- AI аналіз відгуків190 відгуків: позитивний ~75%, нейтральний ~13%, негативний ~12%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Валентина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не дуже приємно що не якісно ловить по всій квартирі, начеб то не дорого але все одно для мене це гроші. Мій старий роутер Київстар мабуть краще працює, хоча йому вже років з 10 мабуть
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- В сусідній кімнаті погано ловить, моментами пропадає взагалі, син грає в ігри ітернет пропадає
Представник бренду TendaДобрий день.
Нам прикро чути, що Ви зіткнулися з проблемами під час використання нашого маршрутизатора. Напишіть нам на пошту підтримки [email protected] або в телеграм @Tenda_Ukraine, ми зробимо все можливе, щоб розібратися та допомогти вирішити проблеми.
- Оксана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пропрацював 10 років вірою і правдою. Якби не гроза, коротке замикання в розетці, то жив би досі, а так разом з розеткою загинув.
Оце вираховую усі характеристики, щоб узяти такий самий.
У мене вже оптоволоконний інтернет, то роутер його рік тягнув цілком нормально.- Достоинства:
- Давав хороший інтернет по усіх кімнатах. Легко підзаряджався від пауербанку при відсутності електрики
- Недостатки:
- Не витримав травневої грози у 2026 році
Представник постачальникаВітаємо.
Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже важливо знати, що ви задоволені продуктом. Гарного користування.
- ЛарисаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не рекомендую. Краще заплатити більше і купити нормальний роутер. Камери через нього не підключаються, інтернет переіодично пропадає, особливо це відчувається, коли дивишся Нетфлікс чи просто фільми в інтернеті. Оновлення прошивки не допомогло, лише викинула безліч свого вільного часу на танці з бубном навколо цього непотребу.
- Достоинства:
- Ціна.
- Недостатки:
- Ненадійна річ.
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для будинку топ, для квартири застарілий, замінили на більш сучасний.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Для квартири не ок, сусідський глуше по вечорам, телевізор в 3-х метрах не може відео грузити в 720р, при speedtest 80+мгб в той же час.
- Сергій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив цей Tenda кілька днів тому на заміну стареньким W316R та AC7. Після AC7, який чесно пропрацював 5,5 років, був приємно здивований — роутер працює стабільно, Wi-Fi не відвалюється, сигнал хороший навіть через стіни.
Підключення просте, налаштування зайняло буквально кілька хвилин. Швидкість для звичайного користування повністю вистачає.
У порівнянні зі старим W316R — сигнал сильніший і стабільніший. Після AC7 трохи незвично, що це вже не AC-клас, але для Wi-Fi 4 працює дуже достойно. За свою ціну — хороший варіант для дому чи квартири.- Достоинства:
- Сигнал, ціна
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що товар виправдав ваші очікування. Раді, що ви залишилися задоволені покупкою
- Лариса Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримала маршрутизатор. Швидко налаштувала. Працює.
- Василь Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре, працює нормально.
- Оксана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Анастасія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
хороший
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює без нарікань. Працює по всій ділянці приватного сектору.
- Достоинства:
- Ціна, радіус дії
- Недостатки:
- Не виявив
- Василь З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Роутером Tenda F3, задоволений.
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за ваш відгук! Приємного користування.
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре
- Тетяна Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стандартний, але за моїз умов слабенький.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Якщо 2 точки ТВ, то не тягне.
- Инна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Використовуємо вже 2 рік.задоволені
- Віктор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відповідає заявленим характеристикам,працює чудово,гарна площа покриття)
- Достоинства:
- Простий в налаштувані ,ціна-якість.
- Недостатки:
- Невиявив
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що техніка працює стабільно та виправдовує очікування.
- Лариса Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна якість. Все працює стабільно.
З приватного будинку є гарний сигнал навіть на подвір'ї. Я задоволена.
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що маршрутизатор виправдав ваші очікування. Раді, що ви залишилися задоволені покупкою
- Никита С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купил себе данный роутер.
Красивый, лёгкий, небольшой. В комплекте есть доступная инструкция по настройке и подключению. За 5-10 минут всё установил и настроил. Работает отлично. Сигнал хороший. Топ за данную цену.
Рекомендую!- Достоинства:
- Небольшой. Красивый. Компактный. Легко установить и настроить.
- Недостатки:
- Отсутствуют.
- Василь З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шо хотел тем и поддержали большое дякую.
- Достоинства:
- Прекрасно
- Недостатки:
- Никаких
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Неработает
Представник бренду TendaДобрий день.
Нам прикро чути, що Ви зіткнулися з проблемами під час використання нашого маршрутизатора. Напишіть на нашу пошту підтримки [email protected] або в телеграм @Tenda_Ukraine, ми зробимо все можливе, щоб допомогти та вирішити проблему.
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Василь М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спочатку видавав норм швидкість 9 мегабайт в секунду а тепер з натяжкою 2 видає чому так не знаю
- Недостатки:
- Почав погано видавати швидкість
Представник постачальникаДоброго дня.
Будь ласка, зверніться в тех. підтримку: [email protected] або в телеграм @Tenda_Ukraine для швидкого вирішення цього питання.
- Надія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свої кошти гарно працює до сих пір
- Достоинства:
- Гарна ціна
- Недостатки:
- Не бачу, якщо нема потреби у більш швидкому та новому по технології. Мені вистачає
Дякуємо за відгук!
Раді, що Tenda F3 показує стабільну роботу і справляється зі своїми завданнями навіть через тривалий час використання.
- Владимир Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный роутер. По всей квартире (3 комн.) связь на полную.
- Достоинства:
- Цена. )
- Недостатки:
- Пока нет.
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за відгук. Радий чути, що маршрутизатор Tenda F3 забезпечує стабільне покриття по всій квартирі та повністю виправдав ваші очікування.
- Вікторія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює норм, були деякі проблеми з підключенням вай- фай на телевізорі самсунг.Телевізор не розпізавав його деякий час.
- Достоинства:
- Дешевий
Представник бренду TendaДобрий день.
Дякуємо Вам за відгук про наш маршрутизатор Tenda F3. Рекомедуємо оновити прошивку на маршрутизаторі на новішу версію, щоб уникнути проблем з підключенням деяких пристроїв.
- Діана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово працює
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за ваш відгук. Приємно чути, що маршрутизатор Tenda F3 працює стабільно та виправдав ваші очікування.
- Редько О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Додав скрін. Підключення по вай фай, відстань від ноута до модема +-5м.
- Достоинства:
- Працює добре
- Дмитрий Б***
Робив собі точку доступа в селі через такий модем, на відстані 45 метрів швидкість не змінилася! Тож від 5 метрів вона точно не зміниться)))
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за ваш відгук і наданий скріншот. Інформація від користувачів допомагає іншим покупцям краще оцінити роботу маршрутизатора Tenda F3 у реальних умовах.
- Максим О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Проработал 5 лет и 6 месяцев, последние дни начал работать с перебоями. Спасибо за 5-ть лет работы, буду покупать новый.
- Достоинства:
- Проработал более 5-ти лет, и полностью устраивал в работе
- Недостатки:
- К сожалению не вечный.
Представник постачальникаДобрий день. Напишіть, будь ласка, електронного листа нам на нашу пошту підтримки [email protected] або повідомлення в телеграм @Tenda_Ukraine, ми зробимо все можливе, щоб допомогти та вирішити проблеми.
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь два роки, нарікань не було. Придбав телевізор LG, декілька разів пробував, підключається бачить Wi-Fi, але не працює на телевізорі, прийшлось підключитись до сусідів) Зараз спілкування з ними зіпсувалось, хочу користуватись своїм роутером з повна, можливо є шляхи вирішення? Буду вдячний за підказки:)
- Достоинства:
- Хороший бюджетний варіант
- Недостатки:
- Не підключається телевізор
Представник бренду TendaДобрий день.
Необхідно оновити прошивку на вашому маршрутизаторі на новішу версію і проблема зникне. Напишіть нам на ел. пошту технічної підтримки [email protected] або в телеграм @Tenda_Ukraine , ми проконсультуємо як це зробити.
- Іван З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за відгук.
- Роман Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я не дуже задоволений швидкістю. Якщо при підключенні через порт дає 90 мб/с, то при підключенні через Wi-fi на телефоні тест швидкості показує рівно вдвічі менше -45, а комп в сусідній кімнаті ще менше - 27-30
- Достоинства:
- Простий в керуванні
- Недостатки:
- Не відповідає вимогам часу
Представник бренду TendaДобрий день.
Нам дуже прикро, що Ви зіткнулися зі складнощами під час використання нашого маршрутизатора. Напишіть будь-ласка нам на ел. пошту підтримки [email protected] , ми спробуємо допомогти та покращити результати. На швидкість бездротової мережі може впливати багато факторів, таких як наявність навколишніх перешкод (що особливо актуально для діапазону 2.4ГГц), технічних можливостей бездротового адаптера на клієнті та налаштувань маршрутизатора.- Александр К***
Так это так в каждом роутере
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Tenda F3 – це як дешеве вино в пластиковій пляшці: не соромно купити, але й не похвалишся. Wi-Fi 4, 300 Мбіт/с – звучить, ніби повернення в 2010-й, коли ми ще вірили в любов і безлімітний інтернет. Три антени – мов антитеза до естетики Apple, але сигнал тягне, якщо не живеш у палаці. 100 Мбіт/с на портах – це для тих, хто не чув про гігабітні мрії. Налаштування просте, як флірт у Tinder, але без оргазму швидкості. Ціна? Демократична, як бар на околиці Парижа, де пахне потом і Wi-Fi. Для серфінгу, стрімінгу, листів коханці – вистачить. Але якщо ти з тих, хто купує роутер за 500 євро, щоб вразити гостей, – проходь повз. Tenda – це не статус, це функція. Іронічно, але працює.
Представник бренду TendaДобрий день.
Дякуємо Вам за вибір та креативний відгук про маршрутизатор Tenda F3. Будь-ласка, напишіть нам на пошту підтримки [email protected] або в телеграм @Tenda_Ukraine
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за Ваш детальний і креативний відгук. Ви вдало підкреслили особливості моделі – вона дійсно орієнтована на базові потреби користувачів. Якщо ж у майбутньому вирішите оновити мережеве обладнання, зверніть увагу на моделі з підтримкою Wi-Fi 6 і гігабітними портами. Гарного користування!
- Андрей Б***
Не дуже вдалі асоціації, не глядячи на креативність. Припустимо мені вино в пластикової пляшці не те, що соромно, я його просто купляти не буду з-за того , що те, що в ньому є однозначно не буде відповідати очікуванням. Але цей роутер я куплю, бо мені таке каже можливість мого пакету інтернету.
- АнтОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормас
- Достоинства:
- Дешево
Представник бренду TendaДобрий день.
Дякуємо Вам за оцінку та відгук про маршрутизатор Tenda F3.
- Валентин А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прцюе з 2017 року
- Достоинства:
- Надійний
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо. Дякуємо за ваш відгук.
- Кириченко Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює, нарікань немає.
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що маршрутизатор працює стабільно і Ви задоволені його роботою.
- Костянтин М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все Ок
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за ваш відгук. Приємного користування.
- Микола А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Роутер швидко підключився,працює як треба,стабільна висока швидкість перевірена тестом швидкості
- Достоинства:
- Дальність сигналу,через 2 цегляні стіни і 20м від них повна шкала мережі на телефоні,стабільний сигнал. Можна використовувати як репітер.
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що маршрутизатор Tenda F3 виправдав ваші очікування та забезпечує стабільний сигнал навіть через кілька стін.
- Ольга Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Работает супер, не ожидала
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Приємно чути, що маршрутизатор Tenda F3 перевершив ваші очікування. Бажаємо вам комфортного користування та стабільного інтернет-з’єднання!