- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Наклейки чудово підійшли до маленької клавіатури для планшета. В комплекті йшов пінцет.
- Достоинства:
- Маленькі і прозорі
- Недостатки:
- Клеїти складно, ювелірна робота
- Володимир З***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Наліпки сподобалися, букви гарно клеяться, невеликі за розміром, колір під мою підсвітку на клаві Asus підійшов ідеально. Також є щіпчики для легкого приклеювання. На одній клавіші, саме W (Ц) з наліпки почав злазити верхній шар ламінування. Це від активних шутерів) бо наліпки якісні.
- Достоинства:
- Якісні, гарні.
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Продавец KLStickers
Бачимо історію геймера!) Дякуємо за високу оцінку! Що можемо порекомендувати... Якщо на кнопку поміститься наліпка розміром 13×13 мм, то краще купити наліпки з артикулом U_00_1 або UR_00_1. У них більша площа приклеювання.
Ми вже робили експерименти — вони краще тримаються.
Тут ідея в тому, що при інтенсивному використанні в грі клавіші нагріваються, а якщо ноут — то і він увесь гріється, і тоді так — верхній шар ламінації може сповзти. На жаль, це ми ніяк не можемо пофіксити. Таких випадків дуже мало. Напишіть нам — ми знайдемо декілька наліпок на ті клавіші, що ви “ушатали”, і відправимо вам безкоштовно. Ви оплатите тільки доставку. Така від нас пропозиція)
- Валерий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Купував двічі. Перший раз все ОК. На другий 2 наклейки відділились від паперової основи разом з верхнім шаром паперу, наклеїти на клавіші було вже неможливо. Чи то недолік товару, чи моя криворукість.
- Достоинства:
- Виглядає непогано, залишає підсвічування клавіатури.
- Недостатки:
- Дивись вище
- Продавец KLStickers
Доброго дня! Це все-таки більше провина виробництва, ніж ваша. Так іноді буває, на жаль. Але в таких випадках, якщо наклейка відділяється з однієї сторони (на приклад, з правої) з підложкою, то з іншої (лівої), якщо брати пінцетиком, то все має бути ок. В будь-якому випадку, краще нам про це повідомляти відразу. Ми перед відправкою перевіряємо, але буває, що це неможливо побачити, тільки під час поклейки. З вами зв'яжеться менеджер і вишле нову наклейку, всі пересилки за наш рахунок. Вибачте за ситуацію, максимально швидко все виправимо!)
- Валерий Р***
Upd
Продавець швидко відреагував на відгук,
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Відправили швидко. Зв'язок із менеджментом був швидкий. Зручна доставка у Розетку.
Маленькі. Коляр приємний, не різкий. Пинцет у комплекті, що відповідає ціні.
Перед нанесенням поверхня була очищена й знежирена. Клеїла довго, ретельно, не поспішаючи. Гарно притискала. Результат на фото.
Самі наліпки під пальцями на клавіатурі відчуваються. Досвід з іншими наліпками на інших клавах маю.
Можна розміщувати на різних частинах кнопки, можно розмістити де-кілька одночасно.- Достоинства:
- Швидко. Усі потрібні литери. Маленьки.
- Недостатки:
- Ціна у співвідношенні до результату.
- Продавец KLStickers
Дякуємо за такий грунтовний відгук! Приємно)
- Елена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Відмінна якість і швидка доставка
- Продавец KLStickers
Дякуємо! Намагаємось максимально швидко відправляти, тому що самі не любимо чекати =)
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Чудові наліпки, невеликі, щільні, ліпляться намертво. За необхідності можна наліпити деілька на одну кнопку, рекомендую.
- Продавец KLStickers
Вау! Виглядає чудово!) Щиро вдячні за відгук і фото =)
- Егор Е***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Спочатку було добре враження від наклейок, охайні і видимі, через місяць став відпадати верхній шар від тих клавіш якими користуюся частіше.
- Достоинства:
- Охайні, видимі, бюджетні
- Недостатки:
- Не стійки, збирають пил.
- Продавец KLStickers
Доброго дня!!! Ніякий верхній шар не має відпадати)) У вас є 1 рік гарантії, пам'ятайте про це. Зробіть декілька фото наклейок. З вами зв'яжеться менеджер. Покажете, якщо все так, як ви описуєте, то ми безкоштовно вишлемо вам нові наклейки. Наші клієнти роками ними користуються і все ок. Про збирання пилу - ще такого не чули. Розберемося, все буде ок!
- Продавец KLStickers
Так, в ситуації розібралися. Верхній шар не зліз, все ок. Але сповзли наклейки по кнопці, з місця поклейки. Так рідко, але буває. Частіше всього у геймерів, хто бігає персонажем гри, використовуючи декілька основних клавіш для цього. Кнопки під час такого активного використання нагріваються, плюс ми досить сильно тиснемо на них (хто грає, той це розуміє), клей нагрівається і наклейка сповзає під натиском пільців. Тут нічого не подієш, тяжкі умови у наліпок в цій ситуації. Ми домовилися провести експкримент. Подарували Єгору точно такі самі наліпки,але розміром 13*13 мм (арт. U_00_1). В них більша площа приклеювання. Можливо вони витримають геймерський "вогонь". Єгор замінить ними маленькі наклейки на тих клавішах, на яких сповзли, і нам відпишеться через місяць, буде цікаво. А щодо круглих маленьких наліпок - для повсякденного використання їх вистачить дуже на довго, не хвилюйтеся. Всім дякуємо за увагу.
- Єгор Є***
Отримав нові наліпки (13*13 мм), вже більше місяця перевіряю у роботі та іграх і вони добре підходять для всіх задач, навіть для багаточасових сесій у шутерах. Дякую продавцю за розуміння та ідею експерименту :)
- Ірина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Взагалі не видно на клавіатурі. Синій колір не яскравий. Навіть не клеїла. Купила інші.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не видно
- Ирина Ш***
Колір клавіатури в мене сірий
- Продавец KLStickers
Доброго дня! Ви не плутаєте наші наклейки з іншими, які ви купили? Прикро, що ви не поклеїли і не сфотографували. Як бачите фото з відгуків інших клієнтів, наші наклейки як раз дуже добре видно.
- Продавец KLStickers
Всіх вітаємо! Ця відповідь більше для потенційних клієнтів.
Якщо у вас буде схожа ситуація, то будь ласка, зробіть пару фото чи відео і зв'яжіться з продавцем. Запитайте чи так має бути?
Ми виготовляємо ці наклейки дуже давно і впевнені в їх якості. Ще й даємо рік гарантії!
Що ми зробили після цього відгуку? Звісно, що зв'язалися з клієнтом і попросили фото. Є тільки одна потенційна причина, чому текст на прозорих наліпках може бути погано видно на темній клавіатурі. Ми якраз все робимо для того, щоб цього не сталося. Так як фотографій ми не дочекалися, ми взяли партію наклейок, з якої була відправка і через кожних декілька наклейок дістали по 1 шт для перевірки. Всі 5 наліпок виявилися чудової якості. Тому ми більш схильні думати, що з наклейкамм все ок, вони такі, як в карточці товару і відгуках клієнтів. Субє'ктивну думку автора коментарію ми поважаємо, але без фото-доказів важко оцінити, як їх було видно насправді. Якщо б ми побачили, що там є проблема з нашої сторони, ми б відразу замінили товар або повернули кошти.
Обирайте відповідальних продавців і все буде ок!) Дякуємо за увагу!
- Гриневич О***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Хороша наклейка
- Достоинства:
- Вирішила проблему з купленим закордоном ноутом з латинською клавіатурою.
- Оксана А***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Все добре
- Достоинства:
- Наліпка вирішила проблему англійської клавіатури без укр.мови
- Петрашов С***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Хороша наклейка. Єдине зауваження що плівка трохи груба..
- Катерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Це одні з найкращих стікерів з усіх які в мене були. Мені подобається саме такий формат - маленькі, прозорі і можна обрати самостійно в який кут наклеїти літеру. Після наклеювання тримаються дуже добре. Ще хочу сказати окремо про якість друку літер, навіть якщо їх шкрябати, вони не злізають плівкою, а це означає, що вони не зітруться через час. Якість дуже добра, тому взяла декілька наборів.
- Достоинства:
- Ціна, якість друку літер, розмір, прозоре тло, пінцет для зручності наклеювання
- Катерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Гарно поклеїлись, хоч я то зробила криво. З одної літерою помилилась, але виправити не вийшло, бо приліпились намертво:)
- Продавец KLStickers
Ех, буває, що клієнти помиляються. Якщо є бажання, то зв'яжіться з нами в чаті чи вайбер/телеграм. У нас бувають наклейки з мінімальним браком, які ми утилізуємо. Знайдемо вам пару літер, з якими ви помилилися, а ви оплатите тільки доставку)
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Гарні
- В'ячеславОтзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Є можливість виористання лише українських літер.
- Лариса Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Чудові наклейки!
- Достоинства:
- Прозора основа, гарнотй надійно клеяться, красиво виглядають. У комплект продавець додає пінцет.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Гарні наліпки, ще в комплекті пінцет!
- Валерій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Якісні наклейки. Використав тільки 4 шт на білі клавіши, але вони юзаються завжди. Тримаються добре.
- Андрей П***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Люкс
- Хоменко С***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Дуже добре лягли. Тримаються.
- Оксана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Завдяки вашим наліпкам нарешті на моїй клавіатурі лише українські букви (крім англійських звісно) і російська більше не мозолить око :)
Дякую за оперативне опрацювання замовлення та доставку!- Достоинства:
- Пінцет входить у набір, наліпки дуже охайно виглядають на клавіатурі
- Анастасія І***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Наклейки супер! Тримаються так що і не віддереш якщо не туди приклеїв))))))))
Сьогодні нарешті наклеїла на свій ноут. Результатом дуже задоволена. Маю надію що протримаються вічно)))))
Але все ж таки зняла одну зірку за те що на половині листа були погано вирізані кружечки, і їх доводилося підрізати щоб відлучити від листа. Це дуже дратувало в процесі клеєння))) Але результат чудовий, і я дійсно рекомендую цей товар.- Продавец KLStickers
Нам дуже соромно, що так сталося. Ми перевіряємо наклейки з різних партій, щоб такого не було, але одна на 1000 може проскочити. Це брак. Заводський брак. Якщо б ви нам повідомили, ми б замінили її на нову. Якщо під час вирізання наклейка якось втратила свій вигляд чи щось не так - зв'яжіться з нами! Ми вишлемо вам нову наліпку. Вибачте, що довелося вирізати. Обов'язково повідомляйте продавцю.
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Наклейки чудові)))
- Достоинства:
- Українська мова)))
- Володимир Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Класні наліпки, результатом задоволений. Пінцет у комплекті.
- Достоинства:
- Пінцет у комплекті, малі за розміром, підходять до нетбуків
- Салтанахмедов Д***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Хорошо клеятся, как раз по размеру.
- Козоріз А***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Брала прозорі круглі наліпки з синіми буквами - легко сама наклеїла хвилин за 10, результатом задоволена.
(не зважайте на кривість наклеювання на фото - це проблеми моїх рук, а не товару, та й мені так ок)- Достоинства:
- Мініатюрні, легко наклеїти самому.
- Недостатки:
- Поки не бачу
- Любов Я***Продавец: KLStickers
Наклейки круглі чи квадратні?
- KLStickers
Наклейки круглі. Кожен кружечок діаметром 6 мм.