- Андрей А***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Максимум не месяц.
- Достоинства:
- Ширпотреб.
- Недостатки:
- Не практичные.
- Продавец KLStickers
Доброго дня! Цікаво-цікаво! Бачимо, що замовлення ви робили 22.04.2024, 15:42. Тобто не місяць тому, а десять місяців. Але гарантія на момент вашого звернення ще діє. Ми з вами зв'яжемося і якщо там проблема в наклейці - замінимо на нову.
- Продавец KLStickers
Для потенційних клієнтів - пан Андрій не вийшов на зв'язок. Але це вже його вибір. Ми завжди відповідаємо за свій товар, тому що ми і є його виробник. Розглядаємо кожний випадок дуже уважно.
- Продавец KLStickers
Також, зверніть увагу, що перший коментарій на цей товар залишений 25 жовтня 2019 року. Тобто, ми їх продаємо на цей момент вже більше 5 років. І всі коментарії з хорошими оцінками впродовж всього часу. Тому, не хвилюйтеся, замовляйте. Ми завжди на зв'язку.
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Відмінні наліпки. Придбав у квітні, досі не стерлися, за умови щоденного використання ноутбуку мінімум 8 годин. Регулярно протираю спиртовими серветками - написи не стерлися, покриття тримається.
- Продавец KLStickers
Дякуємо за високу оцінку! Признаємось, ми ніколи не протерали самі наклейки. Але це тільки підтверджує їх живічусть)
- Евгений И***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
2 раз покупаю. Отличные наклейки. Пинцет для поклейки в комплекте.
- Продавец KLStickers
Дякуємо за відгук! Надзвичайно приємно їх отримувати, не випрошуючи у клієнтів. Ми робимо все, щоб якість була на високому рівні. За пінцетик, для майбутніх клієнтів, хотіли б уточнити: ми його не продаємо, він не в комплекті, але якщо ми їх маємо, то додаємо в посилку в якості подарунку. Бувають етапи, коли в нас немає пінцетиків, тому не зліться на нас) Всім мирного неба?)
- Валерия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Хорошее качество. Очень удобно в использовании
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Відмінний товар і обслуговування!
- Достоинства:
- Наліпки відмінно клеяться і гарно виглядають. Швидке і якісне обслуговування.
- Павло Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Ціна якість
- Валерій В***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Товар с бонусом, добавили пинцет
- Ігор Х***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Краще брати наклейки прозорі або різного кольору мови тому що путаєшся...
- Достоинства:
- Добре тримається нестирається .....
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
- Вячеслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Обновил на старичке клавиатуру, ну не совсем по форме клавиш но я доволен. Отдельный респект за пинцет.
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Разом з наліпками продавець прислав пінцет, щоб їх клеїти. Це приємний бонус. Дякую
- Владислав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Дуже якісні наліпки
- Достоинства:
- Якість, чіткий колір
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Якісні, швидка доставка.
- Андрей М***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
- Анна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Отличные наклейки, всё нравится)
- Микола С***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Приємна робота з менеджером, уточнили потрібний колір та розкладку (рос чи рос та укр), сповіщення про ТТН та перевірили повторно дані отримувача та доставки загалом
- Достоинства:
- Ціна/якість, навіть колі наклейок співпав із клавішами
- Недостатки:
- Не знайшов
- Ганна В***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Гарні та акуратні наклейки)
- Татьяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Пользуюсь больше месяца,наклейки хорошие, не отклеиваются.
- Достоинства:
- Качественные наклейки
- Недостатки:
- замечаний нет
- Света П***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Мне понравились наклейки, пока оправдывают себя, недостатков еще не нашла. Рекомендую
- Орест К***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
супер
- ОрестОтзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
- Богдан М***Продавец: KLStickers
Наклейка имеет слой пленки на бумаге ? Как пленка на визитках что придаёт глянець, если есть, то обдираеться от она со временем ?
- KLStickers
Тут бумага не используется. Напечатано на пленке. Сверху покрыто еще слоем ламинации - тоже пленка, но матовая. Пока случаев, как вы описываете не было. Продаем их уже несколько лет.