- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Чудово
- Продавец HappyLife
Доброго дня, Олександр! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені,Зелена потужна лазерна указка Laser 303 з алюмінію GreenLaser на 1000 мВт . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
З повагою завжди Ваш happylifе
- ВасильОтзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Все, як заявлено на сайті, відповідає дійсності.
- Продавец HappyLife
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш happylife
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Дуже потужний лазер
- Сергей В***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Луч хороший, плюс есть насадка как ночник
- Павло Д***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Трошки заїдає замок, а так то супер
- Продавец HappyLife
Доброго дня Павло! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
З повагою завжди Ваш happylife
- Антон Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Все добре!
- Достоинства:
- Працюе.
- Недостатки:
- Немае.
- Продавец HappyLife
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Товар прийшов швидко, гарне упакування. Але указка не світить 1 точкою. Чи можна це змінити?
- Міша С***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Все працює відмінно тільки акумулятор замінив бо в комплектації був слабенький
- Продавец HappyLife
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш HAPPYLIFE.
- Елена Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Штука классная, зарядка и сам аккумулятор - ужасные. Заряжает плохо, разряжается плохо
- Продавец HappyLife
Доброго дня! Приносимо Вам щирі вибачення. Вже передаємо вашу скаргу у відділ контролю якості для прийняття відповідних заходів, та зв'язку з Вами.
- Юрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Все работает.товар отлично упакован.магазин норм.
- Достоинства:
- Доволен товаром и доставкой
- КостянтинОтзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
- Даниїл П***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Супер лазерка
- Продавец HappyLife
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш HAPPYLIFE.
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Кицька в захваті :))
- Валентин С***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Класна штука, добре світить особливо вночі ,Луч сильний лупить та як має бути. Рекомендасьён
- Достоинства:
- Знаходити вночі шахеди те що треба
- Продавец HappyLife
Валентин, добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що наш товар Вам сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину HAPPYLIFE
- Іван М***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Дуже потужний лазер. Покупкою задоволений.
- Достоинства:
- Далеко світить.
- Недостатки:
- Акумулятора хватае на 2 години.
- Продавец HappyLife
Іван, добрий день! Дякуємо Вам за детальний відгук з фото ! Раді що Ви задоволені покупкою! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Хороший лазер за свої гроші
- Достоинства:
- Потужний
- Продавец HappyLife
Андрій, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Раді, що лазерна указка Вам сподобалася! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE
- Петро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Працює непогано, хоча фокус променя неідеальний (лінза далі незводиться).
- Достоинства:
- Ціна - якісь
- Недостатки:
- Батарея і зарядка (хоч вони працюють, але якість не дуже).
- Продавец HappyLife
Петро, добрий день! Дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що загалом покупкою Ви задоволені! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
з своїми функціями справляється повністю!
- Продавец HappyLife
Юрій, добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що Лазерна указка Вам сподобалась! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину HAPPYLIFE
- Оля П***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Хороша указка яскраво світить все супер
- Продавец HappyLife
Оля, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Раді, що Вам сподобався придбаний товар! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Все працює добре! За свої кошти супер
- Продавец HappyLife
Андрій, дякуємо Вам за відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE
- ОляОтзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Лазер відповідає опису все супер
- Продавец HappyLife
Оля, дякуємо Вам за відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE
- ІваннаОтзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Світить яскраво
- Продавец HappyLife
Іванна, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Раді, що іменинник задоволений подарунком! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE
- АлексОтзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Все четко, как в описании! Лазер яркий и мощный, луч виден по всей длине в темное время! Днем точку видно хорошо в условиях светлого помещения.
Батарею 18650 берите мощную, чтоб дольше наслаждаться красотой/работой! Комплектная не внушает доверия, да и не должна по сути, так для проверки =)
А также советую заменить зарядное на один слот от Литокалы, они сейчас со скидкой! И будет хорошо и надежно в плане живучести новой батареи.
Спасибо!- Достоинства:
- Лазер яркий и мощный, соответствует описанию!
- Недостатки:
- НЕТ!
- Продавец HappyLife
Алекс, добрий день! Дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що загалом Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Дополню отзыв.на подзарядке батарея начала дымить,сразу выбросил,опасно для здоровья
- Достоинства:
- Светит
- Недостатки:
- Батарею в мусор
- Продавец HappyLife
Сергій, добрий день! Дякуємо Вам за відгук. Нам щиро шкода, що трапився даний випадок. Сподіваємось що менеджеру вдалось залагодити ситуацію та Ви залишились із приємним враженням про сервіс нашого магазину. Обов'язково врахуємо Ваші зауваження та передамо у відповідний відділ. Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину HAPPYLIFE
- Алекс
Только отзыв свой оставил. Батарея и зарядник тут - это допы в виде демонстрации. Очевидно же, что цена (348грн. со скидками и промо кодом) заложена в указку, а именно она хорошего качества! 8)
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Батарея в отличии от такой же как у меня есть слабая,да и на вес вообще блоха,то что там пишется сверху полная чушь.маркетинг вот и всё.покупайте хорошую батарейку
- Достоинства:
- Светит
- Недостатки:
- Не греет
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Пишу повторно,спичку не зажигает,как бы линзу не выкручивал.так что кто хочет курить вам не подойдёт,а так игрушка нормальная, только батарейку надо поменять.
- Достоинства:
- Светит хорошо
- Недостатки:
- Покурить не получится
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Спичку не поджигает,кто ждёт об этом.выкручивание линзы до дампочки
- Достоинства:
- Светит
- Недостатки:
- Если списка это недостатки то да
- ВікаОтзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Гарно виглядає добре світись, все супер
- Продавец HappyLife
Віка, Добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину HAPPYLIFE
- КарлаОтзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Указка клас забезпечує точну та чітку проекцію лазерного променя на поверхню та дозволяє швидко та ефективно виконувати різноманітні завдання.
- Достоинства:
- Якісна
- Продавец HappyLife
Карла, дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Класний товар!
- Продавец HappyLife
Євген, Добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку! Будемо завжди раді Вам у нашому магазині! З повагою завжди Ваш HAPPYLIFE
- Илья Е***Продавец: HappyLife
Это просто ужас! Прислали товар, хорошо что хоть осмотрел, открываю коробку, а там кроме батарейки больше ничего не лежит. Просто ужас! Всегда осматривайте товар прежде чем забрать его
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ужасный сервис
- Продавец HappyLife
Ілья, добрий день! Нам щиро шкода, що сталась дана ситуація. Ми як найшвидше постараємось вирішити дане питання щоб більше такого не повторилось. З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE
- Володимир Л***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Лазер 100 мВт то
- Продавец kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Яна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Хороший лазер
- Продавец Lemeshop
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling
Лазер хороший довольно, 1 день поработал потом взял на улицу посветил там, пришел домой и сломался фокус пропал одноразовая штука
- Достоинства:
- В первый день хорошо работал
- Недостатки:
- Не сильно качественный
- Іван Н***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
- Продавец kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Руслан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Акумулятор не заряджається. Сама указка пропрацювала від сили хвилин 20. Комплектація не відповідає заявленій на сайті. Очікую зворотнього зв’язку від продавця.
- Недостатки:
- Не працює.
- Продавец kostor
Вітаємо! Шкода, що ви залишились незадоволені товаром. Вирішуємо проблему.