Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Наушники Bloody MR720 Naraka (4711421983693)

Оценка пользователей 4.26/5
на основе 31 отзыв
  • Максим
    Продавец: Rozetka

Непогані навушники за свої гроші. Вони універсальні — підходять як для ігор, так і для прослуховування музики чи перегляду фільмів на ПК через радіоканал. Мікрофон тут якісний: співрозмовник добре чує, звук чистий, а шумопоглинання ефективне — зайві шуми глушатся добре.
    Звук нормальний для музики та фільмів, а в іграх подобається те, що добре чути кроки й постріли, немає вираженого «бочкового» ефекту.
    Якщо шукаєте бездротові навушники, то сміливо можу порадити ці — як ціна/якість.

Плюси:
    + навушники не тиснуть на вуха й голову, вуха не пітніють, бо амбушури тканинні і вуха «дихають».
    + гарний мікрофон і шумопоглинання.
    + непоганий звук, особливо для ігор.
    +є можливість вимкнути RGB-підсвічування та мікрофон (вимкнення мікрофона супроводжується звуковим сигналом і підсвічуванням самого мікро червоним кольором).
    + є подовжувач для приймача 2.4 ГГц Type-C. Зручно, що сам донгл тонкий — його можна підключити до смартфона й грати без затримок по звуку (нюанс: щоб нормально підключити, доведеться зняти чохол).
    + усі кабелі, що йдуть у комплекті, мають тканинне обплетення.

Мінуси:
    - немає фірмового додатку, де можна було б в еквалайзері налаштувати звукові профілі для музики/фільмів/ігор. Треба встановлювати сторонні програми.
    - не дуже зручно, що мікрофон саме висувається з навушників — хотілося б, щоб він опускався і був статичним, а не гнучким (наприклад, як у Bloody GR280). Якщо мікро не потрібен — підняв його, і він автоматично вимкнувся. Це було б дуже зручно: не довелося б постійно налаштовувати його під себе після висування та перевіряти, чи точно вимкнув.
    - немає можливості вимкнути RGB-підсвічування «раз і назавжди» (поки не захочеться знову увімкнути). Немає ефекту пам’яті або окремого перемикача, тому підсвічування доведеться вимикати щоразу після вмикання навушників. Також не дуже добре, що підсвічування саме RGB, без можливості обрати статичний колір.
    - шкода, що немає чисто білого кольору корпусу саме у MR720. Якщо хочете білі — на жаль, лише у стилістиці Naraka, іншого варіанту немає. Хоча це вже питання смаку.

Вдячні за те, що ділитесь власним досвідом у користуванні. Ми постійно працюємо над покращенням якості товару та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас.

• В'ячеслав Т***

Пользуюсь неделю полет нормальный ,ну как было и в виде обзорах по ним так все и есть микро норм но нужно прям под запарится и настроить в дискорде по крайней мере были проблемы что если громко говоришь запирает звук но в целом норм ,
    по звуку ушей топ, сижу ща за компом 12-14 часов иногда включаю их просто если не пользуюсь 4 дня без подзаряда пока работают, ещё не сели
    пользуюсь радиоканалом
    пробовал и по проводу доступен становится настройка realtekAudio эквалайзер, но присутствует елиели заметный електрошум присутствует только по проводу почему-то ну, может так надо
    В целом за свою стоимость топ, очень рад что не взял logitech которые работают только по радиоканалу и сделаны непонятно с чего ну я имею ввиду конечно буджетные g435
    я думаю это лучший выбор
    Брал по акции если что

Достоинства:
    хороший звук ,время автономности ,цена
    Недостатки:
    хотелось бы чуть лучше микро 7-10
  • Олександр К***

Навушники досить зручні у використанні. Відмінна автономність, гарне звучання. Але друг каже, що мікрофон паганий

Достоинства:
    Звучання, автономність
    Недостатки:
    Співрозмовники скаржаться на погану якість мікрофону
    • Ілля С***

Доброго дня, підзкажу вам одну деталь коли через донгл підключаєте то звук буде гіришим ніж при прямому підключенні буде на багато краще.

• Артем Б***
    Продавец: Rozetka

Користуюсь вже півтижня. Відносно легкі, добре сидять на голові з дуже м'якими амбушурами. Мікрофон хороший, звук чіткий. Рекомендую.

Достоинства:
    Ціна-якість
    Недостатки:
    Не виявив
  • Артем Л***

Гарні навушники. Зручні та красиві. Гарна якість

• Максим Б***

Отличные Наушники

• Олександр Ш***

• Никитос

уши с донглом, с блютузом, с проводом, держат до 60 часов, еще тебе дают 3 разных провода и мешок для ношения. Это меньше 100 баксов. Еще и гарантийка 12 месяцев.Это ли не жир)

Уши брал под пабг мобиле и я просто втыкнул донгл в телефон и все заработало. Потом потестил качество звука\записи и оно сильно отличается в зависимости от типа подключения. И звук хороший, для таких денег имба просто. Но донглу он чуть более басистый, глуховатый, низкочастотный, но неплохой. Вот для шутанчика самое то. И слышно по микрофону отлично и шумы давит.
    По блютуз - лучшее качество микро, среднее качество звука в динамиках.
    По проводу - лучший звук, но микрофон записывает все что происходит в динамиках.

Из минусов, меня очень пугает пластик, а наушники увесистые, я молюсь всем богам чтобы он не треснул внезапно на дужке. И еще уши не помнят хочу я РГБ или не хочу я РГБ после включения.

Если что-то плохое произойдет обязательно дополню комментарий.

Достоинства:
    Цена и комплектация.
    Недостатки:
    Не запоминает подстветку.

Щиро вдячні за детальний відгук та бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Микола Ш***

купив сьогодні прийшли на перший погляд топ через місяць напишу точний отзив про наушники

Достоинства:
    якість звук ціна
    Недостатки:
    поки що немає
  • Вероніка Б***

отлично

Достоинства:
    работают
  • Родіон Ч***

Басс вале

Достоинства:
    Басс вале
  • Андрій Ф***

Поки що все супер. Мені подобаються.

Достоинства:
    Хороший звук, зручні.
    Недостатки:
    Шумоізоляція трохи слабка, але я не думаю що це велика проблема.
  • Алексей З***

Классные уши,покупал ребенку ,очень доволен,

• Роман Ж***

Навушники вогонь

• Дейниченко А***

Пару тижнів користуюся. Поки все добре. Зручно, що різні види підключення. На вуха не тиснуть.

• Кучуєв С***

Чудові навушники

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Погане шумоподавлення
  • Александр

Наушники супер сидят на голове очень удобно, мягкие тряпчаные амбушуры, звук отличный и басы и высокие частоты сбалансированы, отклик по ресиверу 2.4 очень быстрый почти как по проводу, заряд держат если без ргб подсветки очень долго как указано на коробке плей тайм 65 часов без подсветки и 37 часов с подсветкой, микрофон работает если только по безпроводной связи что логично, так как провод идет 4 пин, а в компьютере 3 пин, по проводу только звук и без микрофона, звук микрофона нормальный, по проводу басы тоже нормальные особо не теряются по сравнению с безпроводом.

Достоинства:
    Хороший звук, хорошая батарея емкий аккумулятор, моментальный отклик по ресиверу 2,4, нормальная цена.
    Недостатки:
    Пока не нашел
  • Микола Т***

- непогані
    Звучать якісно

• Константин Д***

Зручні.

• Андрій К***

Доволі непогані навушники правда дещо більші та трошки тяжчі за більшість а це дрібниці

Достоинства:
    Хороший звук непоганий мікрофон
    Недостатки:
    Коли підключаю до ноутбука через шнур доводиться переживати ноутбук щоб звук був в навушниках без поняття чому так (з блютузом все ок )
  • Поліна

Забрала замовлення сьогодні на пункті видачі. Там же їх і перевірила і все було супер. Звук неймовірний, баси чудові. Але прийшла додому і мікрофон відмовляється працювати. Перепробувала все що тільки можна було, але ніяк. Доведеться повертати таку красу.

Достоинства:
    Чудовий звук, неймовірно гарний дизайн
    Недостатки:
    Мікрофон не працює в перший же день користування

Вітаємо! Уточніть будь ласка до якого саме пристрою ви підключали навушники? Чи тестували з іншими пристроями?

• Поліна

Підключала навушники спочатку до свого телефону (Samsung s21 FE), згодом, коли мікрофон перестав працювати на телефоні, спробувала на ноутбуці, і результат такий самий.

Схоже проблема в самому мікрофоні. Зверніться будь ласка в сервісний центр для діагностики та гарантійного обслуговування.
      Контакти СЦ: bloody.com.ua/service-centers

• Сергій Б***

Замовляв навушникі пишуть що е підключення до пк дротове а провода в комплекті небуло
    Знайти такий кабель неможливо окремо що робити де шукати

• Павло С***

написав в недоліках

Достоинства:
    нормальні навушники
    Недостатки:
    зломався комплектний кабель type-c to 3.5, а купити такий же окремо неможливо, тому просто мінус гроші

Добрий день! Шкода, що у вас трапилась така ситуація. Зверніться до сервісного центру, наші спеціалісти обов’язково допоможуть вам вирішити питання. Контакти СЦ: bloody.com.ua/service-centers

• Тея Х***

Загальне враження чудове, але ставлю 2/5 через проблему із слайдером (телескопічною напрямною) та подряпинкою.
    Звук дуже крутий, ще кращий, ніж в G501, які прожили в мене ~6-7 років. Музика, ігри, фільми набагато цікавіші та більш атмосферні в MR720.
    Запис мікрофону.. такий собі. На 1/5, особливо в порівнянні з G501, до яких я звикла. Вирішила тимчасово одним застосунком, але в майбутньому просто докуплю окремий мікрофон.
    Зовнішньо вони гарні, хоча я б хотіла більше можливостей вибору кольору. Не зовсім білі, скоріше молочні, але так навіть цікавіше. Єдине, шкода, що колір підсвітки не можна міняти, бо райдужна трохи дивно виглядає із молочним та червоним... Також хотілося б зробити по замовчуванню вимкненою підсвітку, бо часто якраз мені не потрібна (блікує в лінзах окулярів).
    Тепер до подряпинки та слайдеру. При огляді в пункті отримання не побачила невеличку подряпинку, але вона не критична (закрила наліпкою з ягідками).
    Слайдер ж критичний. Спочатку думала, що мені здається, але він саме розходиться і на голові, і в руках, і на підставці. На голові навушники тримаються зовсім непевно, постійно сповзають. І сьогодні я нарешті порівняла з точно такою ж моделлю, але чорними... Чорні сидять ідеально, як влиті, слайдер не розстібається самостійно, що і впевнило мене у бракованості білої версії. Чи є можливість відремонтувати по гарантії чи щось таке?

Достоинства:
    Атмосферний звук, гарний молочний колір, ціна/якість
    Недостатки:
    Бракований слайдер, подряпинка, мікрофон, неможливість вимкнення підсвітки по замовчуванню

Добрий день. Дякуємо за детальний відгук. Будь ласка зверніться в офіційний сервісний центр, спробуємо вам допомогти. Контакти СЦ: bloody.com.ua/service-centers

• Тимофій М***
    Продавец: Rozetka

Навушники сподобались, але є питання чому розмір дитячий ? Голову стискає наче пресом. Буду робити повернення, бо носити їх неможливо більше 10 хв.

Достоинства:
    Гарне звучання, типи підключень, якість підключення
    Недостатки:
    Маленькі, голова болить від них

Добрий день! Навушники середнього розміру з можливістю збільшення, можливо ви не витягнули їх на максимальний розмір.

• Виталий К***

2/10. Ергономіка 0, мікро 0, звук 6, комплектація 10/10

Достоинства:
    Комплектація, варіанти підключення
    Недостатки:
    Ергономіка, мікрофон
  • Богдан Д***

Користуюсь 2 місяці перемтав грати лівий навушник
    Коли витягаю мікрофон навушник починає грати але моментами перерива

Добрий день! Шкода, що у вас трапилась така ситуація. Зверніться будь ласка в сервісний центр для діагностики та гарантійного обслуговування. Контакти СЦ: bloody.com.ua/service-centers

• Данило Б***

Ощущается дешёвое качество пластика. По посадке на голове 0-10, 5 минут не прошло как уши уже болят и хочется поскорее их снять. В играх шаги очень плохо слышно, в наушниках за 500 грн звук будет более отчётливее. Про микрофон можно даже ничего не говорить...

Достоинства:
    Никаких
    Недостатки:
    Качество пластика, посадка на голове, звук в играх, качество микрофона

Дякуємо за Ваш відгук. Нам щиро шкода, що ця модель Вам не підійшла. У нас великий вибір навушників, можливо Вам підійде інша модель.

• Тимофій М***
    Продавец: Rozetka

Замалі, голова сильно від них болить

Достоинства:
    Якість звуку, типи підключеннь
    Недостатки:
    Розмір