Отзывы покупателей о Беспроводной геймпад 8BitDo Ultimate 2C Wireless Controller Mint (RET00471)
- Тимофій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Фиолетовый
Геймпад працює, всі функції тут є, прийшов за 7 днів. Користуюсь пару днів і вже є недоліки.
- Достоинства:
- Приємний пластик, 2 доп кнопки, механічні перемикачі на крестовині і кнопках lb rb. Аккум тримає 20 годин гри. Стіки на датчиках холла.
- Недостатки:
- Через три години гри правий тригер почав скрипіти, і хід триггера ізза цього став не дуже плавним як було раніше.
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Фиолетовый
Відмінний
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Зеленый
Пользуюсь пару дней, играю в Witcher 3 вообще кайф, очень хороший бюджетный геймпад, пока минусов не вижу
- Игорь Л***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Зеленый
Сподобався, проблем не виявив, вмикається миттєво
- Достоинства:
- Гарний, дизайн, чудовий матеріал, стікі чуткі, грати дуже приємно, сподобався донгл, вібро супер
- Недостатки:
- Блютуз дивно поводиться в іграх або зовсім не працює, софт який на сайті 8bitdo взагалі не встановлюється, переналаштування кнопок трохи заморочливо придумали
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Зеленый
Чудова річ, користувався поки що тільки неділю, але на даний момент все добре, рекомендую.
Пластик приємний на дотик, колір приємний.
Прийшло за 5 днів.- Достоинства:
- Ціна, швидкість підключення
- Недостатки:
- Поверхня може збирати бруд, але з чистими руками боятися нічого
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Фиолетовый
Геймпад прийшов у відмінному стані, працює чудово, немаю на що жалітися.
- Максим Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Фиолетовый
- Данило С***Продавец: RozetkaEU. Цвет: Зеленый
Дуже хороший геймпад, все подобається
- Достоинства:
- Зручний, красивий, приємні звуки кнопок, хороша батарея та вібрація
- Недостатки:
- Сильно обрізали в софт. плані
- Наталя П***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Фиолетовый
Пришёл за 6 дней, приятный цвет, в целом хороший вариант, рекомендую для покупки
- Егор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Фиолетовый
Геймпад хороший но пришел с грязью в щелях
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Зеленый
Геймпад сподобався, брала до комп'ютера, під'єднання без проблем, користуюсь приблизно 2 місяці, дуже задоволена.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Зеленый
Все ок.
Доставка - 15 днів. - Володимир Л***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Зеленый
Геймпад прийшов аж через 7 днів, і має криво встановлений правий аналоговий стік!
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Егор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Фиолетовый
Хороший
- Віктор С***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Зеленый
Чудовий геймпад, дуже зручно лежить в руках, на дотик приємний і загалом жодних мінусів за 10 днів користування не помітив. Ну і виглядає він просто як цукерочка.
З моменту як замовив і коли забрав пройшло 8 днів, доволі швидко.
В комплекті йде блютус адаптер і кабель зарядки, щоб підключити взагалі нічого не треба додатково робити, просто адаптер в комп і все автоматично конектиться, дуже зручно- Николай Ф***
Яка клавіатура у Вас на фото?
- Андрій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Gymbu. Цвет: Черный
Дивний геймпад, половина ігр не розуміє його і ніяк на нього не реагує. При цюму в системі він є і онлайн тести проходить. Інша половина працює чудово. Попередній Gamesir t 4 pro працює в кожній грі без виключення, тут пляски з бубнами.
- Достоинства:
- Чудова збірка, стіки на датчиках холла
- Недостатки:
- В половині ігор не працює
- Иван С***Отзыв от покупателя. Продавец: Gymbu. Цвет: Черный
Геймпадом дуже задоволений. Підключився до ПК одразу без жодних проблем. Якість збірки хороша, в руках лежить зручно. Особливо сподобалась вібрація — вона відчувається набагато краще, ніж очікував, додає більше занурення в ігри. Стики Hall Effect працюють плавно, керування в іграх стало набагато комфортнішим. Окремо хочу відзначити дизайн — напівпрозорий корпус із зеленою обводкою виглядає дуже красиво. Чудовий геймпад за свої гроші, покупкою повністю задоволений.
- Достоинства:
- Hall Effect стіки, відмінна вібрація, зручний хват, швидке підключення, гарний дизайн
- Юрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Gymbu. Цвет: Черный
- Вадим О***Отзыв от покупателя. Продавец: Gymbu. Цвет: Коричневый
Гейпад розкішний! Дуже классний, красивий, приємний, колір унікальний, ціна чудова. Жодних мінусів чи проблем не було за трохи більше ніж півроку користування. Єдине що я не зрозумів, так це призначення клавіш L4, R4 та Квадрата з Зіркою. Вони ніяк ніде не використовуються і не розпізнаються. Їх неможливо признакчити в налаштуваннях керування в іграх. Вони просто є, але нічого не роблять. І це не мінус, вони не заважають своєю присутністю. Просто іноді хотілось призначити їм якісь функції а не виходило.
- Достоинства:
- Ідеальний геймпад
- Станіслав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Gymbu. Цвет: Черный
Захотів купити собі геймпад.
Довго розглядав геймпади від мікрософта з датчиками минулого століття за овердохріна бабла. Навіть планував купити, аж поки не взнав, що в ці овердохріна бабла не входять акумулятори... після того подивився рекомендації в ютубі і купив це чудо.
Плюси: шикарний геймпад! Я навіть не знаю що ще написати - просто 12/10 у всьому!
Мінуси: немає мінусів.
Окремо хочу подякувати магазину, що обробляв замовлення - доставили швидко на поштомат нової пошти.- Достоинства:
- Геймпад - вогінь!
- Недостатки:
- Які тут можуть буть недоліки?