- Андрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Market-sell
Все що хотів вказав у перевагах та недоліках . Окреме питання : зазвичай при купівлі товарів на Розетці , за послуги доставки платити не потрібно , але з мене стягнули плату за доставку ... Якось так . Щодо заявленої тривалості роботи зараз нічого сказати не можу, оскільки отримав гарнітуру три години назад. Можливо потім ще допишу . А взагалі не рекомендую , краще не економити , в придбати щось краще (хоч звісно дорожче ) .
- Достоинства:
- Зручно користуватися, добре тримається .
- Недостатки:
- 1відсутня заглушка зарядного порту(тобто він повністю доступний для попадання вологи і бруду)
2 не достатньо гучності(на вулиці і у шумних приміщеннях)
3 радіус дії до 7 метрів а не до 15 як заявлено.
- Продавец Market-sell
Доброго дня. Зателефонуйте будь ласка за номером телефону відправника для вирішення цього питання
- Strong-64 V***Отзыв от покупателя. Продавец: Market-sell
Погана робота.
- Достоинства:
- Немае
- Недостатки:
- Поганий звук поганий мікрофон.
- Продавец Market-sell
Зателефонуйте, будь ласка, за номером телефону відправника, який зазначений на вашій ТТН, для вирішення цього питання
- Виктор Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Market-sell
Честно отпахал 2 года по 14-15 часов в сутки и ушёл на заслуженную пенсию (к жене). Спустя 2 года аккум подустал, когда был новый, заряжал раз в 3-4 дня
- Достоинства:
- За свою цену отлично!!!
- Недостатки:
- Не заметил
- Продавец Market-sell
Добрый день, Виктор.Спасибо за Ваш отзыв, будем рады дальнейшему сотрудничеству.
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Market-sell
Скажите пожалуйста,почему когда гарнитура стоит на зарядке то блимает красная лампочка и почему в телефоне гарнитура сама по себе включается и отключается.
- Market-sell
Рекомендуем написать нам через форму "Задать вопрос продавцу" для консультации по товару с нашим менеджером.
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Market-sell
Мени цей товар понравився.
- Достоинства:
- Хороший звук.
- Cидоренко Л***Продавец: Market-sell
- Достоинства:
- Недостатки:
- Вместо Plactronics продают Lymoc дешёвую подделку в два раза дороже . Мошенники.