Отзывы покупателей о Сейф оружейный Mzavod ШОЕ-1000, серый

Оценка пользователей 4.32/5
  • Отзывы про товар продавца Metall_Safe
  • Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Metall_Safe. Цвет: Серый

Чудовий сейф за таку ціну, але дверцята сильно грюкають (дрижчать) при відкриванні/закриванні. Перелік зброї, що вміщається в ЯОУ-1000 сильно обмежений, тож раджу одразу брати ЯОУ-1100 про запас навіть якщо зараз вам цей запас здається непотрібним.

Достоинства:
    Ціна, практичність
    Недостатки:
    Шумний
  • Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Metall_Safe. Цвет: Серый

Отличный сейф. Спасибо огромное компании за подсказки и отправку(была беда с новой почтой). Все помогли и решили. Вы молодцы!!!!!!

Достоинства:
    Лёгкий. Крепкий. Нормальный
    • Продавец  Metall_Safe

Спасибо и вам за заказ)

• Владимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Metall_Safe. Цвет: Серый

Сейф так себе. По правде сказать полуфабрикат. Сама коробка еще ничего, а вот дно сейфа прихвачено на 13 точек. Отверстия для крепления только к полу. Если хотите к стене то сами. Стойка для оружия - кошмар. Вот отделение для патронов порадовало. Резюмируя: за такую цену сейф очень не плох, только надо с ним немного поработать.

Достоинства:
    Цена. Компактность. Покраска.
    Недостатки:
    Полуфабрикат. Надо дорабатывать.
    • Metall_Safe

Со всем уважением к вашему мнению, оно довольно субъективно.
      1. Отверстия к стене мы не делаем сознательно, у разных людей разные интерьеры, сейфы устанавливают по-разному. Мы нигде не дезинформируем клиентов. По желанию мы делаем отверстия дополнительные, без доп. оплаты. Мысли читать мы не умеем

• Metall_Safe

2. По поводу сварочных соединений в днише. На периметр дниша в 68 см 13-14 прихваток это более,чем достаточно. Металл 1,2-1,5 мм проваренный сплошным швом был бы деформирован. На протяжении 8 лет производства это первая жалоба на кол-во прихваток на днище. Количество прихваток зависит от качества

• Metall_Safe

3. И самое главное, по поводу полуфабриката: неужели вам пришлось приваривать дверь, устанавливать замок, красить сейф. Сейф полностью готов к использованию. Если по вашему желанию вы вносите какие-то персонально вас касающиеся изменения, это не значит, что мы предлагаем полуфабрикат.

• Ярослав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Metall_Safe. Цвет: Серый

Отличный оружейный ящик за свои деньги. Реально компактный и очень хорошо стал. Сейфом конечно назвать сложно но в комплекте с сигнализацией на квартиру - отличное решение

Достоинства:
    Компактность и вместительность
    Недостатки:
    Брак заклепки на замке
    • Metall_Safe

Спасибо

• Юрій К***
    Продавец: Metall_Safe. Цвет: Серый

Скажіть будь-ласка його внутрішні габарити для самої рушниці.

Доброго дня
      Радимо там зберігати зброю до 97 см заввишки.

• Сергей С***
    Продавец: Metall_Safe. Цвет: Серый

Які його габарити? Ш*В*Г

Ширина 280 мм, висота 1000 мм, глибина 200 мм

• Юрій І***

Хороший надійний сейф

Достоинства:
    Добре зроблений.
    • Представник бренду

Юрію, дякуємо за відгук та високу оцінку! Нам приємно, що Ви залишилися задоволені якістю та надійністю сейфа. Бажаємо, щоб покупка служила Вам довгі роки. Будемо раді бачити Вас серед наших клієнтів знову!

• Надежда Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Прийшов добре запакований, не пошкоджений. Замки працюють

Недостатки:
    Не дуже важкий
    • Представник бренду

Надіє, дякуємо за Ваш відгук! Раді, що сейф приїхав у належному стані та Ви залишилися задоволені якістю пакування і роботою замків. Дякуємо також за коментар щодо ваги - Ваша думка для нас важлива та допомагає іншим покупцям при виборі. Бажаємо Вам надійного та комфортного користування!

• Ярослав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Обслуговування Розетка на нульовому рівні, злості немає меж, я 12.11.2025 замовив цей збройовий сейф, на сайті він відображався в наявності і продавець Розетка, орієнтовна дата 20.11.2025, цього числа мені оповіщення приходить що тільки моє замовлення в статусі в обробці, орієнтовне отримання вже 27.11.2025, наголошую "ОРІЄНТОВНЕ ОТРИМАННЯ" тож це можлив не точно, я взагалі хотів би спитатись а що за 15 днів доставки? Ви звідки доставляєте? З Африки? Чи з Каліфорнії? Що за обслуговування? Може потрібно переглянути відносини з поставщиком цих сейфів, і в договорі пункт про відповідальність якусь матеріальну прописати? Дуже жахливе відношення до клієнтів

Достоинства:
    Недостатки:
    Написав в відгуку, ЖАХЛИВЕ ВІДНОШЕННЯ ДО КЛІЄНТА
    • Ярослав Г***

Чому немає відповіді на відгук?

• Володимир З***

Якісний чудовий сейф!

Достоинства:
    100%
    • Представник бренду

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за Ваш вибір та відгук!
      Нам важлива Ваша оцінка.
      Бажаємо гарного настрою та задоволення від використання

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Супер гарно запакований - ніяких пошкоджень.
    Все працює
    3 основні ключі і 2 внутрішні

Достоинства:
    Якісний сейф , професійно запакований
    Недостатки:
    Не виявив
    • Представник бренду

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за Ваш вибір та відгук!
      Нам важлива Ваша оцінка.
      Бажаємо гарного настрою та задоволення від використання.

• Богдан М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Замок стоїть вище отвору для ключа відповідно ключ стає під великим кутом, замок ніяк не реагує на ключ, ключ не провертається. Відкрити так і не вдалося. Шафка це не тостер в руках повертати не понесеш. Дуже дякую виробнику. КАТЕГОРИЧНО НЕ РЕКОМЕНДУЮ

Недостатки:
    Замок стоїть вище отвору для ключа, ключ стає під великим кутом, замок не працює
    • Представник бренду

Ми перевіряємо сейфи перед відправленням. Більш того, сейфи закриваються на виробництві, та ключ вже після закриття прикладається до сейфу. Отвори для встановлення замку позиціонуються на лазері з точністю 0,05 мм. Тому якщо мається якесь зміщення – це могло трапитись при транспортуванні, при ударі. Радимо перевіряти товар при придбанні, і в разі проблем звертатись на гарячу лінію. Ми готові розглядати звернення по рекламації

• Олег Р***

Сподобалось

Достоинства:
    Ціна та доставка
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Представник бренду

Дякуємо!

• Сергей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Чудовий сейф за конкурентною ціною. Є поличка для дрібниць і відділ з замком для набоїв. Для двох одиниць підійшов якнайкраще, але довелося зробити підстилки для фіксації прикладів і фіксатор ствола зверху. Зброя відмінно встановлена і зафіксована.

Достоинства:
    Добрий сейф для зброї з відділом для набоїв
    Недостатки:
    Недостатні кріплення
    • Представник бренду

Доброго дня!
      Дякуємо за вибір нашої продукції!
      Недоліки: врахуємо.

• Ковальчук М***
    • Представник бренду

Доброго дня. Дякуємо, що обрали нашу продукцію. Нам важлива Ваша оцінка. Гарний вибір.

• Дмитро Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Сейф хороший по ціні, якщо є варіант то краще прикинути розміри, бо моя зброя з деякими нюансами увійшла.

Достоинства:
    Ціна, надійність
    Недостатки:
    Вузький для реальних 2 стволів як на мене.
    • Представник бренду

Доброго дня. Дякуємо, що знайшли час на відгук. Нашій компанії важлива думка кожного покупця. В нас є ряд сейфів з різними параметрами та розмірами. Якщо виникне потреба - можете звертатися за консультацією. Залюбки допоможемо підібрати по заданим Вами параметрам. Гарного Вам дня.

• Михаил К***

Гарний. Все вмістилось!

• Представник бренду

Добридень. Дякуємо за відгук. Дуже раді, що Вам повністю підійшов цей сейф.

• АК
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купив через те, що чудово вліз до вбудованої стінної шафи, як там і був, а рушниці в мене коротки - 82 та 93 см. Але нижня полиця все псувала. аж доки не спиляв - якщо вона є, то рушниця з коліматором, або довгим магазином (BTS-12), або підствольним ліхтарем вже не входить. Це треба враховувати. Так що, якщо у вас не гола зброя або булл-пап - потрібен болгарінг та напілінг. Але результат цілком задовільний

Достоинства:
    компактність, якість/ціна
    Недостатки:
    відкрита полиця - зайва
    • Представник бренду

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш вибір та такий детальний відгук. Вважаємо Ваш досвід буде у нагоді іншим покупцям, які ще розмірковують над вибором сейфу.

• Олександр Г***

Влазить все необхідне. Крута річ

Дякуюємо за ваш вибір та відгук
      Мирного неба!

• Дмитрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Купил себе такой, хороший сейф. Ключи были все, замки ходят хорошо. Внешний вид хороший, брал серый, покрашен хорошо.
    97 см встает без проблем! но больше уже не пойдет.
    в общем, за эти деньги хорошая вещь

Достоинства:
    Недорогой, качественный
    Недостатки:
    нету

Спасибо за ваш выбор и отзыв.
      Вы правы, данный сейф ЯОУ-1000 советуем использовать для хранения оружия до 97 см. Если оружие выше - тогда рекомендуем обратить внимание на модель ЯОУ-1100, она аналогичная по все остальным параметрам, только на 10 см выше. Номера товаров: 314720569 (в сером цвете) и 314725933 (в черном цвете)

• Інгельський Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

На сайті замовив чорний, отримав - сірий. Вага теж трохи відрізняється від заявленої. Товщину не перевіряв. Купував як другий сейф. В цілому хороший сейф.

Дякуємо за позитивний відгук та приносимо вибачення за непорозуміння. Будемо уважнішими з маркировкой товару

• Жулин М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Надiслано без ключа вiд замку,який знаходиться в серединi сейфу

Достоинства:
    Все вчасно, якiсть = цiна
    Недостатки:
    нема ключа

• Наталія Г***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Сейф надійний, відповідає заявленим характеристикам.

Достоинства:
    Надійність і компактність.
    Недостатки:
    Немає.

Дякуємо вам за теплі слова, хай прослужить довго))