Лише 4 години вражаючих знижок!

Отзывы покупателей о Рашгард женский MYGYM XS черный DRW1-Y71

Оценка пользователей 4.8/5
  • Світлана І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЄвроДжерсі. Размер: M. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Рашгард классный, сел идеально.Очень радует внизу резинка, чтоб рашгард при тренировке не подскакивал.

Достоинства:
    Всё отлично

• Продавец  ЄвроДжерсі

Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що товар сподобався. Будемо раді Вашим новим замовленням

• Суворова А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЄвроДжерсі. Размер: M. Цвет: Черный

Гарний рашгард. По фігурі. З силіконовою стрічкою внизу, щоб рашгард не підстрибував уверх. Трохи затрималась доставка, через те що буди проблеми зі світлом у виробника. Проте я не бачу в цьому ніякої проблеми

• Продавец  ЄвроДжерсі

Дякуємо, що приділили час написати відгук та високо оцінили наш товар. Носіть із задоволенням.

• Кравченко К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЄвроДжерсі. Размер: XS. Цвет: Черный

Замовляла цей товар двічі. Першим рашгардом була більш ніж задоволена - супер якість, тканина щільна, шви гарні, якість вища за ціну, після багатої кількості прання рашгард залишається як новий.

Тому вирішила замовити вдруге такий же. Але він виявився вже не таким якісним. У порівнянні тканина не така вже цупка, що мені сподобалась саме у першому. Так, він хороший, шви рівні. Але у порівнянні попередній виглядає дорожчим і краще сидить. Таке враження, що вирішили трохи зекономити на тканині.

Достоинства:
    Якість, рівні шви
    Недостатки:
    Тканина не така цупка, як у першому замовлені
    • Продавец  ЄвроДжерсі

Шановна, Катерино. Ми докладаємо максимум зусиль, для утримання високого рівня якості наших товарів. Працюємо з перевіреними надійними постачальниками тканини, що дає нам можливість роками тримати високу якість та вдосконалювати наші товари. Зміна тканини відбулась на більш сучасну, більш дорогу та технологічну тканину, через що вона ще краще лягає по фігурі та майже не відчувається. Використання тканини меншої щільності дозволяє покращити паропроникні властивості, зберігаючи при цьому всі інші переваги. Впевнені, що рашгард принесе Вам, ще більше задоволення під час використання.

• Тетяна

Приємний продавець, якісний товар

• Продавец  ЕвроДжэрси

Татьяна, добрий день! Вдячні за те, що знайшли час, щоб написати відгук, дуже приємно. Носіть із задоволенням. Чекаємо від Вас нових замовлень!

• Виктория Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЄвроДжерсі. Размер: XS. Цвет: Черный

Супер и качество и сама модель

• Продавец  ЕвроДжэрси

Вікторія, добрий день! Вдячні за те, що знайшли час, щоб написати відгук, дуже приємно. Носіть із задоволенням. Чекаємо від Вас нових замовлень!

• Анжелика А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЄвроДжерсі. Размер: L. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Спочатку на пошті подумала, що замалий, але забрала додому та розмір в розмір. Не дивіться як він візуально виглядає, по факту сітка вірна, треба міряти)

Достоинства:
    Відповідає фото, ціна топ!

• Продавец  ЕвроДжэрси

Анжеліка, доброго вечора! Вдячні за те, що знайшли час, щоб оцінити нас та написати відгук. Носіть із задоволенням лосини. Чекаємо від Вас нових замовлень!

• Оля
  • Anna R***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЄвроДжерсі. Размер: XS. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Очень классный рашгард, хорошее качество, соответствует размерной сетке) Большое спасибо!

• Соответствие размерной сетке

• Продавец  ЕвроДжэрси

Доброго ранку! Дякуємо Вам за відгук. Дуже приємно, що Вам сподобалася наша продукція. З повагою, команда ЕвроДжэрси.

• Катерина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЄвроДжерсі. Размер: S. Цвет: Черный

Отличный рашгард. Качество чудесное. Очень оперативно отправили. Спасибо!

• Світлана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЄвроДжерсі. Размер: L. Цвет: Черный

Якість рашгарда чудова, але незрозумілий розмір.
    Купила 2 різної моделі, то даний занадто малий, і по фото видно, на скільки менший за інший, хоча розміри однакові.

Достоинства:
    Якість тканини
    Недостатки:
    Розмір