Отзывы покупателей о Робот ассистент Anki Vector 2020
- Серёга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS
Весёлый ассистент. Если проблема с распознаванием фразы Hey, Vector - смените в приложении акцент на Австралию, ну... Или конечно, не злите его). Магазин хороший, отправили быстро, связь поддерживали. Рекомендую
- Матвій С***
А як змінити акцент
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: KSVS
Робот придбався у подарунок і не розчарував. Вектор вражає своєю емоційністю та жвавістю, це дуже миле й потішне електронне створіння.
Окрема подяка продавцеві, який при виникненні складнощів з роботом замінив його іншим, швидко та ввічливо - залишилось дуже приємне враження від спілкування.- Достоинства:
- Дуже крута іграшка, що приносить радість та підіймає настрій :)
- Недостатки:
- Хочеться скоріше оновлень, щоб мати ще більше можливостей для взаємодії з роботом
- Андрій Г***Продавец: KSVS
Так коли можна буде придбати його???
- KSVS
Доброго дня.
Цього року не буде на жаль.
- ArtemПродавец: KSVS
Коли буде в продажі?
- KSVS
Надіємось на поставку в середині вересня!
- ДаниилПродавец: KSVS
А можно ли его выключить.
- Деревянченко В***
Можно. Снимаешь из домика-зарядки и зажимаешь кнопку на 5 сек(ближняя к голове), пока не потухнут светодиоды .Долше не держи-там другая история )
- Кураков А***Продавец: KSVS
А чем вектор отличается о козмо? Насколько я знаю вектор более серьёзная и умная модель.
- KSVS
Так все вірно. Можу вам надіслати інформацію месенджер.
Або ви напишіть мені 0 9 3 003 55 сім сім
- Владимир С***Продавец: KSVS
Доброго времени суток! Вопрос до представителей он на русском языке или нет?
Доброго. Ні, лише англ.
- Кураков А***
То что робот на английском это даже плюс, можно отточить навыки английского
- Максим Б***Продавец: KSVS
Яка різниця між цим Ввектором і тим що New Edition за 12 120 грн????
- KSVS
Доброго дня. Немає різних версій Vectora, вони технічно випускаються однакові, всі оновлення завантажуються через інтернет.
- Кураков А***Продавец: MYWELL
В описании написано что в комплект поставки входит не вектор а козмо
- MYWELL
Добрый день. Это опечатка, будет исправлена. В комплекте Вектор, конечно. Спасибо за замечание
- Владислав Ц***Продавец: MYWELL
Добрий день, він відрізняється від інших моделей?