Отзывы покупателей о Очки для компьютера WORLD VISION Blue Blocker C9001 C01

Оценка пользователей 4.8/5
  • AI аналіз відгуків
    60 відгуків:  Позитивний: 85%, Нейтральний: 8%, Негативний: 7%
    Загалом, покупці дуже позитивно оцінюють окуляри World Vision Blue Blocker C9001 C01. Відзначають їхню ефективність у зниженні втоми очей під час роботи за монітором, зручність та легкість оправи, стильний вигляд і повну відповідність захисним функціям. Більшість відгуків стосуються комфорту, якості лінз і комплектації. Серед недоліків іноді згадують питання з матеріалами для чистки (серветка чи спрей), а також окремі зауваження до якості оправи та упаковки. Проте загальний тон — впевнено позитивний, покупці часто рекомендують окуляри іншим.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Представитель компании предложил заменить оправу не смотря на истёкшие 200 дней гарантии, проблема решена. Продавец добросовестный - рекомендую.

• Олег П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

На моєму робочому місці освітлення з світлодіодних лампами з великою долею ультрафіолету. Кожного дня я вимушений був використовувати зволожуючі з гілауроном краплі, які допомагають короткостроково. Купив ці окуляри і з першого ж дня, за пару годин використання, проблема зникла. Замовляю другу пару з діоптріями. Рекомендую.

Достоинства:
    Якість, витонченість форми, надійність
    Недостатки:
    Не відмічено
  • Сергей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Ну вот, прошло всего 8 месяцев с момента покупки, и оправа окончательно вышла из строя - винтик с левой стороны, стягивающий оправу, перестал держать. Присмотрелся - в оправе слизана резьба. Я ничего не крутил, очки не подвергались никаким падениям и ударам, пользовался аккуратно. Видимо, такое качество.

Недостатки:
    Оправа оставляет желать лучшего. Не рекомендую.
    • Сергей М***

Дополню отзыв. Представитель компании предложил полностью заменить оправу, несмотря на уже истёкшие 200 дней гарантии. Вопрос решён. Продавец добросовестный - смело рекомендую.

• Ярослав Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Замовив на спробувати. Думав що за якийсь час побачу різницю по втомі на очах, але значного єфекту не помітив, з іншої сторони окуляри легки, зручні та досить якісні тому не жалію що купив, будуть виконувати роботу по захисту очей при дуже тонких та важливих завданнях (окулярам нічого не загрожує якщо що) хоббі в мене що буває пилинка летить точно в око. Форма досить універсальна, хороший захист від уф що важливо (засвітка фоторезисту) комплект якісний і приємний, для догляду є все. Відправили швидко та оперативно. В цілому задоволений та буду користуватись!

Достоинства:
    Якісна оправа, якісні лінзи, легка вага, чудовий комплект.
    Недостатки:
    Можливо ви не відчуєте різниці при роботі за пк чи ноутбуком.
  • Тетяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Чудові окуляри, брала спеціально їх так як ті що з іншою оправою мають меньше скло. Але пізніше я замовлю ще й їх бо у ці мені не дуже пасують, але для роботи дома де нікого немає - те що треба. А інші куплю для того. щоб брати з собою коли треба працювати в людяних місцях.
    Якістю магазину "Чарівність погладу" і окулярів більш ніж просто задоволена.

Достоинства:
    Виконують свою функцію відмінно. Ціна.
    Недостатки:
    Їх немає.
  • Александр А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Дуже задоволений покупкою World Vision Blue Blocker C9001 C01. Окуляри добре знімають напруження очей під час тривалої роботи за комп’ютером, лінзи мають якісне антирефлексне покриття, а оправа легка та зручна. Після кількох днів використання помітив, що очі менше втомлюються. Стильні, комфортні й справді корисні — рекомендую!

• Светлана К***

Все добре.

• Юліанна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Дуже рекомендую! Ціна найнижча, а якість хороша

Достоинства:
    Окуляри міцні , гарно сидять, працювати з ними одне задоволення. В комплекті був футляр, спрей, та серветка. Відмінний вибір для тих, хто багато часу проводить за компʼютером. Навантаження на очі справді менше. Дякую!
    • Продавец  Чарівність погляду

Дякуємо за Ваш відгук! Звертайтеся знову, будемо раді надати Вам якісне обслуговування. З повагою, Команда Інтернет-магазину "Чарівність погляду"

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Хороші окуляри , працювати за комп’ютером стало набагато легше

• Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Очки пришли б/у - на дужках один винтик родной с крестовым шлицом, а другой заменён на винтик с прямым шлицом. Причём, заменено грубо - поцарапано вокруг винтика. Также, верхняя перемычка оправы с одной стороны не была зафиксирована. Периодически выпадает из посадочного места. Ну и в целом, конструкция оправы хлипкая, мне не понравилась. Линзы норм. Заморачиваться с возвратом и заменой не стал. Хорошо, что не купил с более дорогими линзами. Оправа того не стоит.

Достоинства:
    Лёгкие
    Недостатки:
    Очень хлипкая оправа, особенно дужки.
    • Продавец  Чарівність погляду

Вітаємо Вас!

Дякую за Ваш відгук.

Нам дуже шкода, що сталася така ситуація. Причиною несправності найімовірніше є заводський/фабричний брак. Раніше ми не спостерігали таку проблему в даній моделі окулярів і ми сподіваємось, що це поодинокий випадок.

Окуляри для комп’ютера – це складний технологічний продукт індивідуального виробництва. Присутність людського фактору під час виготовлення і комплектування, як і окулярів для корекції зору, набагато вища ніж у окулярів інших видів.

Якщо модель окулярів виявиться некомфортною/незручною для Вас за формою, розмірністю або Вас не задовольнить функціонал, Ви завжди маєте законне право на обмін і повернення товару протягом розширеного терміну – 30 днів, яке ми виконуємо.

Хотіли б ще раз нагадати, що на всі оправи, які ми продаємо, надається гарантія 200 днів і розповсюджується на будь-які пошкодження оправи!

Якщо у Вас будуть питання, Ви завжди можете звернутись до нас.

З повагою, Команда Інтернет-магазину "Чарівність погляду"

• Дмитро

Классные очки

Достоинства:
    Выполняют свои функции
    Недостатки:
    Слабая оправа
    • Продавец  Чарівність погляду

• Андрій Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Робить те що має. У комплекті є зручний чехол для окулярів. Зручні, мають красивий вигляд.

Достоинства:
    Матеріал, чехол, вигляд, функціонал.
    • Продавец  Чарівність погляду

• Вячеслав Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Замовив цього літа. Наразі всім задоволений, очі дійсно не так болять після довгої роботи за ноутбуком, як це було раніше. рекомендую.

Достоинства:
    Виконують свою роботу
    Недостатки:
    Наразі немає
    • Продавец  Чарівність погляду

• Олексій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Взяв ще одні, але уже з лінзами Zeiss, краще беріть їх, так це дорожче, але я думаю зір дорожче.

Достоинства:
    Красиві
    Недостатки:
    Не помітив відчутню різницю з дешевими окулярами.
    • Продавец  Чарівність погляду

Вітаємо Вас!

Дякуємо за Ваш відгук!

Можливо, окуляри індивідуально Вам не підійшли або, як варіант, не пройшов необхідний час для адаптації (звикання) очей до окулярів. Це індивідуальне явище для кожної людини - іноді цей процес може тривати кілька днів або тижнів. Завжди потрібно враховувати період звикання до окулярів і необхідність роботи в окулярах при хорошому освітленні (штучному або натуральному).

З повагою, Команда Інтернет-магазину "Чарівність погляду"

• Василь С***

якісні

Достоинства:
    все крім ціни
    Недостатки:
    ціна
    • Продавец  Чарівність погляду

• Валерій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Зміни відчутні відразу. Очам стало легше.

Достоинства:
    Зручність
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Чарівність погляду

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Окуляри добрі, легкі, очі з ними менше печуть відбдовгої роботи на монітором. Комплектація приємна, добрий чохол ганчірка для чистки. Але вода яку поклали для очистки вона жахлива, забруднює окуляри більше ніж очищає

• Руслан Н***

Рекомендую,окуляри виконують свою функію на всі 100%

• Олександр В***

Дуже класні окуляри. Стильніс якісні, зручні. Рекомендую

Достоинства:
    Якість, стиль, зручність
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  Чарівність погляду

• Мар'яна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Користуюсь ними вже три роки, дуже рятуюсь мої бідні очі від сидіння з ноутбуком 24/7) Коли купувала, очі були сухі, червоні, без капель не можна було обійтись, коли почала користуватись окулярами, проблема відпала)

Достоинства:
    Якісні лінзи, добре рятують мої очі)
    • Продавец  Чарівність погляду

• Дем'ян К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Замовив окулярі собі для роботи за ноутбуком, прийшли швидко, приємна комплектація, через два дні після використання очі перестали боліти та зійшло почервоніння)
    І наразі користуюсь кожного дня, то ніякого дискомфорту з очима під час довготривалої роботи за ноутбуком не відчуваю.

Достоинства:
    Якісні лінзи
    Приємна комплектація
    Очі перестали боліти та зійшло почервоніння через два дні початку використання
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Володимир У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Хороші очки, користуюся вже трішки більше року. Не раз падали, хоч і не сильно, та не царапалися.

Єдиний мінус - це фібра, яка іде із очками для чистки лінз. Вона просто жахлива. Але не скажу, що це велика проблема. У всьому іншому, все чудово

• Екатерина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Очки супер, рекомендую! Глазам гораздо легче в них. После 1 дня использования перестали плыть все вывески магазинов перед глазами)

Достоинства:
    Работают при использовании компьютера. Подойдут под любой размер. Дужки мягкие, растягиваются и не давят совершенно
    Недостатки:
    Чехол треугольный, но это на любителя) я купила другой. В остальном идеальные!
  • Богдан Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Користуюсь декілька днів. В цілому ціль виконують - очі не втомлюються від монітору.
    Перед замовленням читав всі кометарі, попросив продався перевірити комплектацію - прислали всі упаковки.
    Я ціную додатковий сервіс: 2 фібри (жорстка і м'яка та спрей, чохол). Як у країні виробника Кореї - все для клієнта.

Достоинства:
    Легкі, не печуть очі, гарний сервіс від продавця.
    Недостатки:
    Не виявив поки що
  • Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Отличный продавец. Качество товара и обслуживание на высоте!

• Валерія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Чудові окуляри , які дійсно захищають від ультрафіолету

Достоинства:
    Дійсно захищає від ультрафіолету
  • Евгений

Очки в огнях,спасибо!

• Александр Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Очки неплохие но тряпочка из микрофибры, которая идет в комплекте оставляет разводы, очевидно что она не новая.
    Кейс для очков Вам понравится только если вам лет 60)

Достоинства:
    Хорошие очки
    Недостатки:
    Тряпочка из микро-фибры, кейс для очков
    • Александр Х***

Розетка не позволяет удалить/изменить отзыв поэтому напишу здесь
      Вопрос с тряпочкой решили, кейс - это вопрос вкусовщины
      Ставлю 5/5

• Женя Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Очки тут беру не первый раз поэтому в курсе качества товара и обслуживания. Рекомендую.

• designfrostart
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Добрый день! Почему упаковка от линз только одна, если линз две?

• Евгений
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Очки отличные. Так как по работе приходится практически по 8-10 часов находиться перед монитором, очки просто необходимы. При использовании глаза устают намного меньше чем без них. Очки легкие, на уши и на нос не давят.

Что порадовало, товар получил оперативно: утром оплатил, на следующий день курьер уже их доставил.

Рекомендую.

Достоинства:
    Легкие, оправа качественная и прочная
  • Володимир У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Хороші очки. Стало дійсно комфортніше сидіти за комп'ютером (я навчаюся в сфері IT та сиджу по 8 годин на день), до того ж мають стильний вигляд. Із продавцем ніяких проблем не було, самі очки в чудовому стані прийшли.

Вам варто купити, навіть якщо ви не маєте ніяких проблем із зором(тому що я проблем ніяких не маю) і багато часу проводите дивлячись на екран(як мінімум станете краще спати)

• Давид

Норм

• Токарева М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Сначала мне пришли очки с небольшим браком на стекле, мне их быстро заменили, и все доставки по обмену были за счёт фирмы. Спасибо за отзывчивость!

Достоинства:
    Удобные, легкие

• Олександра К***

Вартісна покупка

Достоинства:
    Легкі, дійсно перестали боліти очі

• Александр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Продавец связался быстро после заказа, отправил в тот же день, пришло на следующий, всё целое, хорошо упакованное. К линзам были паспорта. Сами очки качественные, легкие, не дребезжат, не болтаются. Линзы проверял синей машинкой для денег, да, именно синий свет фильтруют прилично. Могу 4-5 часов находиться у монитора, без очков уже через час-полтора устают глаза. Свою функцию очки выполняют полностью.