- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear
Мені в місті ця система взагалі не домомогла. Телефон приймає сигнал якісніше, ніж модем, 2 кабелі і антена. Другий кабель порекомендував купити продавець, сказав протестити і, якщо не влаштує, то повернути. Так, я знаю закони, але при декількох телефонних розмовах не було згадано про 2 тижні на тестування і повернення, та й додаткой кабель довелося зачекати. Мій висновок - в місті комплект підійде не всім. Продавця прошу більш ретельно пояснювати всі нюанси.
- Продавец BestDealYear
Доброго дня, дана антена призначена для сільської місцевості, її потрібно чутко направляти в сторону базової станції зі світлом. Для міста є інші антени посилання ссылкаале вони також потребують направлення, поряд не повинно буди високих будівель.
- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear
Модем та антена працюють стабільно. З направленою антеною, що йшла в комплекті інтернет був доволі поганий, але після заміни на MIMO антену ситуація стала значно краще.
Дякую продавцю за швидку співпрацю при заміні антени.- Достоинства:
- Все працює
- Олександра Л***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear
Сам роутер в залежності від провайдер працює і так добре. Сенсу від цієї антени так і не побачила. Вона взагалі ніяк на швидкість роботи і підсилення сигналу не впливає. І велике прохання класти інструкцію. А то потрібно було шукати в інтернеті, як її збирати.
- Достоинства:
- Роутер сам хороший.
- Недостатки:
- Висока ціна, толку від антени немає.
- Олег Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear
В моєму випадку модем + антена ловлять сигнал значно гірше ніж телефон, що абсурдно, тому що купувалось це все як раз для посилення сигналу відносно того що видає телефон (ті самі міфічні 30км). Досить комічно, що така бандура працює гірше ніж маленька і !вбудована! антена в телефоні.
Умови:
Квартира, останній поверх, на сотні метрів немає нічого вище за точку розміщення антени.
Коли висунутись з вікна і підняти антену якомога вище, в моєму випадку максимум видає 1-3 mbps. Коли знаходиться не за вікном, за час тестування навіть 1mbps не бачив, в той час як телефон з тим самим оператором видавав 1.5mbps.
Адмін інтерфейс модему абсолютно незрозумілий. В мене там все застрягло на стані "немає сигналу" + "вай фай не роздається", але при цьому я можу підключитись до точки і сигнал, хоч і ніякий, але присутній.- Вячеслав
Це направлена антена. Пошукайте застосунок на телефон для пошуку вишок зв'язку. Знайдіть напрямок на потрібну вишку. Закріпіть не жорстко антену. Скачайте програму на комп, яка показує якість сигналу та співвідношення сигнал-шум. Налаштуйте антену за допомогою цієї програми, закріпіть жорстко. Насолождуйтесь гарним інетом
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear
Сама антена та модем працюють стабільно.
Вирішальну роль зіграє пошук правильного положення антени, особливо якщо ви живете у багатоповерховому будинку.
Антену треба встановлювати якнайвище і слідкувати за рівнем сигналу на головній сторінці налаштування модему. Я встановив її собі всередині балконного приміщення, це покращило сигнал із -92 децибел-метрів (коли працює модем без антени) до -76 децибел-метрів (коли антена підключена до модему).
Якщо збираєтесь встановлювати за вікном, майте на увазі що це буде улюблене місце для пташиних посиденьок, а також бурульки чи сніг з даху можуть пошкодити вашу антену.- Достоинства:
- Працює як і заявлено в описі
- Недостатки:
- Не доклали маленьку металічну пластинку якою зафіксовують "U" кріплення. Не має інструкції із конструювання антени та її користування.
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear
Комплект робочий. Інтернет від Водафон літає на максималках) дуже задоволений!
- Бречко О***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear
Дуже виручає під час блекаутів. Хоча зазначено, що краще використовувати на відкритому просторі, але в квартирі на 8 поверсі також видає потужність сигналу -90дБ (оператор lifecell), швидкість з'єднання до 15мБіт/с. Для екстреної ситуації - надійний постачальник інтернету. Раджу. Модем від павербанку на 10000 працює вже другу добу.
- Великодный А***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear
Во-первых, спасибо продавцу! Продавец позвонила и поинтересовалась где буду использовать модем и антену в квартире или в частном доме. порекомендовала взять с комплектацией квадратной антенны (цена та же) вроде как для городской застройки лучше.
Во-вторых, антена работает, уже хорошо.
В моем случае - использую в квартире, в мегаполисе, базовые станции хз где ближайшие. Бегал пол вечера по потолку, искал куда навести антену (за окно или на крышу нет возможности кинуть), нашел место у окна, поводил по сторонам - нашел сигнал. Показывает -76 dbm (так понимаю это очень плохой показатель сигнала), в интернетах пишут должно быть около 10 dbm. Хуже было когда оно просто не вычисляло этот показатель.
В общем, в моем случае всунул симку от лайфа в модем, навелся, от 2-х до 15 мб ловит. Так-то вообще по нулям было ни связи, не интернета.
Эта штука может подойти не всем, банально из-за того, что окна вашей квартиры не будут смотреть ни на одну станцию какого либо оператора- Достоинства:
- Выручило, свое предназначение исполняет
- Недостатки:
- Не обнаружил
- Зоя Р***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear
Всё отлично. При заказе заменили эту антенну на r-net квадрат.
Подключила самостоятельно за 5 минут.
Скорость мобильного интернета от водафон подскочила в 2 раза.- Достоинства:
- - простота подключения
- в наборе сразу всё, что нужно
- модем ZTE даже без антенны выдаёт скорость выше чем Tecno - Недостатки:
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear
Мобільний інтернет який передавав з телефону на ноутбук, був часто нестабільний для онлайн-ігор (пінг часто зашкалював). Даний товар мою проблему вирішив, за 30 хвилин 1 незначний lag.
- Достоинства:
- Вирішує проблему нестабільного пінгу
- Продавец BestDealYear
Дякуємо за позитивний відгук :)
- Михаил
А причем тут продавец модема и антенны к вашему пингу?))