Отзывы покупателей о Підставка для ноутубука з алюмінівою основою TRUST Xstream 17.3 (TR16813)

Оценка пользователей 3.25/5
  • Иван К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z

За свою цену это отличный вариант,на первое время пойдет

• Вячеслав Ч***

((((

Достоинства:
    Недостатки:
    Не робить один кулер
    • Продавец  Dordrecht

Доброго дня. На товар діє гарантія 2 роки, Ви завжди можете звернутися до продавця та обміняти товар на робочий. Нажаль від заводського браку ніхто не застрахований

• Лев Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z

Ну що ж опишу всі свої враження від цієї дивної у всіх відношеннях моделі.
    Ззовні дійсно виробники зробили красивий дизайн, тобто на картинці і по опису функцій підставка виглядає гарно, ніби то металева стильна поверхня, модна х-подібна форма, два вентилятора в потрібних місцях(якраз з боків) ітд
    Але по факту:

1) Сама конструкція досить делікатна і ламка, пластик тонкий в критично важливих місцях(наприклад там де отвори для світлодіодів) і легко тріскає навіть при не дуже сильних навантаженнях!
    Тому мені довелося одразу ж клеїти тріщини в пластику, які я ненароком зробив і потім буду вже дуууже акуратно користуватися!!!

Алюмінієва накладка, до речі, виключно декоративна і дуже тонка і навіть від сильного натискання нігтем легко залишаються глибокі вм'ятини!!!

2) Найдивніше - вентилятори цієї підставки дують не вверх на ноутбук, а навпаки - в протилежний бік, тобто В НИЗ, ВІД НОУТБУКА!!!
    Я не знаю, яка була логіка в виробників, але всі ноутбуки, які я коли небудь бачив забирають повітря з під ноутбука і викидають з боку і тому ця підставка замість того, щоб допомагати штатному вентилятору охолоджувати процесор ноута і нагнітати до нього повітря, навпаки забирає повітря з під дна ноута і погіршує охолодження ноутбука!!!
    Тому мені довелося самому майструвати і перевернути вентилятори протилежним боком, посадивши їх на термо-клей ... (повертати підставку по гарантії не хотів, бо не маю часу чекати і потім шукати щось інше)

3) Не має паралельного гнізда USB, як у багатьох інших підставок, а є спеціальний коаксіальний роз'єм на живлення, це ніби не смертельно, але все ж зручніше і краще, коли є додаткове USB гніздо!

4) На практиці Х-форма виявилася не дуже зручною ... принаймні для мене зручнішою була б просто прямокутна форма ... але це я вже зрозумів тільки тепер, тому це моя помилка при виборі.

---

Після всіх моїх переробок в принципі свою функцію припіднімання і охолодження ноутбука ця підставка ніби виконує, але якби я тепер купував, то однозначно взяв би якусь іншу модель!!!

Описав все довго і в деталях, бо може комусь стане у пригоді))

Достоинства:
    Красивий дизайн, тобто на картинці і по опису виглядає гарно, ніби то металева стильна поверхня, х-подібна форма ітд Реальний плюс - це досить високий кут нахилу і надійна фіксація підпорки платформи.
    Недостатки:
    делікатна і ламка, пластик тонкий і легко тріскає; вентилятори дують в протилежний бік!!!, немає USB гнізда
  • Геннадий Х*** Закиров
    Отзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z

Всё соответствует, работает )

Достоинства:
    Всё соответствует описанию