- Natali V***Продавец: the Blue Elephant. Количество в упаковке: 50
Страна производитель?
- the B*** Elephant
в залежності від поставки, може бути Польща, Чехія, РФ
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Все супер. По акції за гроші пакунок малюка.
Представник постачальникаРомане, доброго дня!
Дякуємо Вам за відгук і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies!
З усіх питань Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію за номером телефону: 0 800 30-23-22.
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Півночі взагалі чудово тримають. Лише з розмірами завжди треба уважно, на написані кілограми дивитися по нижній цифрі. Бо нашій дитині цей 4 розмір був доречний з 6 до 7 кг. Я впевнена, що в 10 кг цей 4 розмір буде геть малий
Представник постачальникаМаріє, доброго дня!
Дякуємо Вам за відгук і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies!
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 50
Хороші підгузки.
Представник постачальникаАнастасіє, доброго дня!
- Діана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Підгузки витримують 12 годин вночі. За свою ціну вони просто супер
- Достоинства:
- Одні переваги
- Недостатки:
Представник постачальникаДіано, доброго дня!
Дякуємо Вам за відгук і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies!
- Андріана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 50
Підгузки чудові , витримують цілу ніч без подразнень і покраснінь , ми задоволені ними , дякую виробнику
- Достоинства:
- Довготривалі
Представник постачальникаАндріано, доброго дня!
Дякуємо Вам за відгук!
Ми раді, що Ви обрали з лінійки TM Huggies підгузки, які ідеально підходять Вашому малюку.
З усіх питань Ви завжди зможете звернутися на гарячу лінію за номером телефону: 0 800 30-23-22.
- Инна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 50
Суппер
Представник постачальникаІнно, доброго дня!
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 50
Чудові, не протікають,не дасть подразнення
- Діана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 50
Зручні максимально. Гарно витримують цілу ніч, не натирають. Жодного разу не викликали алергічної реакції.
- Достоинства:
- Одні
- Недостатки:
Представник постачальникаДіано, доброго дня!
- Василь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Продавець швидко надіслав товар. Дякую.
Представник постачальникаВасилю, доброго дня!
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Все супер
Представник постачальникаЮліє, доброго дня!
Дякуємо Вам за відгук і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies!
- Анастасія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 50
Чудові. Гель не вилазить дитина просипаєця сухою. Подразнення шкіри не має
- Достоинства:
- Нармально
- Недостатки:
Представник постачальникаАнастасіє, доброго дня!
Дякуємо Вам за відгук і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies!
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 50
Приваблива ціна, взяла на пробу
Дуже відрізняються від extra care по якості
На дотик як «папір» якийсь, не мʼякі
Але також гарно тримають і не протікають
Представник постачальникаВікторіє, доброго дня!
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Нормальні підгузки, гарний м'який матеріал, є резиночка на спинці. (Просто резинка -- не окрема кишенька )
По акції вигідно.- Достоинства:
- На свою ціну гарні.
- Недостатки:
- Відсутній індикатор вологи, відсутні розподільчі канали - береться комками.
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Найкращі підгузки! Перепробувала багато інших, поки знайшла ці. Не протікають, добре вбирають вологу, не викликають алергії. Дуже задоволена!
Представник постачальникаНаталіє, доброго дня!
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
На день норм, на ніч не завжди витримують. В цілому за свою ціну нормальний варіант
- Анна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Гарно вбирають вологу, немає попрілостей, поки що єдині які нам підходять і з ними все чудово
- Достоинства:
Представник постачальникаАнно, доброго дня!
- Анжела Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 50
Купили попробовать после huggies extra care и переходим теперь на классик.
- Достоинства:
- Цена , не протекают
- Недостатки:
- Хотелось бы чтоб впитывали лучше.
Представник постачальникаАнжело, доброго дня!
Дякуємо Вам за оцінку і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies!
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Хороші підгузки за нормальну ціну. На ніч одягаю і завжди витримують до ранку.
- ИРИНА Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Товаром дуже незадоволена, дитині 7 міс, 11 кг, але підгузок якийсь маленький і щоночі протікає. Замовляли 2 упаковки, але другу навіть не буду розпакувати, вони маленькі, погано всмоктують, не рекомендую.
- Недостатки:
- Протікають
Представник постачальникаДоброго дня, Ірино!
Нам дуже прикро, що Ви розчаровані покупкою та дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Ми рекомендуємо Вам спробувати інші розміри, які можуть більше відповідати Вашим очікуванням і краще підходити Вашій дитині.
- Дарина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 50
Не раджу
- Достоинства:
- Тоненькі та м'які
- Недостатки:
- Пропускають рідину, через боковушки та між ніжками. А якщо дитина спить 2 години то пропускає рідину через резинку на спині.Тримають максимум 2 години для хлопчика 10 місяців
Представник постачальникаДоброго дня, Дарино!
Нам дуже шкода, що Ви розчаровані покупкою та дякуємо Вам за те, що Ви про це написали. Для нас дуже важлива Ваша думка про якість нашої продукції. Зверніться до нас на гарячу лінію за номером телефону: 0 800 30-23-22 для більш детальної консультації.- Христина М***
Аналогічно, здивувалась чого так багато гарних відгуків про них. Спробували, раптом були б ок, бо таки трохи дешевше ніж extra care, але воно того не вартує. Для пісянна ще ок, хоча вбирає вологу теж порівняно гірше, але кожен раз коли дитина какала все протікало, і з боків і на спину( просто не вбирає і все витікає собі(
Представник постачальникаДоброго дня, Христино!
- Аліна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Підгузки хороші,але неможливо оплатити картою малюка
Представник постачальникаАліно, доброго дня!
- ЕлизаветаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 50
Сподобались підгузки.Навіть якщо мокрі всередині, на поверхні не такі вологі. Дитина 8 кг ідеально сіли. Дякую
Представник постачальникаЄлизавето, доброго дня!
- Яна Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Гарна якість. Супер швидка доставка
Представник постачальникаЯно, доброго дня!
Дякуємо Вам за відгук і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies!
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Гарні памперси
Представник постачальникаВікторіє, доброго дня!
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 50
Ми користуємося з народження такими підгузками.Ну дуже сильно подобаються.І нема алергії.
- Недостатки:
- Недоліків нема.
- Наталя В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Гарні підгузники, м'які, добре впитують
- Недостатки:
- Поки не має
Представник постачальникаНаталю, доброго дня!
- Інна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 50
Підгузки сподобались, не протікають, тоненькі, мягенькі. Не викликають подразнення. Нашому малюку підійшли.
- Достоинства:
- Не протікають
- Недостатки:
Представник постачальникаІнно, доброго дня!
- Элина И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Постоянно их берём, аллергии нет.
- Достоинства:
- Удобные
- Недостатки:
Представник постачальникаЕліно, доброго дня!
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Підгузки хороші, гарно вбирають. Зараз використовуємо на вік 1 , дитина вже бігає. Тримаються добре, але маю за правило одягати підгузки з боді, колготками, чи в сліпах. А вже для платтячок підгузки-трусики.
На цьому розміру вже немає індикатору. Вологу вбирають добре, але інколи не подобається зараз від силікогелю всередині. Резинка достатня, щоб триматись, і не передавлює в нашому випадку.- Достоинства:
- Гарно вбирають і тримаються на тілі
- Недостатки:
- Як на мене є специфічний запах, коли вбирає
Представник постачальникаАнно, доброго дня!
- Оксана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Памперси дуже добрі,не промокають.Рекомендую фірму і продавців.
- Достоинства:
- М'які,не протікають
- Надежда Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
На свою ціну хороша якість
Представник постачальникаНадіє, доброго дня!
- Дарина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Гарні підгузки
Представник постачальникаДарино, доброго дня!
- Аліна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 50
Нормальні якщо часто переодягати
- Достоинства:
- Краще дади, але з хаггіс самі прості
Представник постачальникаАліно, доброго дня!
- Юрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Хороші не промокають
Представник постачальникаЮрію, доброго дня!
Дякуємо Вам за відгук і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies!
- Герасименко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Політ нормальний
- Достоинства:
- Виконують свою функцію
- Недостатки:
Представник постачальникаАндрію, доброго дня!