- Инна П***Продавец: Babycraft. Цвет: Коричневый
Добрий день. Де можна придбати дощовик та москитну сітку на дану модель коляски?
- Достоинства:
- Хороша коляска
- Недостатки:
- Babycraft
Добрий день, дощовик та сітку додаткого можна придбати у нас
- Инна П***
Пришліть будь ласка ссилку на ці товари
- Надя К***Продавец: Babycraft. Цвет: Синий
Добрий день. Дайте відповідь будь ласка :Дощовик входить до комплекту коляскиRiko Alfa 04?Якщо ж входить то чи є вентеляційне віконце в ньому для проходу повітря?????
- Надя К***Продавец: Babycraft. Цвет: Синий
Добрий день.Підкажіть чи є дощовик до коляски Riko Alfa 04. Матрацик,москітна сітка?
- Надя К***
Якщо є дощевик то напишіть який
- Babycraft
У комплект коляски входить лише матрасик
- Надя К***Продавец: Babycraft. Цвет: Синий
Дякую за вчасне повідомлення.Підкажіть коли замовлення відправляти на товар
Замовляти на початку липня Riko alfa04?чи можливо зараз??????(:
Можете відправляти вже)
- Надя К***Продавец: Babycraft. Цвет: Синий
Товар дитяча коляска RIKO ALFA 04 2в1код:69993248,в наявності зараз для нас.?????Ми просили ж повідомляти про неї.напишіть відгук !!!!!
- Babycraft
Добрий день, буде на початку липня такий колір)
- Надя К***Продавец: Babycraft. Цвет: Синий
Дощовик та інші перелічіть які є аксесуари в наявності.Якої країни виробник даного товару коляски Alfa Riko 04?дякую за повну увагу та вашу професійність.Чекаю відповіді.
Надія, до комплекту входить :
- Рама з колесами
- Люлька та прогуляноквий блок з накидками на ніжки
- Матрасик, сумочка для покупок та батьківська сумочка
Виробник - Riko (Польща)
Добрий день!я замовлятиму коляску alfa riko 04 2 in 1
Код товару:69993248.колір СИНІЙ.підкажіть будь ласка як зробити замовлення.оплата товару здійснюватиметься в який термін при доставці?- Babycraft
Добрий день, Надія. Замовлення можна зробити на порталі, після цього ми з Вами зв'яжемося та відповімо на всі запитання)
- Надя К***
Добрий день.Сумочка для покупок десь є на фото?дощовика чомусь немає.Будь-ласка підкажіть для остаточного здійснення вибору нами товару
- Babycraft
Сумочка для батьків є, дощовика у комплекті нема, але можна докупити)
Напишіть будь ласка відповідь
- Babycraft
Добрий день, Надія, що Вас цікавить окрім доставки?) Замовлення можна подивитися на пошті) якщо обрали колір який подобається, замовляйте і ми з Вами зв'яжемлся для обговорення деталей)
- Надя К***Продавец: Babycraft. Цвет: Синий
Матрасик люльки якого складу?матеріал?
- Babycraft
Добрий день, Надя, матрасик гіпоалергенний, виготовлений з паралону
- Надя К***Продавец: Babycraft. Цвет: Синий
Можна забронювати до місяця червня?
- Babycraft
Добрий день, Надя, ці коляски у нас є постійно, до червня тримати не можемо, можете зробити замовлення ближче до червня)
- Надя К***
Добрий день!Підскажіть будь ласка через скільки часу можна отримати товар якщо його замовлятиму через місяць часу?Не варіант, якщо з приходом товар виявиться не той?????оплата здійснюватиметься одразу при доставці? чи можлива перевірка товару для певності та його справності?????
- Babycraft
Добрий день, Надія, залежить від того, чи буде колір який вас цікавить у наявності, отримати можна за декілька днів, товар можна оплатити та перевірити на пошті
А ціна домовлена?
Перезвоніть мені будь-ласка!(:
- Babycraft
Добрий вечір, Надя, дякую за запитання, це остаточна ціна на цю модель