- Анна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopaholic. Цвет корпуса: Черный
Вчора отримала браслет. Доставили швидко (замовлення від 21.02.19 було вже у моєму відділенні 23.02.19). Перед покупкою ретельно з"ясовувала його характеристики на інших сайтах, писала продавцю. На жаль, продавець не представив всіх переваг даного товару в описі на сайті розетки. А дарма, я вважаю, що покупців було б більше. Браслет просто бомбезний!! Дуже функціональний, приємно вразив дизайн - великий та кольоровий екран. Основні показники - час, дата, при з"єднанні з телефоном (підключеним до інету) показує температуру повітря. Далі: крокомір, пройдені кілометри, витрачені калорії; вимірює пульс (різниця зі стаціонарним прибором 10 одиниць), тиск та рівень кисню в крові (як він це робить не розумію, але є така функція); функція сну мені ще не зовсім зрозуміла, здається, що є неточності, але дані фіксує; далі функція спорт - можна обирати різні режими (ще не з"ясувала всі переваги);функція news - фіксує пропущені дзвінки та смс, це реально працює - браслет фіксує номер телефону та ім"я абонента, якщо він є у ваших контактах; функція more - дозволяє відшукати телефон, надає інформацію про браслет, дозволяє його перезавантажити або вимкнути. І все це можна бачити безпосередньо у браслеті, а не через додаток Fundo, який є на рівень нижчим ніж мій попередній MiFit, але за браком іншого, для користування придатний. Мені здається, що для такого крутезного браслета, можна було б придумати кращій додаток, тоді всі його переваги зросли б у рази.
- Достоинства:
- функціональність, ціна
- Недостатки:
- не виявлені
- Shopaholic
Доброго дня! Дякуємо, Вам за відгук. Нам дуже важлива Ваша думка. Ми дуже раді що Ви задоволені покупкою.
- Анна В***
Хочу поділитися враженнями вже після користування браслетом.
Задумка шикарна, але заявлені функціональні переваги, які в моїх очах зробили Xiaomi Mi Band - геть негарним, на практиці виявилися "китайським ширпотребом". З іншого боку, всі знають приказку про безкоштовний сир, хоча не такий вже і дешевий цей браслет. Через два дні задоволення, я зрозуміла, що батарея не заряджається. Звернулась до продавця, браслет швиденько замінили, але новий виявився аналогічним. Дуже шкода, але відгук виявився невиправдано позитивним.
- Винникова О***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopaholic. Цвет корпуса: Черный
Браслет на первый взгляд неплохой.
Но только через определенный промежуток времени понимаешь все его косяки.
Сразу непонятно,как работает система.
Для тех,кто столкнулся с трудностями, то сначала,нужно скачать приложение на телефон,которое распознает QR-коды,сфотографировть код из инструкции к браслету и он выдаст ссылку, по ней нужно перейти,для андроидов и айфонов,выбрать свой.
И скачать приложение,которое будет совместимо с вашим браслетом.
Я сначала скачала себе Lefur Health,но это приложение чужое, моим оказалось Fundo.
Дальше не забывайте включить bluetooth и что бы он был постоянно включён.
Через приложение найти браслет.
И синхронизируйте данные.- Достоинства:
- Очень хорошо держит заряд батареи.Вот уже четвертый день хожу с зарядом батареи:одна палочка,Хорошо работает шагомер и сердечные показания.Водонепроницаемость.Поиск телефона через браслет.
- Недостатки:
- Сложно вставить дисплей в браслет.Не оторбражает правильно температуру воздуха,обновляет её раз в сутки.Через раз считает время сна.Будильник,функция хорошая,но не здесь.Одну секунду вибрации и всё.
- Shopaholic
Здравствуйте! Спасибо за Ваш отзыв.
- Маргарита Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopaholic. Цвет корпуса: Черный
Заказывала на подарок. Фитнес браслет хороший, все как в описании. Возможна ли замена браслета?
- Недостатки:
- На главном экране первая цифра температуры выглядит как битый пиксель (непонятно не то 2, не то 3)
- Shopaholic
Добрый день. Напишите, пожалуйста, нам на ел. почту, которая есть в гарантийном талоне, и наш техотдел детальнее проконсультирует Вас по поводу этого товара, чтобы Вы были довольны своей покупкой. Спасибо за обращение.
- Лясковский А***Продавец: Shopaholic. Цвет корпуса: Черный
1. Продавец не знает сколько времени будет товар ехать из Львова в Киев.
2. На карточку, номер которой сброшен СМС деньги не переводятся, Приват "отбивает" перевод обратно.
Сперва предложили оплатить картой, а когда перевод не удался сказали платите наложкой. Такое впечатление что это шарлатаны.- Достоинства:
- НЕТ
- Недостатки:
- НЕТ
- Mine f***Продавец: Shopaholic. Цвет корпуса: Черный
За сколько приедет по новой почте?
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopaholic. Цвет корпуса: Черный
Потрібен рожевий ремінь до даної моделі. Дякую!
- Неля П***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopaholic. Цвет корпуса: Черный
як заряджати браслет?
- Shopaholic
Добрий день. Зарядний пристрій цього фітнес браслету вмонтований безпосередньо у капсулу. Його ви просто вставляєте в USB порт і він заряджається. Детальніше, як він виглядає, ви можете переглянути на фото.
- Александр Л***Продавец: Shopaholic. Цвет корпуса: Черный
Прошу ответить на мой вопрос! Как поступить с браслетом ? Отправлять вам обратно ?
Здравствуйте!
Скажите, пожалуйста, Вам удалось написать на почту которая указанная в гарантийном талоне? Вам предоставлят консультацию по товару. Если вопрос не удастся решить, то Вам отправлят акт для возврата товара.
- Александр Л***Продавец: Shopaholic. Цвет корпуса: Черный
Добрый день. Получил браслет . Сегодня сделал подарок , но оказалась не работает вибро. Как исправить или сделать обмен ???
- AttilaПродавец: Shopaholic. Цвет корпуса: Черный
Ето оригинал?
- Shopaholic
Добрый день, да это оригинал фирмы Smart Band.
- Ольга Л***Продавец: Shopaholic. Цвет корпуса: Черный
2-3 рази на добу перезавантажується та обнуляє всі показники , може хтось знає що з тим можна зробити?
- Достоинства:
- Браслет отримала в якості подарунка , дуже задоволена функціоналом.
- Недостатки:
- 2-3 рази на добу перезавантажується та обнуляє всі показники
- Shopaholic
Добрий день. З приводу цього питання напишіть, будь ласка, на ел. пошту, яка вказана в гарантійному талоні, і наш тех-відділ допоможе у його вирішенні.