- Артем Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Well Electronics
Хороший продавец!
- Артем Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Well Electronics
Данный товар не работает у меня. Хочу вернуть товар.
- Продавец Well Electronics
Добрый день. Обратитесь по номеру заказа по гарантии.
- Артем Х***
Хороший магазин. Сразу объяснили все, спасибо большое!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Well Electronics
Дякую за заміну, прислали те, що мені було потрібно. Фахівці в своїй справі! 5 зірок вам. Рекомендую цей магазин. Продавець кваліфікований, пояснив, запропонував, і прислав. Прибор працює відмінно!
- Достоинства:
- Легко розібратися, легко переключати між вхрдом, і виходами.
- Недостатки:
- Не знайшов.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Well Electronics
Я вибачаюся за свої негативні відгуки. Я замовив не те, що мені було потрібне. Не читав повністю опис. Зробили заміну, все працює.
- Достоинства:
- Заиінили на якісний.
- Недостатки:
- Довго чекав заміну.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Well Electronics
Товар виявився бракований! Відіслав на зад, з заміною на інший, але вже 3 дні він валяється в них на Новій пошті, і нікому не має діла до нього! Ганьба!
- Достоинства:
- Які можуть бути переваги!!!
- Недостатки:
- Їх не перерахувати! Не рекомендую цей магазин нікому!
- Ewell
Добрий день. Наш кур'єр буває кожен день на Новій пошті. Чому не віддали йому посилку, розберемося. На наступне замовлення зробимо Вам знижку 10%. Вибачайте за незручності.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Well Electronics
Як іще можна з вами зв'язатися? Телефоную другий день, а у вас спрацьовує блокування мого номеру!
Хочу замінити не працюючий EW172 той що ви мені прислали, на інший!- Ewell
Добрий день. Ваш номер ніхто не блокую. У нас робочий день с 10.00, до цього часу АТС не приймає дзвінків. Тепер про роботу спліттера. Ми Вас попереджували. Якщо не буде працювати з вашим пристроєм, то проблема не в спліттері, а в пристрої (ваш пристрій передає слабий сигнал).
- Геннадий Р***Продавец: Well Electronics
Сплиттер EW204, который продавец прислал с доплатой - не работает вообще.
Даже если подключить к нему один монитор FHD.
Сначала думал, что проблемы с БП или EDID определяется по максимуму разрешения, но манипуляции с источниками сигнала и мониторами показали, что таки да - брак.
Если у EW172 были проблемы с EDID(сплиттер "путается" в разрешениях, подключенных к нему мониторов), то "который 100% будет работать со всеми устройствами" - безусловный брак.- Ewell
Добрий день! Зверніться, будь ласка, по номеру замовлення. На товар гарантія 12 місяців. Вам повернуть кошти (якщо від дати покупки не пройшло 14 днів), чи поміняють на новий. Вся пересилка за рахунок продавця.
- Геннадий Р***
Отправил Вам назаз оба сплиттера.
Дожидаются Вас в отделении "НП". - Ewell
Добрий день. Отримали від вас обидва сплітери. EW172 – дійсно виявився бракований (не працює) Але EW204 – робочий та повністю відповідає своїм характеристикам. Скоріше за все, що Ви не повністю підключили кабель, там дійсно тугі контакти, але це тільки плюс. Треба було натиснути сильніше.
- Геннадий Р***Продавец: Well Electronics
Телевизор UHD и монитор FHD.
Если сигнал с ПК - оба экрана не работают.
Если оставить один монитор через сплиттер - выводит артефакт посреди экрана.
Если подать сигнал с медиаплеера - работают оба экрана, но с артефактами.
Что-то не то с этим сплиттером.
Если продавец не поможет - буду возвращать.- Ewell
Добрый день. Такое встречается в работе сплиттера, когда источник передает слабый сигнал. В вашем случае нужно использовать только активный сплиттер. Обратитесь по номеру заказа, Вам вернут деньги или предложат обмен.
- Ewell
Вот ссылка на активный сплиттер, который 100% будет работать со всеми устройствами. ссылка
- Геннадий Р***
Эта модель сплиттера, как сказал продавец, - FHD. UHD не понимает.
Продавец сделал скидку на модель EW204, в размере стоимости EW172, за что ему спасибо.
В характеристики EW172 неплохо было бы добавить, что он FHD.