Отзывы покупателей о Турник на стену SAB N3 Усиленный 2 в 1 белый домашний настенный спортивный тренажер

Оценка пользователей 4.57/5
  • Андрій А***

Якість чудова.

Недостатки:
    На цегляну стіну рекомендую анкер-гайку не менше 10*150
  • Евгений
    Отзыв от покупателя. Продавец: SAB-production

Отлично. Сегодня опробовал, все здорово. Крепления в комплекте достойные. На вид сделано качественно, аккуратная сварка. В белом исполнении, отлично вписался в интерьер, как будто бы всегда над дверью висел. Для домашних занятий лучше только модели с брусьями. Но для такой у меня нет места свободно. Все кто хочет брать, берите, цена более чем демократическая за такое качество. Аналоги стоят дороже

Достоинства:
    Все
    Недостатки:
    Нет.
  • Наталия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SAB-production

Хороший, надійний турник. Рекомендую.

• Андрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SAB-production

Дюбеля в наборі не для цього турніка. То для малих дітей, а не для дорослих. Хватило на два рази підтягнутись))

Достоинства:
    Не виявим бо иої 80 кг не витримав))
    Недостатки:
    Кріплення зовсім нічого не тримають!
    • Продавец  SAB-production

Дякуємо за Ваш відгук і за те, що поділилися своїм досвідом. Ми дуже цінуємо Ваш зворотній зв'язок, оскільки він допомагає нам покращувати нашу продукцію.

Щодо дюбелів, ми включаємо в комплект стандартні дюбелі, які підходять для більшості стінових матеріалів. Проте, враховуючи різноманітність матеріалів стін, на які можуть встановлюватися наші турніки, деякі з них можуть вимагати більш специфічних або потужних кріплень. Рекомендуємо перед установкою перевіряти тип стіни та, при необхідності, придбати відповідну фурнітуру для надійного і безпечного кріплення.

Ще раз дякуємо за Ваш відгук, і сподіваємося, що наш турнік буде приносити вам задоволення та користь!

• Олександра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SAB-production

Добре зроблений турнік, компактний, для різних хватів підходить, Можна на ньому додатково і з резинками, і з еспандерами тренуватись, зручна конструкція. Турнік швидко отримала, на стіні розмітила, за 30 хвилин повісила, вже займаюсь. Виробник Харків - особлива подяка сталевому місту і всім людям-героям, які працюють в страшних умовах війни. Рекомендую придбати, будете задоволені. Дякую виробнику і магазину)

Достоинства:
    Якісний турнік
  • 380501679048
    Отзыв от покупателя. Продавец: SAB-production

Заказал для сына. Занимаюсь сам иногда. Очень довольный, турник крепкий.

• Павел Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SAB-production

Купил для установки на улице. Все понравилось. Удобно.

Достоинства:
    Удобный. Практичный
    Недостатки:
    Не заметил