Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Удлинитель ПВС 2Х1.0 10м SVITTEX VS-210-10

Нет в наличии

5/5
  • Отзывы про товар продавца HomeLED
  • Алена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HomeLED. Цвет: Черный. Длина кабеля: 10

хороший удлинитель... доставили быстро...

Достоинства:
    качественный
    Недостатки:
    не нашла
  • Maryna V***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HomeLED. Цвет: Черный. Длина кабеля: 20

Довольна. Благодарю.

• Сергей Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HomeLED. Цвет: Черный. Длина кабеля: 10

Все соответствует описанию. Хороший удлинитель, евровилка, не маркая оплетка.

Достоинства:
    Работает
    Недостатки:
    Мятая коробка)
  • Іван Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HomeLED. Цвет: Черный. Длина кабеля: 10

Взагалі-то товар супер. Рекомендую!

Достоинства:
    Недорого коштує і якісний товар
    Недостатки:
    Не 10 м., а 7
  • Станислав Г***
    Продавец: HomeLED. Цвет: Черный. Длина кабеля: 20

На какой ампераж рассчитан кабель?

• HomeLED

Удлинитель рассчитан на 16 ампер.

• Константин Ж***

Дуже якісний

• Иван М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Перший ТехВідділ. Цвет: Черный. Длина кабеля: 15

Якісний подовжувач , міцна вілка і розетка , а головне м'який і гнучний провід❗️

Достоинства:
    Якісний , гарна ціна❗️
    Недостатки:
    Нова пошта подорожчала , дуже.
  • Валентина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Перший ТехВідділ. Цвет: Черный. Длина кабеля: 15

Мені дуже сподобався цей подовжувач тим, що провід не грубий,еластичний, добре згортається,розмотується і не заплутується. Купила для електропилки. Якщо кому потрібно для подібних електроприладів, то не пожалкуєте.

Достоинства:
    Зручний,гнучкий
  • Кравченко Е***
    Продавец: Перший ТехВідділ. Цвет: Черный. Длина кабеля: 15

Спочатку мені вдалось оформити замовлення на товар якого нема в наявності, потім мені передзвонили і запропонували інший схожий з оплатою на карту, переписавши колір ( цікавив чорний) та інші, цікаві мені деталі - я погодилася. І що я отримала? Товар помаранчевого кольору… Після скарг передзвонили і почали виправдовуватися що це з фабрики воно так приходить. Це просто смішно… Навіщо в описі товару тоді вказувати колір, якщо Ви не знаєте який він прийде? Просто незрозуміло виправдовування, ось і все…
    Замовленням невдоволена з початком і до кінця. Ще подивимося скільки коштів мені повернуть!!! Перший раз така ситуація на Розетці

Достоинства:
    Їх нуль
    Недостатки:
    Якість обслуговування
    • Продавец  Перший ТехВідділ

Добрий день! Виробник залишає за собою право вносити зміни до конструкції виробів та деталей, які не погіршують якість виробу, без попереднього повідомлення. Дякую за Ваш відгук.