Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Телевизионная Цифровая HD антенна Clear TV Key для Т2 (SV1122)

Нет в наличии

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kate_magazine

Товар просто шлак, бестолковый кусок пластмассы!!! У меня в квартире на первом этаже не ловит ни одного канала! Хочу вернуть свои деньги, но с продавцом невозможно связаться. Служба поддержки Розетки, приняла по телефону заявку и, сообщила по електронке, чтобы ждать обратной связи (я так понимаю CallBack) от продавца товара, но на потяжении трёх дней никто не перезванивал.

Достоинства:
    Не обнаружены
    Недостатки:
    На первом этаже не ловит ни одного канала, качество товара
    • Kate_magazine

Здравствуйте! Наш менеджер свяжется с Вами для решения данной ситуации.

• Маргарита Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kate_magazine

Совершенно бесполезная вещь в частном секторе.Ловит один канал в жутком качестве.

• Валерий
    Продавец: Kate_magazine

Добрий день, придбав антену ( включно з максимальними налаштуваннями), але не можу налаштувати, - цифровий приймач телевізора не знаходить жодного каналу. Як правильно робити налаштування. Чи є телефон для отримання ктехнічноі підтримки? Дякую

• Юрий К***

Ви її не налаштуєте.
      Вона нічого не зловить.
      В Україні телебачення Т2 працює на частотах від 474 МГц і вище.

• Олег Е***
    Продавец: Kate_magazine
    Достоинства:
    частоты 146-176 МГц в Украине не используются
    Недостатки:
    спасибо Розетке, что вы продаёте ЭТО
    • Николай Ч***

Если частоты 146-176 мгц не используются, то зачем нам их впаривать?

• Ольга Б***
    Продавец: Kate_magazine

Добрий вечір! Питання до продавця чи може хто з користувачів знає. Якщо в телевізорі є вбудований модуль т2. Буде працювати антена без тюнера. Тобто, чи достатньо лише антени, чи потрібно щеий тюнер? І ще питання: якщо два телевізора із вбудованим т2 тюнером, то і антен потрібно дві?

• Олег Е***

достатньо однієї антенни та спліттера, який буде розгалуджувати сигнал з антенни. Бажано використовувати антенни хвильовий канал або логоперіодичного типу. Дивлячись де ви знаходитесь та як багато зовнішніх перешкод. Для використання в умовах міста Київ, може вистачити активної кімнатної, майже будь якого типу із якісних.

• Антенов А***
    Продавец: Roofmark

Антенна которая ничего не ловит

Достоинства:
    Недостатки:
    Все
    • Roofmark

Сожалеем Акакий! Обратитесь к продавцу где вы купили антенну за разьяснениями.