День Рождения ❤️ ROZETKA 2025 | Скидки до 70%

Отзывы покупателей о Цифровая беспроводная видеоняня Baby Monitor SM-35 с цветным 3.5 дисплеем.

Оценка пользователей 4.72/5
    Отзывы про товар продавца Для Всех
  • Ірина Дзеціна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Для Всех. Цвет: Белый с черным

Хочу доповнити свій попередній відгук, оскільки в камері була несправність тож продавець замінив по гарантії на нову, зараз все працює чудово, гарна якість зображення, добре чути дитину, немає тих несправностей що були з самого початку в попередній відеоняні, дякую велике!!!!

Достоинства:
    Працює в темряві, гарний звук і зображення

• Ірина Дзеціна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Для Всех. Цвет: Белый с черным

Камера спочатку працювала задовільно, нажаль не вдавалося приблизити камеру, налаштування не застосовувалися, але то не страшно, можна було обійтися встановивши камеру на потрібну висоту, але ось вже через 3 місяці роботи екран пішов смугами , практично не можна роздивитися що відбувається на екрані(((

Достоинства:
    Працює на заряді певний час
    • Продавец  Для Всех

Гарантійний термін відеоняні 6 місяців. Якщо немає зовнішніх пошкоджень, вона не падала ви можете надіслати нам для рішення щодо заміни або ремонту.

• Продавец  Для Всех

Повідомте будь ласка номер , чи на кого оформлялося замовлення.

• Грищенко Люсьена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Для Всех. Цвет: Белый с черным

Дуже класна річ! Купили 1,5 року тому, зараз купила ще одну на подарунок. Дуже добрий звук, довго тримає батарея монітору, що мені було важливо. Добрий звʼязок на відстані.
    До цієї моделі була моторола та филипс, зовсім не тримали заряд, від розетки не відходили.

Достоинства:
    Звук, заряд монітора, ціна, якість.
    • Продавец  Для Всех

• Вікторія Перепелиця
    Отзыв от покупателя. Продавец: Для Всех. Цвет: Белый с черным

Дуже задоволені товаром, користуємось місяць. Малюка добре видно, в тому числі і в темноті. Можна наближати зображення і регулювати гучність. Батьківський блок добре тримає заряд.

Достоинства:
    Якість зображення, нічний режим, довготривалий заряд.
    Недостатки:
    Камера повинна бути підʼєднана до розетки, але це дрібниці.
    • Продавец  Для Всех

• Олександр Мазур
    Отзыв от покупателя. Продавец: Для Всех. Цвет: Белый с черным

Вартісна річ. Ніяких нарікань. Користуємось вже рік і вдень і вночі. Бачимо, чи з дитиною все гаразд, і не біжимо одразу як чуємо найменший звук (інколи просто уві сні говорить, чи вкладає свою іграшку спатки).

Достоинства:
    Якість зображення, звуку. Компактність, довготривала автономна робота батьківського екрана. Робота екрана також від акумулятора.
    Недостатки:
    Не виявлено.
    • Продавец  Для Всех

• Алексей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Для Всех. Цвет: Белый с черным

Одна із найкорисніших речей для батьків, реальний помічник під час дитячого сну. Всім рекомендую! Продавець

Достоинства:
    Якість відео, мікрофона, батарея в дисплеї
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Для Всех

• Евгений Костенко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Для Всех. Цвет: Белый с черным

Чудова камера, добре видно малечу навіть вночі, якісний звук, точно показує температуру в кімнаті. Товаром задоволені.

Дякуємо, за відгук.

• Юрий Кодий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Для Всех. Цвет: Белый с черным

УВАЖНО!!! СТАВЛЮ ВІДГУК ТІЛЬКИ ПІСЛЯ ТРИВАЛОГО ВИКОРИСТАННЯ!!!
    Користуюсь більше 1 ріку. Купував ще за 2000грн
    Перед цим був інший. Це вже 3тій!
    Дуже хороший помічник. Екран яскравий, але не цифровий за ці гроші!
    Чути дитину добре. В ночі також видно нормально.

Достоинства:
    Хороший помічник!
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  Для Всех

• Потемський Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Для Всех. Цвет: Белый с черным

хороша камера і якість, не пошкодував про покупку

Достоинства:
    хороша якість в день і в ночі
    Недостатки:
    живлення камери лише від розетки
  • Татьяна Руденко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Для Всех. Цвет: Белый с черным

Остались довольны покупкой. Оперативная отправка товара. К самому девайсу вопросов нет, в двухэтажном доме ловит связь с любой точки дома и двора. Качество картинки не идеальное, но видно нормально ночью и днём. Как по мне слабовата батарея родительского блока, но не критично. В целом рекомендую, свои функции выполняет отлично.

• Виктория Поддубная
    Отзыв от покупателя. Продавец: Для Всех. Цвет: Белый с черным

Просто чудова няня. Якість зображення хороша як вдень, так і вночі при повній темноті. Заряд тримає непогано - десь 3-4 години безперервно, може більше. Я не знаю, як ми раніше без неї жили. Добре ловить як в однокімнатній квартирі, так і в приватному будинку: дитина спала в домі, ми були на подвір‘ї - то все прекрасно. Продавець швидко зв‘язався і відправив

Достоинства:
    Ціна, якість, можливість займатися своїми справами.
    • Продавец  Для Всех

• Оксана Коробова
    Отзыв от покупателя. Продавец: Для Всех. Цвет: Белый с черным

Это просто находка! Очень облегчила жизнь , не пожалеете )
    Все супер, единственный маленький нюанс, хотелось бы чтоб монитор держал дольше заряд без подключения к сети …

Достоинства:
    Все супер
    Недостатки:
    Как таковых нет
    • Продавец  Для Всех

• Пожар Виктория
    Отзыв от покупателя. Продавец: Для Всех. Цвет: Белый с черным

Згодна з людьми, які пишуть, що не знають, як жили без цієї камери. З появою камери стало набагато легше - можна вкласти дитину і спокійно прийняти душ, поїсти, щось приготувати. До речі, навіть вийти у двір, якщо треба - радіо хвиля дотягує. Подобається, що в камері є функція нічного бачення. Недоліків не знайшли.

Достоинства:
    Гарна радіо няня, все сподобалось
    Недостатки:
    не знайшли
    • Продавец  Для Всех

• Яна Ичко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Для Всех. Цвет: Белый с черным

Очень довольны видеоняней. Свои задачи выполняет отлично. Качество видео отличное и днём и ночью. У нас 2 этажный дом. Со второго этажа на первый отлично все ловит, нет перебоев со связью.

Достоинства:
    Родительский блок работает на батарее. Хорошее качество видео.
    Недостатки:
    Нет прищепки для держания камеры
    • Продавец  Для Всех

• Александра Айлазян
    Отзыв от покупателя. Продавец: Для Всех. Цвет: Белый с черным

Отличная няня за свои деньги! Дневной и ночной режимы, колыбельные, обратная связь. Отдельное спасибо продавцу за быструю отправку и отличное обслуживание!

Достоинства:
    Цена, качество, быстрая доставка даже в условиях боевых действий в стране
    Недостатки:
    Не обнаружили
    • Продавец  Для Всех

• Анастасия Сосновская
    Отзыв от покупателя. Продавец: Для Всех. Цвет: Белый с черным

Видео няня очень понравилась, качество видео не плохое, долго выбирали между дорогими и более бюджетными, и не прогадали. Хочу сказать пару слов про магазин, утром сделала заказ, и через час меня набрали, уточнили все моменты по доставке, и в этот же день отправили. Все быстро, четко и без лишних вопросов. Спасибо

Достоинства:
    Не очень дорого, качество видео хорошее, быстрая доставка
    Недостатки:
    Пока не обнаружила
    • Продавец  Для Всех

• Валерия Гаенко

Всё супер , пришла быстро , работает четко
    Не знаю чего раньше не заказала , цена и качество соответствуют

Достоинства:
    Хороший звук , большой экран , в ночном режиме всё отлично видно
    Недостатки:
    Думала камера клеиться , а она вешается на саморез надо вкручивать в кроватку
    • Продавец  Для Всех

• Ольга Білусяк
    Отзыв от покупателя. Продавец: Для Всех. Цвет: Белый с черным

Відеоняня це спасіння для мамочок, тепер спокійно можна дитину залишити і не переживати . Відео чітке , звук шикарний, синочок зацінив мелодії. Представник порадив купити кабель Powerplant 2.0 USB AM -DC 3.5. підключати до павербанка ( не всюди ж є резетки) так як камера працює тільки від живлення, монітор зарядяки стає на день спокійно
    Я задоволена побачимо стільки часу буде працювати

Недостатки:
    Поки що не замітила
    • Продавец  Для Всех

• Юлия Дерлименко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Для Всех. Цвет: Белый с черным

Видеоняня отличная. Со своей задачей справляется, удобная в использовании. Доставка очень оперативная. Спасибо!

Достоинства:
    Удобная, функциональная
    • Продавец  Для Всех

• Роман Хомич
    Отзыв от покупателя. Продавец: Для Всех. Цвет: Белый с черным

Мы очень довольны покупкой. Пользуемся 3 месяца. Не знаю, как обходились со старшим ребёнком без неё.
    Можно спокойно закрыть дверь в комнату и не переживать как там малыш. Можно в туалет и даже душ!)) мамы поймут И не прислушиваться выключая воду, плачет или показалось? В общем, кто думает- однозначно нужная вещь
    Я отлично слышу и вижу малыша. Монитор хороший

• Руслан Мороз
    Отзыв от покупателя. Продавец: Для Всех. Цвет: Белый с черным

В целом, очень довольны покупкой. Все легко и просто, а главное удобно в использовании. Камеру можно сдалать мобильной, но придется докупать повербанк и соответствующий шнур, но за месяц использования вроде пока не было такой необходимости. Картинка хорошая, ночью тоже прекрасно видно. Из недостатков не понравилось качество звука, ребенка слышно хорошо, а речь людей невнятно, можно не разобрать, к примеру, что жена что-то попросила.

Достоинства:
    Отличное соотношение цена/качество, удобна в использовании, большой экран, дизайн
    Недостатки:
    камера без аккумулятора, качество звука
  • Світлана Баклан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Для Всех. Цвет: Белый с черным

Придбали відеоняню, а потім подумали, що добре було б не залежати від наявності розетки. Консультант порадив кабель Powerplant 2.0 USB AM -DC 3.5. Усе, за потреби, працює від повербанку. Ура. Дякуємо консультанту магазину.

Достоинства:
    Зображення, звук, зум.
    Недостатки:
    Не виявили.
    • Продавец  Для Всех

• Сергей Кушниенко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Для Всех. Цвет: Белый с черным

Як повернути, або обміняти? У нас брак, чорна точка на екрані. Чи це бракована камера, чи екран я не знаю.

Недостатки:
    Брак
    • Продавец  Для Всех

Доброго дня. Судячи з фото швидше за все на камеру могло щось потрапити(можливо якись частинки), створивши такий ефект. Надсилайте проведемо діагностику і профілактику, якщо потрібно. Або зробимо заміну.

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Для Всех. Цвет: Белый с черным

Дякую за якісне і швидке обслуговування. Товар прийшов вчасно, цілий без дефектів. Всі адаптери і блоки живлення були в комплекті. Зображення чітке, не глючить, звук чистий. Є поворот камери на планшеті, зум. В приватному будинку ловить без перешкод на різних поверхах.

Достоинства:
    Є зворотній зв'язок. Легке налаштування, ввімкнув і користуйся.
    Недостатки:
    Шкода що не записує на карту, бо така функція не передбачена...
    • Продавец  Для Всех

Дякуємо Вам за відгук. Запис на карту в даній моделі не передбачений.

• Олександр Пугач
    Отзыв от покупателя. Продавец: Для Всех. Цвет: Белый с черным

Брали на подарунок, батьки дитини задоволені даним пристроєм. Працює по всьому радіусу будинку, будинок двох поверховий з цегляними стінами ( 120 кв.м ) Зв’язок на модулі показує максимальний навіть в дальніх кімнатах. Для нагляду за дитиною чудовий пристрій. Якість картинки хороша, вже коли мало світла в кімнаті камера переходить в нічний режим і картинка стає чорно-білою.

Достоинства:
    Ціна та функціонал
    • Продавец  Для Всех

• Прохоренко Дарина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Для Всех. Цвет: Белый с черным

Купували для себе, дуже задоволені товаром, ціна відповідає якості, класне зображення, двосторонній зв’язок, колискові -це взагалі клас!!!! Ми не пошкодували

Достоинства:
    Чудове зображення:)

Дякуемо Вам за вiдгук.

• Сергей Высокос
    Отзыв от покупателя. Продавец: Для Всех. Цвет: Белый с черным

Купував відеоняню на подарунок для друзів. В них народилася третя донька Богдана.
    Емоції батьків важко передати: Великий екран. Відмінна якість картинки, як вдень, так і вночі. Чути мінімальний шерех дитини в ліжечку, що дуже важливо. Велика дальність роботи - без проблем працює у приватному будинку.
    Задоволені всiм!!!
    Величезне спасибі продавцеві "Для Всіх" за перехідники, які поклали в якості бонусу.
    Приємно, що подарунок виявився не просто дуже доречним, але ще й реально якісним, за який не соромно:).

Достоинства:
    Висока чутливість, гарний екран, великий радіус дії.
    Недостатки:
    За час використання не помітили.
  • Галина Лукаш
    Отзыв от покупателя. Продавец: Для Всех. Цвет: Белый с черным

Решили сделать свой выбор на данной модели. Получили на следующий день после заказа. Очень приемлемая цена, как для такой диагонали экрана, великолепное качество изображения, как днем так и ночью, родительский блок реагирует на малейшие звуки что очень порадовало.Приятным бонусом были переходники.Покупкой довольны.Продавцу спасибо за оперативность.

Достоинства:
    Все работает отлично
    Недостатки:
    их нет
  • Alla Molodozhenia
    Продавец: Для Всех. Цвет: Белый с черным

Дякую за оперативну відправку

Достоинства:
    Дуже гарно проконсультували по товару. Ця няня є гарним поєднання ціна-якість. Була придбана на подарунок і маємо гарний відгук від мами. Сказала, що дуже зручна в користуванні і гарна якість відео. Дякую за те, що залишаєте відгуки. Вони дуже допомагають при виборі товарів. Особисто мені було зручно виборами за цим принципом.
    • Продавец  Для Всех

Дякуемо Вам за вiдгук.

• Андрій Тараненко
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Белый

Шикарне диво-око для спостереження за малюком!
    Зручне кріплення до будь-якої поверхні, камера дійсно передає якісне зображення.
    Монітор рілі автономний і може працювати довгий час без підзарядки (5 годин точно, більше просто не перевіряли)
    Якість і чіткість звуку, яка передається на монітор, також файна - плач малюка одразу чутно дуже зручним є світлове зображення сили плачу.
    Окремий плюс - це нічний режим - зображення чітке і зрозуміле.
    Загалом - одні плюси і все топчик!
    Окрема дяка продавцю за швидку відправку

Достоинства:
    Якість зображення, якість звуку, нічний режим, автономність дисплею.
    Недостатки:
    Відсутні
  • Іванна Гречишкіна
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Белый

Дуже зручна відеоняня, користуємось вже довго, картинка і звук якісні, достатньо далеко можна відійти з монітором.

• Продавец  sMall

Дякуємо, Іванно, за ваш відгук!
      Нам дуже приємно чути, що ви задоволені відеонянею Baby Monitor SM-35 і вона виправдала ваші очікування.
      Бажаємо вам і вашій родині спокою та комфорту! Якщо у вас виникнуть додаткові питання або буде потрібна допомога — завжди раді допомогти.

• Андрій Тараненко
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Белый

Дуже кайфова штук. Картинку передає в достатньо високій якості, нічний режим теж не може не радувати, чітко чутно всі звуки малюка, екран має власну акб, тому можна носити його з собою.

Достоинства:
    якість, нічний режим, звук, портативність
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  sMall

Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені якістю, нічним режимом та портативністю пристрою. Нам приємно, що він відповідає всім вашим вимогам для моніторингу малюка, і що ви можете без проблем використовувати його в будь-якому місці. Ваша задоволеність для нас дуже важлива! Якщо у вас є ще питання чи зауваження, ми завжди готові допомогти.

• Юля Юськевич
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Белый

Вітаю, я брала відео няню на подарунок, але людина, які я подарувала її казала що дуже зручно в користуванні.

• Продавец  sMall

Юлія, дякую за ваш відгук) приємного користування

• Дорохин Иван

Замовляли в інтернеті , дуже швидко доставили , комплектація 10/10
    Зручність у використанні 10/10

Достоинства:
    Зручна
    • Продавец  sMall

Дякую за відгук)

• Ірина Ронська
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Белый

Користуємося даною відеонянею вже 3 місяці - повністю задоволені. Було питання з пошуком USB шнура до павербанку, але продавець допоміг підібрати.

• Юлія Горбунова
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Белый

Користуюсь вже півтора роки і з впевненістю можу сказати, що це найкраща покупка, яку я зробила за все своє материнство. Річ супер зручна. Ти спокійно можеш займатися своїми справами, підглядаючи за малявкою. Більше не треба прислухатися і гадати, почулось тобі чи ні. Ще дуже круто, що є функція двостороннього зв’язку. Якщо дитина прокинулася можна затиснути кнопку і заспокоювати, поки біжиш до неї. Рекомендую без зайвих вагань.

Достоинства:
    Зручність. Простота у використанні. Функція двостороннього зв’язку
    • Продавец  sMall

Дуже вдячний вам за такий відгук) приємного користування пристроєм )