- Мар'яна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rest & Joy. Цвет столешницы: Дуб Сонома. Ширина: 89. Глубина: 68
Замовлення оформили швидко
Засмутила відсутність інструкції щодо збору столу та набору необхідних ключів, оскільки послідовність складання досить нелогічна - Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет столешницы: Дуб экспрессивный песочный. Ширина: 89. Глубина: 69
Стіл класний, але збирати самому ще той клопіт, відразу кличте майстра, якщо до того не збирали - будете сидіти довго
- Достоинства:
- Розміри, матеріали
- Недостатки:
- Збирання
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук.
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет столешницы: Дуб сонома. Глубина: 68.6
Придбали стіл. Зовні ніби все добре.
Фарба з каркасу при збиранні стола почала зтиратись. Запропонували заміну каркаса за рахунок виробника, але не врахували те, що збирання-розбирання-збирання не безкоштовне, а за рахунок клієнта (заг. сума /-1500).
Дорого обходиться такий стіл- Достоинства:
- Зовні виглядає гарно
- Недостатки:
- Не якісно пофарбований каркас
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет столешницы: Дуб сонома. Глубина: 68.6
Якщо шукаєте не широкий розкладний стіл, то це хороший варіант. Але будьте готові, що в зібраному стані стіл не ідеальний. Є певні описані недоліки, щоб їх усунути доведеться "погратися". В цілому можу рекомендувати, на заміну типовим 2000-м конструкціям чудово підійде.
- Достоинства:
- Хороші матеріали. Конструкція сучасна. Доступна ціна.
- Недостатки:
- Присутні відхилення по розташуванню отворів на деяких дерев'яних деталях. Після збирання є певні проміжки (щілини) не рівномірні або виступи.
- Виктория Г***Отзыв от покупателя. Продавец: AltTrade
Потрясающий товар,спасибо огромное продавцам.Все поступило пунктуально и в воремя. Довольна и при случае,буду обязательно вас рекомендовать.
- Достоинства:
- Все устроило
- Недостатки:
- Никаких
- Продавец AltTrade
Дякую за відгук. Ми раді що задовольнили Ваші потреби. Звертейтесь до нас, адже ми виготовляємо великий асортимент серійних меблів на будь-який смак та інтер'єр))