибо Александр за Ваш отзыв.

• Валерий Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DAM instrument

Наточил несколько свёрл, ножей и ножниц - всё получилось легко и быстро.
    Очень и очень доволен, советую всем. Машина стоит своих денег.

Достоинства:
    Простота в работе. Качественная заточка.
    Недостатки:
    Время покажет.
    • DAM i***

Спасибо Валерий за Ваш отзыв.