Отзывы покупателей о Беспроводной геймпад A4Tech Bloody GPW70 Sports Black (4711421995801)
- AI аналіз відгуків45 відгуків: 65% позитивних, 10% нейтральних, 25% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Артур Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Использую в играх уже несколько дней, пока что все окей
- Достоинства:
- Работает как ожидалось
- Недостатки:
- Нету ПО для настройки
- Вадим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Щойно отримав, поки що все добре. Автоматично підключився до Пк, сів і граєш. Гарний
- Достоинства:
- Сів і граєш
- Недостатки:
- Поки нема
- Денис Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
За майже тиждень користування ніяких нарікань по роботі самого геймпада не маю. Через деякий час користування доповню відгук
- Достоинства:
- Легке підключення, робота без затримок
- Недостатки:
- Дуже яскрава підсвітка яку після кожного підключення потрібно вимикати
- МаксимПродавец: Rozetka. Цвет: Черный
Win 11 . За два тижні ні одного дисконекта під час ігрової сесії.
- Максим Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Тільки купив, взяв на заміну SPEEDLINK RAIT Gamepad - Wireless бо то шлак. Все працюе добре. Мені здається його ціна десь під 2к по зрівнянню з конкупентами. Всім рекомендую!
- Достоинства:
- Ціна, якість.
- Недостатки:
- Поки не має
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Рік служить вірою і правдою. Нічого не зламалося, звʼязок стабільний, акумулятор тримає як новий. З точністю проблем нема, навіть у порівнянні з dualshock.
- Достоинства:
- Якісні матеріали, гарний дизайн, багато хто питає «Вау, що за стік?»
- Недостатки:
- Є питання по парі клавіш. Трохи цокотять, і копійки зекономлені виробником на банальній резиновій приставці вирішили б проблему. Але Китай - не Китай, якщо не зекономить)
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже якісний геймпад за свою ціну
- Достоинства:
- Ціна, якість, можливість грати від дроту
- Недостатки:
- Іноді відключається від пристрою при користуванні без проводу
- Костянтин П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже класний джойстик играю с кайфом в игри
- Достоинства:
- Имба за свої гроші
- Владислав Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Пушка
- Андрей Б***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хочу зробити кілька зауважень стосовно практичності, але для початку назву кліка переваг. По перше він легко підключається через донгл, або кабель( використовував тільки на адроїд приставці та ПК на віндовс), якісна збірка, та приємні матеріали, можна переключити в режим миші(корисно для андроїд приставки), має вихід на навушники. Дизай дуже сподобався, але стосовно підсвітки корисно б було зробити перемикання по інтенсивності підсвітки оскільки яскрава підсвітка буде відволікати, особливо в темному приміщенні, підсвітку можна вимкнути, але режим вимкненої підсвітки не запам'ятовується. Друге, те що було б корисне в даному девайсі, то це налаштування часу вимкнення при простої(вимикається через 5хв простою). Хочу подякувати виробнику за якісний товар з доволі демократичною ціною
- Достоинства:
- Просте, швидке підключення, якісні матеріали, висока якість в цілому
Представник постачальникаДякуємо за відгук і високу оцінку продукції Bloody та бажаємо подальшої успішної експлуатації.
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Отличный пад.Похож на классический пад хбох, только компактней.Из минусов, подключения к планшету по синезубу только через стик.По проводу тоже можна.
- Дмитро О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарний, якісний продукт від A4tech!
- Достоинства:
- Недостатки:
- відсутні
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Проблеми є? Проблем нема Поки все добре все влаштовує.
- Достоинства:
- Дуже зручний геймпад, навіть для дитини 6 років
- Недостатки:
- Час покаже
- Анатолий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Отличный геймпад, отклик быстрый, подсветка замечательная, фирма превосходная. Очень рад покупке)
- Достоинства:
- Удобный, легкий, 2 подключения.
- Недостатки:
- Не обнаружил
- Віктор А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Просто нереально крутой!
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Прекрасный джойстик, прошел с ним уже достаточно много игр, летал по всей комнате, а на нем до сих пор ни царапины!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Неубиваемый
- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Свої функції виконує
- Іван Т***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Нормальний геймпад, підключається одразу і працює
- Достоинства:
- Автономнісь, точність, зручність
- Володимир
Чи є до нього софт для налаштування підсвітки?
- Іван Т***
ні, все налаштовується на самому геймпаді комбінаціями клавіш.
ссылка
- Максим І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Хорошие геймпады , проблем с подключении не было, приятные в руках.
- Достоинства:
- Материал, цена, качество , удобность
- Недостатки:
- Нету док станции, но это такое , мелочи
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
За такі гроші геймпад бомба.
- Достоинства:
- Ціна. Качество.
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Геймпад просто топ за свои деньги
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Працює чудово, мені сподобалося.
- Достоинства:
- Як відчувається в руках
- Недостатки:
- Не знайшов
- Сергей Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Пользуюсь больше пол года
- Достоинства:
- Топ за свои деньги , удобный , зарядки хватает на долго даже с подсветкой и вибрацией
- Недостатки:
- По какой-то причине не работает в 1й игре , нет софта , Но настройка макросов не сложная
Представник постачальникаДякуємо за відгук та бажаємо довготривалого та комфортного користування!
- Сергій С***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Отличный, удобный, увесистый, кнопки мягкие, подсветка
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не нашёл.
- Николай С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже гарний
- Костянтин П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже добре джостик имба дуже сподобався вже дуже добре працює
- Достоинства:
- Зарядку все норм держе и підключається бистро
- Недостатки:
- Ніяких
- Сергей О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Джойстик вполне хороший ! После геймпада от хbox приятные впечатления! Ничем не хуже а в некоторых аспектах даже лучше.
- Достоинства:
- Эргономика ,подсветка ,время роботыот АКБ .
- Недостатки:
- Сломал свисток подключения (( как можно приобрести новый ? Спасибо
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Отличный джойстик!
- Достоинства:
- Все
- ArgemiaПродавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарний джойстик, за свою ціну дуже класний
- Достоинства:
- Ціна, якість, зовнішній вигляд
- Недостатки:
- Поки не замітив
- АКрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Пользуюсь пока один день. По сравнению с gpw50 просто небо и земля. Етот пад как будто бюджетный dualsence с PS
- Достоинства:
- Неплохо
- Недостатки:
- Недолговечность и низкое качество
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Працює добре. Питань немає окрім складнощів з налаштуваннями у CS GO. Так і не вдалося налаштувати.
У всіх інших що спробував все працює відмінно- Достоинства:
- Гарний дизайн, зручний, універсальний для PC, Android. Наявність блютуз і дротового з'єднання. Програмовані кнопки
- Недостатки:
- Не вдалося налаштувати CS GO
- Іван
Я вибачаюсь, але навіщо вам грати на джойстику в CS GO?
- Денис Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Якісний продукт. Багато корисних функцій (перемикання функцій стіка та хрестовини, d-input, x-input, регулювання інтенсивності вібрації, кастомізація rgb підсвітки "на льоту"), підтримує кілька платформ. Непогано тримає заряд. Поки ще жодного разу не "відвалювався" при грі. Матеріали приємні на дотик. Є мінорні нюанси, але не суттєві. За такі гроші - дуже добре. Браво - A4Tech!
- Андрей Б***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хочу доповнити, що через два місяці у мене тріснув курок в найтоншому місці. Так у мене ще була гарантія, тому я зателефонував і ось що мені відповів адміністратор сервісного центру, у будь якому випадку, всі механічні ушкодження це не гарантійний випадок, тому відправляти в сервіс у мене особливої вигоди немає, а знайти самостійно курки у мене не виходило, але сам сервісний може їх продати і два верхніх курка по ціні 250. Це для того щоб ви орієнтувались, при потребі, я ж свій спробував підклеїти і укріпити металевою пластинкою. Ще хочу висловити свою думку з приводу гарантії, про те що тріщина курка в найтоншому місці це недолік конструкції, або можливо самого пластику, можливо він виявився занадто твердим, або потрібно обмежити хід курка, можливо це одиничні випадки, але однозначно це повинен бути гарантійний випадок, адже джойстик на те і розрахований і кнопка не продавлена, тобто вона має певний хід на який вона розрахована. Якщо представник A4-tech можливо читає коментарі, то хочу запропонувати зробити доступними в загальному продажу ці кнопки, і це зробить пристрій ще більш привабливим, бо інакше споживач буде прив'язаний до сервісів, а сервіси повинні заробляти і не завжди зручно і вигідно заморочуватись з пересилкою. Стосовно конструкції мені пристрій сподобався, легко розбирається і все тримається на місці навіть після зняття нижньої кришки, окрім недоліка міцності курка, чи якості пластику курка. Акумулятор можна легко замінити на більший, на фото видно що на акумуляторі якийсь датчик, швидше за все температури акумулятора. Отже можна сказати що джойстик в цілому якісний, але є недолік з курками, тому якщо у вас вже є такий будьте акуратні не надто тисніть
- Достоинства:
- Просте, швидке підключення, якісні матеріали, висока якість в цілому
- Недостатки:
- конструкція курка, або якість пластику курка, відсутність у вільному доступі кнопок та накладок
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук. Ваша думка для нас важлива, ми обов'язково врахуємо зауваження для покращення якості продукту.
- Алексей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Купив геймпад, але в ньому дуже розхитаний лівий бампер і він набагато гучніше працює ніж правий.
І в мене чомусь відмовляється працювати режим миші.- Достоинства:
- Хороша ціна, функціонал, естетика.
- Недостатки:
- Лівий бампер хитається та гримить, в не працює режим миші.
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Приобрёл данный геймпад как самый первый. Пока ещё не пользовался всем функционалом и настройками, использую как есть из коробки. Ничего не понадобилось устанавливать дополнительно, подключил донгл в пк, нажал кнопку на контроллере и в течении пары секунд коннект и автоопределение как контроллера X-Box как и должно быть. Имеет относительно небольшое время ожидания до отключения при бездействии. Подсветка яркая, я всё время отключаю её т.к. ночью она мне лишняя. Батарея держит достаточно долго. По личным ощущениям примерно по 3 часа на протяжении 5 дней он держит. Мне лично очень не хватает цепкости при хвате. До этого раньше играл лишь пару раз на дуалшоке 4. Этот геймпад по хвату удобен, но у меня основание большого пальца в большинстве своём висит в воздухе над прорезиненой накладкой и при сильно потеющих руках хват в задней части сильно ослабевает - немного не хватает рельефности и цепкости пластика, но у кого руки не так сильно потеют как мои, скорее всего будет норм. То же самое с курками и бамперами - они выполнены из глянцевого пластика. Первое время пальцы то и дело держались на самом краю куркуов ибо соскальзывали туда по ним. У модели нет ограничителя длины нажатия курка, но сказать что она необхидма пока не могу. Может более опытным игрокам она действительно нужна. Также не пользовался клавишами макросов т.к. не было необходимости и с моими небольшими ладонями, они не сказать что очень удобно располежны - приходится тянуться к ним.
Спустя месяц использования вибромоторчики начали гораздо шумнее работать, хоть их настройки я не трогал. По звуку чем-то похоже, что будто он "выбился" из своего посадочного места и нетак плотно теперь в нём сидит. Звучит не очень приятно и создаёт дребезжащий звук на курках и бамперах. Возможно всё-же стоит полазить в настройки и там найдется возможность минимизировать данный эффект, хотя ранее сама вибрация была более "упругой" и приятной.
Было разу раз когда после включения геймпад не подключался к донглу и необхидомо было отключить донгл от пк и подключить обратно, но это возможно связано с тем, что у меня донгл подключён в дешёвый китайский usb-hub на 7 портов и возможно из-за этого могут быть некорректности в работе.
Для меня, как первый опыт, устройство вызвало больше позитивных впечатлений.Возможно в будущем, если не забуду и будут обновления - постараюсь дополнить свой отзыв.
Благодарю за внимание.- Достоинства:
- Цена, внешний вид, plug'n'play, неплохие материалы.
- Недостатки:
- Слабая цепкость пластика. Через месяц вибромоторчики стали сильно дребезжать. Не хватает на курках матового антискользащего покрытия. Иногда не подключается к донглу. Возможно хотелось бы чуть больше размер стиков и глубину выямки в них.
Представник постачальникаЩиро вдячні за детальний відгук. Для нас дуже важливо отримувати такі відгуки, адже саме досвід наших користувачів дає нам можливість покращувати якість.
- Богдан Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Впринципі досить не поганий геймпад, працює справно вже майже рік, але є проблема що треба перепідключати адаптер в компʼютер бо джойстик не підключається.
- Достоинства:
- Гарна батарея, кнопки і стіки працюють справно
- Недостатки:
- Проблеми з підключенням