Отзывы покупателей о Трусы для беременных и послеродовые. HN XXXL Белые (0025)

Оценка пользователей 4.67/5
  • Аліна Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HN. Размер: XL. Цвет: Насыщенный сиреневый розовый

Мʼякі, зручні трусики. Брала на розмір більше, почитавши інші коментарі на цю модель інших кольорів. Розмір добре підійшов.

• ІРИНА У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HN. Размер: L. Цвет: Бежевый

Все чудово. Зручні та якісні.

Дякуємо за ваш відгук!
      Нам дуже приємно, що вам сподобався наш одяг та білизна для вагітних і годуючих мам. Ми створюємо комфортні, зручні й стильні речі, щоб кожна жінка почувалася впевнено та красивою навіть у період материнства

Наш бренд Happy Nenia спеціалізується на білизні для вагітних, одязі для годування, піжамах, нічних сорочках, лосинах, сукнях та базових речах для мам.
      Дякуємо, що обираєте українське

• Диана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HN. Размер: 2XL. Цвет: Бежевый

Трішки маломірять, але якість відмінна

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: HN. Размер: 3XL. Цвет: Черный

Зручні та якісні, головне правильний розмір підібрати.

Достоинства:
    Зручні
    Недостатки:
    Не має
  • Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HN. Размер: XL. Цвет: Бежевый

Чудової якості білизна. Отримавши замовлення повторила його, бо дуже задоволена.

Достоинства:
    Якість
  • Лазарева К***

Тоже маломерят. Вы их в Китае заказываете?

• Продавец  HN

Доброго дня. Ми шиємо самостійно. закуповуємо тканину, працюємо за власно розробленими лекалами. Можете підказати, що саме Вам маломірить, як Ви підбирали розмір за нашоюрозмірною сіткою. Бо ми намагаємося зрозуміти, чому при сотнях проданих трусиків саме цієї моделі на різних торгових площадкам виникло питання маломірності виробу

• Продавец  HN

Вибачте, будь ласка, але розмірна сітка вказана в характеристиках товару.

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: HN. Размер: XL. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Почитала гарні відгуки і замовила одразу 2 шт. Резинка, яка йде по ногам виявилася дуже жорсткою і тугою. Я приміряла одні на білизну і зрозуміла, що буде некомфортно носити, буде натирати. Щодо розміру консультувалася з продавцем, взяла якраз не впритик, розмір xl на стегна 107 см. Дуже шкода, адже білизну не повертають, а носити їх не зможу. Із переваг виріз під живіт виглядає зручним і оброблений м‘якою еластичною тканиною.

Достоинства:
    Верхній виріз виглядає зручним для живота
    Недостатки:
    Дуже жорстка і туга резинка по ногам
    • Соответствие размерной сетке

Маломерит

• Продавец  HN

Дякуємо за Ваш відгук. ми цінуємо думку кожного клієнта. З Вашого дозволу завтра консультант з Вами зв`яжеться для вирішення даного питання. Ми дуже не хочемо, щоб будь який наш клієнт був незадоводений)

• Надя М***

В них у всіх виробах туга резинка
      Розумію

• Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: HN. Размер: 3XL. Цвет: Черный

Очень удобные. Не маломерки. В отличие от другой модели - утягивающие, которые не удобны, хотя размер такой же.
    Какая то не устойчивая и не совсем понятная размерная сетка у производителя. Консультации представители компании дают неохотно, без благожелательного отношения к покупателю.

Достоинства:
    Эти гуд. Удобно сидят.
    Недостатки:
    Не устойчивая размерная сетка у производителя.
    • Ирина

Уточню размер утягивающих в см. на такой же объем, а по обозначению был большим 5Х.

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HN. Размер: M. Цвет: Бежевый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Покупкою задоволена

Достоинства:
    Гарна якість, швидка доставка
    Недостатки:
    Відсутні
    • Соответствие размерной сетке

• Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HN. Размер: L. Цвет: Бежевый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Розмір Л на М скоріше. В поясі не давлят. Приємні до тіла.

Достоинства:
    Котон
    Недостатки:
    Трошки тугі резинки
    • Соответствие размерной сетке

• Володимир Н***

Отзыв от покупателя. Продавец: HN. Размер: 2XL. Цвет: Серый

Чудово

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: HN. Размер: XL. Цвет: Серый

Розмір XL на обʼєм 105 см уже малі, як на животі, так і на ногах, можливо підійде XXL, але сама тканина не дуже добре тягнеться, тому не впевнена.
    Брала також бюстгалтер з цієї ж серії, щоб був комплект, але вони зовсім різні по відтінках (бюстгалтер більше до жовтого, а труси до голубого)

• Володимир Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HN. Размер: S. Цвет: Насыщенный сиреневый розовый

Дякую за якість!

• Продавец  HN

Володимир, дякуємо за 5 зірочок! Ваш відгук дуже важливий для нас! Ми молода компанія, яка спеціалізується на пошиві одягу, білизни для вагітних та годуючих мам, купальників та аксесуарів. Ми дуже раді ,що при покупці ВИ обрали власне HN, бажаємо самого найкращого! МИ Завжди поруч кожну мить! НАШ ДЕВІЗ -"Насолоджуйся комфортом"

• Инара З***

Все хорошо, удобно

Достоинства:
    Ткань, качество
    • Продавец  HN

Інара дякуємо за 5 зірочок завітайте на"РОЗЕТКА" пишіть в пошуку -"хеппі неня" та слідкуйте за асортиментом, новинками та акціями т.м.Happy Nenia (Хепі Ненія) та "ODS" т.м.HN ,Хеппі та ODS Неня.Ми молода компанія,яка спеціалізується на пошиві одягу, білизни для вагітних та годуючих мам,купальників та аксесуарів.Ми дуже раді ,що при покупці ВИ обрали власне Хеппі Неню,бажаємо самого найкращого МИ Завжди поруч кожну мить!НАШ ДЕВІЗ -"Насолоджуйся комфортом "

• Марина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HN. Размер: L. Цвет: Насыщенный сиреневый розовый

Очень довольна качеством

• Продавец  HN

Дякуємо за покупку і за 5 зірочок!Завітайте на маркетплейс "Розетка" в магазин "HN" та слідкуйте за новинками,акціями та повним асортиментом!МИ Завжди поруч кожну мить!

• Виктория М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HN. Размер: M. Цвет: Насыщенный сиреневый розовый

Ткань приятная, но немного маломерят

• Кириенко О***

Білизна якісна, розмір відповідає наведеній таблиці, але обов'язково потрібно звіряти свої параметри. Покупкою задоволена , хочу ще придбати комплект.

Достоинства:
    Якість, зручність.
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  HN

• Анастасия
    Отзыв от покупателя. Продавец: HN. Размер: 2XL. Цвет: Насыщенный сиреневый розовый

Ткань очень приятная к телу, трусики удобные и нигде не давят. Заказом довольна. Спасибо!

• Продавец  HN

Дякуємо за 5 зірочок!!! Заходьте на маркетплєйсі "Розетка" до нашего магазину " HN"

• Ольга К***
    • Общее впечатление

Поменяли на серую расцветку, что бы подходил к бюсту, по размеру подошёл прекрасно, хб ткань очень приятная, нигде ничего не жмет

Достоинства:
    Ткань и удобство
    • Соответствие размерной сетке

Дякуємо за 5 зірочок!!!

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HN. Размер: L. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

Удобные, хорошие трусики, но я бы взяла чуть больше на себя. А серые в полосочку этого же производителя такого же размера подошли отлично

Достоинства:
    Ткань, удобно
    • Продавец  HN

Дякуємо за 4 зірочки!!!Для нас дуже важливий Ваш коментар,щоб ми удосконалились

• Наталия Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HN. Размер: M. Цвет: Серый
    • Общее впечатление

На поясе резинка не ощутима вообще, очень легко ложатся, не давят. Но по ободку ног, там где черная резинка очень передавливает, хотя размер подходящий, просто сама резинка плохо тянется и пошив жесткий.

Достоинства:
    на поясе мягкая резинка
    Недостатки:
    по ободку ног жесткая резинка
    • Соответствие размерной сетке

• Продавец  HN

Доброго дня Наталя!Ми обовязково візьмем Ваше зауваження до уваги,та продумаємо як вирішити це зауваження,дякуємо та вибачте

• Наталья

Гарна якість, розмір чітко співпадає.

Достоинства:
    Швидка доставка.
    Недостатки:
    Немає.
  • Евгений
    Отзыв от покупателя. Продавец: HN. Размер: 2XL. Цвет: Серый
    • Общее впечатление

Заказывал трусики жене, заказ отправили быстро, качество продукции отличное, жена довольна.

Достоинства:
    Все по размеру, хорошее качество.
    • Соответствие размерной сетке

Дякуємо за 5 зірочок!!!

• Наталья С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HN. Размер: XL. Цвет: Серый
    • Общее впечатление

Спасибо за быструю доставку. Трусики хорошо тянутся, нигде не давят))

• Соответствие размерной сетке

Носіть з задоволенням!

• ОксанА

Чудові трусики, якісна тканина, приємні консультанти

Достоинства:
    Якісний товар за доступною ціною
    Недостатки:
    Не виявила
  • Ярослава
    Отзыв от покупателя. Продавец: HN. Размер: XL. Цвет: Бежевый

отличные

• HN

дякуємо за відгук!!!носіть з задоволенням!!!будьте здорові та бережить себе та свою родину

• Леся А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HN. Размер: XL. Цвет: Черный

Дуже швидко оформили замовлення та відправили! Розмір підійшов та якість прекрасна
    Рекомендую!

Достоинства:
    Швидко Якість
    Модель
    Недостатки:
    Не виявила
    • HN

дякуємо за відгук !!!носіть з задоволенням!!!

• Анна П***
    Продавец: HN. Размер: S. Цвет: Серый

Очень понравились, решила заказать ещё, но уже комплект.

Достоинства:
    Хорошее качество и соотношение цена/качества.
    • Продавец  HN

Анна дякуємо за 5 зірочок завітайте на"РОЗЕТКА" пишіть в пошуку -"хеппі неня" та слідкуйте за асортиментом, новинками та акціями т.м.Happy Nenia (Хепі Ненія) та "ODS" т.м.HN ,Хеппі та ODS Неня.Ми молода компанія,яка спеціалізується на пошиві одягу, білизни для вагітних та годуючих мам,купальників та аксесуарів.Ми дуже раді ,що при покупці ВИ обрали власне Хеппі Неню,бажаємо самого найкращого МИ Завжди поруч кожну мить!НАШ ДЕВІЗ -"Насолоджуйся комфортом "

• Ирина К***
    Продавец: HN. Размер: M. Цвет: Черный

Можно узнать размерную сетку трусов для беременных?

• HN

напишіть номер тел через форму "Запитати про товар" скинемо вам на вайбер