Отзывы покупателей о LED-светильник SunSun ADO-600W 7500K 11 Вт
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarFish. Цвет: Белый
Хороша лампа з білим природнім освітленням, світить доволі сильно, світло приємне. Добре тримають присоски.
- Достоинства:
- Все чудово
- Недостатки:
- Єдине було б добре, якби вмикач був дальше від лампи
- Продавец StarFish
Дякуємо за замовлення та відгук!
- Іван Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: StarFish. Цвет: Белый
Дякую, отримав, швидко відправили, працює, гарно світить, ще не встановклював. Надійна упаковано.
- Достоинства:
- Одні плюси. Рекомендую!
- Продавец StarFish
Дякуємо за відгук! Гарного користування!
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: StarFish. Цвет: Белый
Использовал для замены лампы в пластиковой крышке Природа 2х18Вт.
В комплекте 2 присоски. К крышке прикрепил клеем-герметиком.
На шильдике лампы указано 9W.- Достоинства:
- Аналог галогенной лампе 18Вт
- Недостатки:
- Свет слабоват, но светит лучше чем галогенка. Синих светодиодов в лампе нет, только белые.
- Анастасія З***Отзыв от покупателя. Продавец: ShopNemo. Цвет: Белый
Дякую, що відгукнулись, швидко відправили, гарно запакована.
- Достоинства:
- Совісний продавець, оперативно замінили браковану лампу на нову, яка повністю задовольняє! Гарна лампа, яскраво світить.
- Недостатки:
- Був брак і почала гаснути на 4 день експлуатації
- Продавец ShopNemo
Дякуємо за Ваш відгук.
- Роксолана К***
Підкажіть, будь ласка. Яка довжина лампи. Дякую
- Анастасія З***Отзыв от покупателя. Продавец: ShopNemo. Цвет: Белый
Я вимкнула кнопку, дістала з мережевого фільтру і не знаю що робити. Можна замінити товар?
- Достоинства:
- Гарна лампа, яскраво і тепло світить на рослини, які не здаються пластиковими(так буває при більш холодному спектрі)
- Недостатки:
- І тижня не пройшло, сьогодні випадково помітила, що вимкнулась лампа, через секунд 30 сама увімкнулась. І це лише на моїх очах. Через пів години вона вимкнулась знову.
- Продавец ShopNemo
Добрий день! Ех,Вам просто не повезло. Світильник дууууже крутий і про це говорять продажі. Звісно ми Вам помінємо цей якісний товар, бо ви повинні переконатися, що це крутий товар. Поверніть будь ласка товар назад, обовязково в заводській упаковці!
- Татьяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: ShopNemo. Цвет: Белый
Отличная лампа, достаточно яркая. С ней растения приобрели более сочный цвет и активный рост. Быстрая доставка и качественная упаковка: упаковано в футляр с плотного пластика.
- Недостатки:
- Недостатков пока не обнаружено.