Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Набор для джиговой ловли Fishing ROI XT-One 2.1 м.

• Михаил Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Рибак. Кастинг-тест (Min - Max): 5 - 25. Общая длина: 2.1
  • Василь П***

Замовляючи набір, я усвідомлював, що все буде китайське. 300 грн котушка, приманок зі шнуром приблизно на 400 грн і спінінг десь за 500. Розрахувавши товар при огляді, звернув увагу на котушку зовні сумнівної якості але шпуля металева, тому припустив, що все буде норм. Не норм все почало ставати, коли почав намотувати шнура, помістивши його у воду, яка до речі стала зеленою після розмотки - частково вимилась фарба. Шнур не дорогий, претензій не мав, на відміну від котушки. Намотувався шнур не рівномірно: майже порожньо по краям і два виразних горби в середині. Пізніше у магазині бачив таку саму за 300 грн з аналогічним вкладанням леси і шнура - заводський брак. Пізніше така укладка обійшлася мені заплутуванням в бороду при кожному другому закиді. При чому шнур якимось чином витягало із середніх "горбів" і доводилось зрізати не малі метри. За декілька годин весь шнур став не придатним і коротким. День виявився змарнованим

Достоинства:
    Не поганий спінінг, приманки
    Недостатки:
    Жахливої якості котушка
    • Рыбак

Василь, Доброго дня. Зовсім недавно клієнт залишив нам відгук саме по катушці Kuro 3000, яка є у наборі, до того ж він скинув фото (ссылка), де чітко видно, що шнур намотаний рівномірно. Для такого результату, щоб потім не заплутув

• Рыбак

не заплутувати шнур, обов'язково потрібно укласти шнур правильно. Усі наші товари перевіряються перед відправкою, та браку там не може бути.
      У свою чергу, якщо ви незадоволені товаром, готові подарувати Вам знижку 5% на будь-яку катушку.

• Василь П***

Рыбак, я не задоволений котушкою і Вашим поясненням. Нехай "правильно" намотаний шнур пройде декілька розмотувань у реальних умовах на воді, коли ти зробив декілька проводок. Він знову ляже горбами.
      Якщо ви і перевіряєте товар, то на механічні недоліки, а на його реальну роботу вам можуть вказати покупці. До речі, ті самі відгуки, які відмічаєте як "не корисний".
      Наміру придбати у Вас котушку навіть з 50% знижкою не маю, бо "я не вмію правильно укладати", то нащо мені такі товари, де треба годину правильно вкладати і все одно за 1-2 проводки воно ляже криво. До решти товарів у комплекті претензій не маю.

• Ігор П***

А к спинингу идет чехол?

• Рыбак

К спиннингу идет стандартный тканевый заводской чехол.

• Валентина С***
    Продавец: Рибак. Кастинг-тест (Min - Max): 5 - 25. Общая длина: 2.1

можете сказать какая толщина лески?

• Рыбак

Добрый день, в даном комплекте идет шнур (диаметр на Ваш выбор)

• Захар Т***
    Продавец: Рибак. Кастинг-тест (Min - Max): 5 - 25. Общая длина: 2.1

Можете ответить какой вес выдерживает спининг?

• Магазин Р***

Доброго дня, Захар. До 5 кг.

• Захар Т***
    Продавец: Рибак. Кастинг-тест (Min - Max): 5 - 25. Общая длина: 2.1

А какой вес сможет вытащить этот спининг?

• Магазин Р***

Доброго дня, Захар. До 5 кг.