Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Дождевик для рюкзака Synevyr M 25-50л Темно-серый

• Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VSECAMP. Цвет: Темно-серый

Швидка доставка, класні рейнкавери. В комплекті ще мішечок для зберігання. Брала на рюкзак 35 літрів, сів ідеально. Думаю на більший теж підійде.

Достоинства:
    Ціна, якість
    • Продавец  VSECAMP

Оксано, щиро дякуємо за гарний відгук! Дуже раді, що Вам все підійшло та сподобалось! Бажаємо гарного дня та спокійних вихідних :)

• Дмитро Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VSECAMP. Цвет: Темно-серый

Дождевик легко налез на полностью забитый рюкзак объемом 45 + 5 (л). Неплохой пошив. Есть дополнительная застежка в верхней части. Хорошая ткань.

Челол от дождевика пригодится для хранения тырсы или какой другой мелочевки.

Достоинства:
    Объем дождевика соответствувет заявленному литражу.
    Недостатки:
    Как таковых минусов нет.
    • Продавец  VSECAMP

Дякуємо за Ваш відгук, нам дуже приємно! Щиро радіємо, що Ви задоволені :)

• Марина І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VSECAMP. Цвет: Темно-серый

Супер. Чудова якість. Даже швидко доставили, залиши приємний сюрприз. Все співпадає з заявленим.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Невиявлено
    • Продавец  VSECAMP

Марино, дуже вдячні Вам за гарний відгук! Раді знати, що Ви задоволені :)

• Олександра Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VSECAMP. Цвет: Темно-серый

Хороший дощовик. Випробуваний в зливу, ніде не протікає, надійно захищає від води. Матеріал міцний. Я замовляла розмір М, щоб точно підійшов для невеликого міського рюкзака. Він трохи завеликий, але зручно, якщо рюкзак дуже повний.
    Хороші защіпки, добре фіксується, зручний чохол.
    Дуже мені подобається колір - сірий, з металевим відливом, і має світловідбиваючий надпис. Взагалі, дуже корисна і стильна штука на осінь.

Достоинства:
    Гарний, легко одівається, добре кріпиться
    Недостатки:
    не виявлено
    • Андрій К***

а можете додати фото рюкзака з чохлом (спереду та зі сторони)?
      у вас рюкзак десь 25-28 л?

• Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: VSECAMP. Цвет: Темно-серый

Під дощем ще не випробовував, тільки купив, але впевнений що захищатиме добре бо перед цим купував тент цього виробника з такої ж тканини, якість гарна. На рюкзак об'ємом 40 літрів підійшов. Приємно що товар українського виробництва.

• Продавец  VSECAMP

Дякуємо Вам за такий чудовий відгук!)