- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: BeStand. Цвет: Белый
Обрала Ліану Міні, щоб встановити в нішу балконних дверей, по висоті підійшла ідеально.
Встановлення не тривіальне, але і не складне, є інструкція. Щоб затягнути гвинт регулювання висоти, треба мати ключ, в комплекті його немає. Конструкція виглядає надійною, кошики тримаються міцно. Кріплення кошиків мають силіконовий захист, щоб не дряпати підставку.
В комплектації 6 кошиків, я додатково замовила ще декілька, і пару кріплень "паровозиків", щоб розмістити багато рослин.- Достоинства:
- Економить простір, вміщає багато рослин. Можна розташувати кошики, як завгодно.
- Недостатки:
- Треба мати ключ, щоб надійно встановити підставку.
- Продавец BeStand
Доброго дня, пані Наталія! Дякуємо Вам за об*єктивний відкук.
- АллаОтзыв от покупателя. Продавец: BeStand. Цвет: Белый
економить простір
- Достоинства:
- Швидка доставка. По габаритам -на вантажне відділення. Підставка легко монтується. Потрібен ключ вля виставлення висоти. Корзинки з квітами тримаюся добре. Кріплення під корзинками більшого діаметру, ніж на коротших підставках. Товар відповідає фото та заявленим функціям. Дякую.
- Недостатки:
- нема
- Продавец BeStand
Пані Алла, дякуємо Вам за щирий відгук! Нам дуже приємно, що наша підставка для квітів виправдала Ваші очікування!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: BeStand. Цвет: Белый
Покупала маме по ее просьбе. Еле установили так, чтоб подставка не падала. Смотрится очень простенько, не украшает интерьер. Будем чем-то заменять в итоге, не нравится эта подставка.
- Достоинства:
- Соответствует картинке.
- Недостатки:
- Неустойчивая. Выглядит дешево.
- Продавец BeStand
Ольга, если подставка по каким то параметрам не оправдала Ваши ожидания, сделайте возврат и мы вернем Вам деньги. В любом случае, спасибо за Ваше мнение.
- Виктор И***Отзыв от покупателя. Продавец: BeStand. Цвет: Белый
Супер. Как ожидал
Спасибо за супер отзыв!
- НадеждаОтзыв от покупателя. Продавец: BeStand. Цвет: Белый
Отлично!
Спасибо за отзыв!
- Дмитрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: BeStand. Цвет: Белый
Очень удобно то, что можно ставить любое количество орхидей и в любом месте стойки, на любом уровне. Моя жена от восторга просто пищит.
- Достоинства:
- Наверное, самая удобная стойка для орхидей, которые только встречались в жизни.
- Продавец BeStand
Дмитрий, спасибо за отзыв!
У Вашей жены хороший вкус!