- Галина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 140x200. Высота: 21
Рекомендую товар і магазин.
- Продавец Мій Дім
Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь)))
- Галина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 80x190. Высота: 21
Дуже задоволена товаром.Замовлення виконано швидко і якісно.
- Продавец Мій Дім
Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь)))
- ромаПродавец: Мій Дім. Популярные размеры: 160x200. Высота: 21
Що означае паролон високоі плотності? скільки це в цифрах?
- Матрасный Р***
Добрий день. Плотність паралона 28 - середня жесткість.
- Надія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 140x190. Высота: 21
Замовляла матрац довжиною 190 см., по факту матрац виявився довжиною 194-195 см. І ці декілька сентиментів мають суттєве значення коли ліжко під матрац саме 190 см. Дуже розчарована.
- Недостатки:
- Розміри не відповідають дійсності
Представник брендуДоброго дня! Можливо це рекламаційний віпадок, зверніться будь-ласка за телефоном гарачої лінії 0 800 33-51-20
- Дмитрий Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 180x200. Высота: 21
Супер матрац, спина тепер не болить :)
Представник брендуДоброго дня! Дяуємо за ваш відгук.
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 90x200. Высота: 21
Гарний і якісний матрац.
- Достоинства:
- Двухстороній,з однієї сторони мягчий з іншої жорсткіший
- Недостатки:
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук!
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 140x200. Высота: 21
Рекомендую, чудовий матрац
- Екатерина И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 120x200. Высота: 21
Гарний і якісний матрац. Сподобався. Купляли дитині. Дискомфорту ніякого не відчуваєш. Але на перший погляд, то здається твердуватим.
- Достоинства:
- Якість 100%. Двосторонній. Рекомендую. Гарна ціна!
- Недостатки:
- Твердуватий.
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 90x200. Высота: 21
Брали дитині "на виріст". Матрацом задоволені, правда, для малюка жорсткуватий. Для дорослого - саме те, не провалюється, гарно тримає форму, зручний.
- Достоинства:
- Гарна якість, герметичне пакування
- Недостатки:
- Пару днів був присутній незначний запах але швидко вивітрився
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 140x190. Высота: 21
Дякую за доставлений товар. Розетка, ваш сервіс мене завжди радує.
Матрац середньої жорсткості. На даний момент тільки позитивні емоції від користування.
Представник брендуДоброго дня. Дякуємо за ваш відгук.
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 21
Дякую, товар гарної якості. Скористалась послугою Приватбанку оплата частинами. Безкоштовна доставка, матрас занесли прямо в кімнату! Дуже задоволена!
- Недостатки:
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x190. Высота: 21
Матрац відповідає по всіх параметрах
- Достоинства:
- Пружний
- Недостатки:
- Є трохи запах
Представник брендуДоброго дня . Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді що вам сподобалась продукція компанії Матролюкс.Запах пройде через кілька днів.
- Татьяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 90x200. Высота: 21
Дуже зручний матрас.
- Достоинства:
- Зручно
- Недостатки:
Представник брендуДоброго дня. Дякуємо за ваш відгук.
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 21
Достойна якість, можу рекомендувати за таку ціну сміливо)
- Достоинства:
- Помірно жорсткий, двосторонній, не шумний
- Недостатки:
- Важкувато перевертати через значну вагу
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 140x190. Высота: 21
Зручний ,по жорсткості такий як я й хотіла, задоволена
- Достоинства:
- якість на висоті
- Недостатки:
- Вадим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 21
Не смотря на долгую доставку покупкой довольны на все 100%. Удобный и качественный. Вес спящих 95 и 60 кг, и мне и жене нравится на нём спать. Надеемся, что прослужит долго. Рекомендую
- Достоинства:
- отличный удобный матрац
- Ирина К***
И что можете сказать о матрасе спустя 2-3 года использования, какой он в носке?
Заранее благодарю за ответ :)
- АндрійПродавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 21
Гарний та м'який
Представник брендуДоброго дня! Цей матрас дійсно відноситься до матрасів середньої жорсткості, але у той же час дуже комфортний.
- Олексій К***Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 21
Третю неділю Розетка не відправляє матрас. Кормлять завтраками що от, от буде відповіть стосовно замовлення і так вже 5й день. Не очікував від розетки такого ставлення до клієнтів. Таке уявлення, що розетка просто чекає поки я відміню заказ сам, замість того щоб надати якусь відповідь. Якщо очікуєте на покупку матрасу тут, краще пошукати в іншому місці. Переписку з Розеткою надав нижче. Пишу тут, можливо хоть хтось окрім робота відреагує на проблему.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Розетка не хоче продавати матрас, хоча він в наявності.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром
- Александр Н***Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 140x190. Высота: 21
Зараз вибираю новий матрац і вирішив по цій причині написати відгук.
Старий матрац Софія 140х190 прослужив майже 10 років і був у прекрасній формі. Купити новий вирішили тільки тому, що знадобився іще один матрац.
3 роки тому віддали старий матрац родичам, а собі купили Софія Нью.
Продавці запевняли, що це те ж саме, що і Софія, а виробника м вирішили не міняти, бо старий матрац дуже сподобався.
Насправді все виявилося навпаки.
Зараз Софія через 13 років щоденного використання в набагато кращому стані, ніж трирічна Софія Нью. І це при тому,що в 2022та в 2023 повний рік ми ним не користувалися
Гроші викинуті на вітер.
Фото чохла у ванні на пранні- Достоинства:
- Пружини не повилазили
- Недостатки:
- За фактично 2 роки став непридатним для використання
Поролон місцями став втричі тонший, пружини продавлені і скриплять
- Таня Ж***Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 21
хоч купляли не в Розетці матрасом задоволені ,прослужив 10 років.Хочу знову купить такий же.надіюсь ,що кроми ціни нічого не помінялось
- Достоинства:
- прослужив 10 років , з одної сторони трошки просів,хочу знову купить такий же. Надіюсь , що якість Метролюкс не змінила. правда купляли не в Розетці,
- Недостатки:
- за 10 років не виявлено
- Александр Н***
Навіть не думайте, якщо іще не встигли купити.
10 років вам служила Софія, а Софія Нью це непотріб.
Не повторюйте мою помилку
Представник брендуДоброго дня. Софія нью гарний матрас для своєї цінової категорії.
- Владимир Р***Продавец: Maxi-House. Популярные размеры: 180x190. Высота: 21
Доброго дня,ошибка при выборе размера 180×200, показывает 180×190