Хочу доповнити свій попередній відгук, оскільки в камері була несправність тож продавець замінив по гарантії на нову, зараз все працює чудово, гарна якість зображення, добре чути дитину, немає тих несправностей що були з самого початку в попередній відеоняні, дякую велике!!!!
Дякуємо Вам за відгук.
Камера спочатку працювала задовільно, нажаль не вдавалося приблизити камеру, налаштування не застосовувалися, але то не страшно, можна було обійтися встановивши камеру на потрібну висоту, але ось вже через 3 місяці роботи екран пішов смугами , практично не можна роздивитися що відбувається на екрані(((
Гарантійний термін відеоняні 6 місяців. Якщо немає зовнішніх пошкоджень, вона не падала ви можете надіслати нам для рішення щодо заміни або ремонту.
Повідомте будь ласка номер , чи на кого оформлялося замовлення.
Дуже класна річ! Купили 1,5 року тому, зараз купила ще одну на подарунок. Дуже добрий звук, довго тримає батарея монітору, що мені було важливо. Добрий звʼязок на відстані.
До цієї моделі була моторола та филипс, зовсім не тримали заряд, від розетки не відходили.
Дякуємо за відгук.
Дуже задоволені товаром, користуємось місяць. Малюка добре видно, в тому числі і в темноті. Можна наближати зображення і регулювати гучність. Батьківський блок добре тримає заряд.
Дякуємо за відгук.
Вартісна річ. Ніяких нарікань. Користуємось вже рік і вдень і вночі. Бачимо, чи з дитиною все гаразд, і не біжимо одразу як чуємо найменший звук (інколи просто уві сні говорить, чи вкладає свою іграшку спатки).
Дякуємо за відгук.
Одна із найкорисніших речей для батьків, реальний помічник під час дитячого сну. Всім рекомендую! Продавець
Дякуємо за відгук.
Чудова камера, добре видно малечу навіть вночі, якісний звук, точно показує температуру в кімнаті. Товаром задоволені.
Дякуємо, за відгук.
УВАЖНО!!! СТАВЛЮ ВІДГУК ТІЛЬКИ ПІСЛЯ ТРИВАЛОГО ВИКОРИСТАННЯ!!!
Користуюсь більше 1 ріку. Купував ще за 2000грн
Перед цим був інший. Це вже 3тій!
Дуже хороший помічник. Екран яскравий, але не цифровий за ці гроші!
Чути дитину добре. В ночі також видно нормально.
Дякуємо за відгук.
хороша камера і якість, не пошкодував про покупку
Остались довольны покупкой. Оперативная отправка товара. К самому девайсу вопросов нет, в двухэтажном доме ловит связь с любой точки дома и двора. Качество картинки не идеальное, но видно нормально ночью и днём. Как по мне слабовата батарея родительского блока, но не критично. В целом рекомендую, свои функции выполняет отлично.
Благодарим Вас за отзыв.
Просто чудова няня. Якість зображення хороша як вдень, так і вночі при повній темноті. Заряд тримає непогано - десь 3-4 години безперервно, може більше. Я не знаю, як ми раніше без неї жили. Добре ловить як в однокімнатній квартирі, так і в приватному будинку: дитина спала в домі, ми були на подвір‘ї - то все прекрасно. Продавець швидко зв‘язався і відправив
Дякуємо Вам за відгук.
Это просто находка! Очень облегчила жизнь , не пожалеете )
Все супер, единственный маленький нюанс, хотелось бы чтоб монитор держал дольше заряд без подключения к сети …
Благодарим Вас за отзыв.
Згодна з людьми, які пишуть, що не знають, як жили без цієї камери. З появою камери стало набагато легше - можна вкласти дитину і спокійно прийняти душ, поїсти, щось приготувати. До речі, навіть вийти у двір, якщо треба - радіо хвиля дотягує. Подобається, що в камері є функція нічного бачення. Недоліків не знайшли.
Дякуємо Вам за відгук.
Очень довольны видеоняней. Свои задачи выполняет отлично. Качество видео отличное и днём и ночью. У нас 2 этажный дом. Со второго этажа на первый отлично все ловит, нет перебоев со связью.
Благодарим Вас за отзыв.
Отличная няня за свои деньги! Дневной и ночной режимы, колыбельные, обратная связь. Отдельное спасибо продавцу за быструю отправку и отличное обслуживание!
Благодарим Вас за отзыв.
Видео няня очень понравилась, качество видео не плохое, долго выбирали между дорогими и более бюджетными, и не прогадали. Хочу сказать пару слов про магазин, утром сделала заказ, и через час меня набрали, уточнили все моменты по доставке, и в этот же день отправили. Все быстро, четко и без лишних вопросов. Спасибо
Всё супер , пришла быстро , работает четко
Не знаю чего раньше не заказала , цена и качество соответствуют
Благодарим Вас за отзыв.
Відеоняня це спасіння для мамочок, тепер спокійно можна дитину залишити і не переживати . Відео чітке , звук шикарний, синочок зацінив мелодії. Представник порадив купити кабель Powerplant 2.0 USB AM -DC 3.5. підключати до павербанка ( не всюди ж є резетки) так як камера працює тільки від живлення, монітор зарядяки стає на день спокійно
Я задоволена побачимо стільки часу буде працювати
Дякуємо Вам за відгук.
Видеоняня отличная. Со своей задачей справляется, удобная в использовании. Доставка очень оперативная. Спасибо!
Благодарим Вас за отзыв.
Мы очень довольны покупкой. Пользуемся 3 месяца. Не знаю, как обходились со старшим ребёнком без неё.
Можно спокойно закрыть дверь в комнату и не переживать как там малыш. Можно в туалет и даже душ!)) мамы поймут И не прислушиваться выключая воду, плачет или показалось? В общем, кто думает- однозначно нужная вещь
Я отлично слышу и вижу малыша. Монитор хороший
Благодарим Вас за отзыв.
В целом, очень довольны покупкой. Все легко и просто, а главное удобно в использовании. Камеру можно сдалать мобильной, но придется докупать повербанк и соответствующий шнур, но за месяц использования вроде пока не было такой необходимости. Картинка хорошая, ночью тоже прекрасно видно. Из недостатков не понравилось качество звука, ребенка слышно хорошо, а речь людей невнятно, можно не разобрать, к примеру, что жена что-то попросила.
Придбали відеоняню, а потім подумали, що добре було б не залежати від наявності розетки. Консультант порадив кабель Powerplant 2.0 USB AM -DC 3.5. Усе, за потреби, працює від повербанку. Ура. Дякуємо консультанту магазину.
Дякуємо Вам за відгук.
Як повернути, або обміняти? У нас брак, чорна точка на екрані. Чи це бракована камера, чи екран я не знаю.
Доброго дня. Судячи з фото швидше за все на камеру могло щось потрапити(можливо якись частинки), створивши такий ефект. Надсилайте проведемо діагностику і профілактику, якщо потрібно. Або зробимо заміну.
Дякую за якісне і швидке обслуговування. Товар прийшов вчасно, цілий без дефектів. Всі адаптери і блоки живлення були в комплекті. Зображення чітке, не глючить, звук чистий. Є поворот камери на планшеті, зум. В приватному будинку ловить без перешкод на різних поверхах.
Дякуємо Вам за відгук. Запис на карту в даній моделі не передбачений.
Брали на подарунок, батьки дитини задоволені даним пристроєм. Працює по всьому радіусу будинку, будинок двох поверховий з цегляними стінами ( 120 кв.м ) Зв’язок на модулі показує максимальний навіть в дальніх кімнатах. Для нагляду за дитиною чудовий пристрій. Якість картинки хороша, вже коли мало світла в кімнаті камера переходить в нічний режим і картинка стає чорно-білою.
Дякуємо Вам за відгук.
Купували для себе, дуже задоволені товаром, ціна відповідає якості, класне зображення, двосторонній зв’язок, колискові -це взагалі клас!!!! Ми не пошкодували
Дякуемо Вам за вiдгук.
Купував відеоняню на подарунок для друзів. В них народилася третя донька Богдана.
Емоції батьків важко передати: Великий екран. Відмінна якість картинки, як вдень, так і вночі. Чути мінімальний шерех дитини в ліжечку, що дуже важливо. Велика дальність роботи - без проблем працює у приватному будинку.
Задоволені всiм!!!
Величезне спасибі продавцеві "Для Всіх" за перехідники, які поклали в якості бонусу.
Приємно, що подарунок виявився не просто дуже доречним, але ще й реально якісним, за який не соромно:).
Решили сделать свой выбор на данной модели. Получили на следующий день после заказа. Очень приемлемая цена, как для такой диагонали экрана, великолепное качество изображения, как днем так и ночью, родительский блок реагирует на малейшие звуки что очень порадовало.Приятным бонусом были переходники.Покупкой довольны.Продавцу спасибо за оперативность.
Дякую за оперативну відправку
Дякуемо Вам за вiдгук.
Шикарне диво-око для спостереження за малюком!
Зручне кріплення до будь-якої поверхні, камера дійсно передає якісне зображення.
Монітор рілі автономний і може працювати довгий час без підзарядки (5 годин точно, більше просто не перевіряли)
Якість і чіткість звуку, яка передається на монітор, також файна - плач малюка одразу чутно дуже зручним є світлове зображення сили плачу.
Окремий плюс - це нічний режим - зображення чітке і зрозуміле.
Загалом - одні плюси і все топчик!
Окрема дяка продавцю за швидку відправку
Дуже зручна відеоняня, користуємось вже довго, картинка і звук якісні, достатньо далеко можна відійти з монітором.
Дякуємо, Іванно, за ваш відгук!
Нам дуже приємно чути, що ви задоволені відеонянею Baby Monitor SM-35 і вона виправдала ваші очікування.
Бажаємо вам і вашій родині спокою та комфорту! Якщо у вас виникнуть додаткові питання або буде потрібна допомога — завжди раді допомогти.
Дуже кайфова штук. Картинку передає в достатньо високій якості, нічний режим теж не може не радувати, чітко чутно всі звуки малюка, екран має власну акб, тому можна носити його з собою.
Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені якістю, нічним режимом та портативністю пристрою. Нам приємно, що він відповідає всім вашим вимогам для моніторингу малюка, і що ви можете без проблем використовувати його в будь-якому місці. Ваша задоволеність для нас дуже важлива! Якщо у вас є ще питання чи зауваження, ми завжди готові допомогти.
Вітаю, я брала відео няню на подарунок, але людина, які я подарувала її казала що дуже зручно в користуванні.
Юлія, дякую за ваш відгук) приємного користування
Замовляли в інтернеті , дуже швидко доставили , комплектація 10/10
Зручність у використанні 10/10
Дякую за відгук)
Користуємося даною відеонянею вже 3 місяці - повністю задоволені. Було питання з пошуком USB шнура до павербанку, але продавець допоміг підібрати.
Користуюсь вже півтора роки і з впевненістю можу сказати, що це найкраща покупка, яку я зробила за все своє материнство. Річ супер зручна. Ти спокійно можеш займатися своїми справами, підглядаючи за малявкою. Більше не треба прислухатися і гадати, почулось тобі чи ні. Ще дуже круто, що є функція двостороннього зв’язку. Якщо дитина прокинулася можна затиснути кнопку і заспокоювати, поки біжиш до неї. Рекомендую без зайвих вагань.
Дуже вдячний вам за такий відгук) приємного користування пристроєм )